נכתב ע"י *לאה;557789:
איזה רישומים?נכתב ע"י ישראלה;557806:לאה, את יודעת איך להוריד מאחד מהקישורים שהעלתי בלי רישומים והמתנה?
בתחתית הדף יש קישור לשאלות ותשובות וזה מה שיכולתי לדלות מהתרגום של גוגל:נכתב ע"י נעמי ברקאי;557803:איך יודעים מה הזכויות יוצרים של הציורים? אפשר להשתמש למשהו מסחרי? לא כתוב כלום באתר.
ואולי זה לקוח מאתר אחר ?
הרקעים שפריידי העלתה הם רקעים לאינטרנט, לכן אינם צריכים לשקול הרבה.נכתב ע"י ישראלה;557852:חוץ מהתמונות הבודדות, יש קבצים גדולים שניתן רק דרך אתר להורדות, כמו שצרפתי.
גם ברקעים שפריידי העלתה, יש למטה קישור להורדה של הכל יחד.
הרקעים לא באיכות גבוהה, קובץ שוקל כ300K
התמונות שבפנים הרבה יותר איכותיות, הן יכולות לשקול גם 9 מגה.
נכתב ע"י *לאה;557857:אני הצלחתי להוריד אוסף גדול של קבצים (47 מגה) מאותה סדרה שצורף אליו קישור לאתר הורדות ג'אמבו ליין.
לא ראיתי אפשרות להוריד קבצים מדף שלם, למשל.
אני חופרת באתר הזה כבר מאתמול, אם אגלה משהו אעדכן...![]()
פריידי, זה מדהייייייייים! הריני מכתירה אותך בזאת ל"חופרת מקצועית", עקפת אותי בגדול...נכתב ע"י פריידי;557897:
הורדתי אתמול מהדף הזה-נכתב ע"י ישראלה;557875:שימי קישור למה שהצלחת להוריד דרך אתר ואנסה.
גם אני ישבתי על זה שעות מאז שנתת אותו ...
גם אני לא מוצאת...מחט בערמה של שחת, אם אזכור ואמצא אעלה בל"נ קישור.נכתב ע"י פריידי;557922:לא מגיעות לי המחמאות הללו.
פשוט תירגמתי בגוגל וחיפשתי דברים מעניינים.
את האמת חיפשתי את מה ששמת בראש השרשור ולא מצאתי.
כל הקבצים הם מסוג PNGנכתב ע"י cmyk;557931:יש שם אלמנטים ווקטוריים?
מצאתי!!!נכתב ע"י פריידי;557922:לא מגיעות לי המחמאות הללו.
פשוט תירגמתי בגוגל וחיפשתי דברים מעניינים.
את האמת חיפשתי את מה ששמת בראש השרשור ולא מצאתי.
נכתב ע"י פריידי;557829:
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים