- הוסף לסימניות
רעיון מוצלח! קנית בירושלים?
קניתי בכיפות הופמן באשדודאיפה קונים?
רעיון מוצלח! קנית בירושלים?
קניתי בכיפות הופמן באשדודאיפה קונים?
איפה החנות?אני קניתי בספצ' כזה:
צפה בקובץ המצורף 961253
יש למצוא את זה בחנות כלי בית,איפה קונים פחות מ100 יחי'?
מובא בשמירת הגוף והנפש בשם רבינו נחמן מברסלבשמעתי פעם (לא זוכרת ממי ומה המקור) שלא מביאים סכין מתנה.
יש לזה מקור? האם אכן כך?
בדיוק הפוך,בקושי התחילה השנה כבר מתנה?
הוא כבר מכיר את השמות של הילדים?
בכל מקרה - המלצה חמה, שגם שמעתי אותה מאנשי חינוך שמקבלים ים מתנות -
תנו להם זיכויים! בסט שי ודומיו.
לרובם יש בבית מלאי אדיר של מוצרים בלתי ניתנים להחלפה.
ועוד דבר: רבה יכול לקבל עוד דברים חוץ מעוד ספרים----
אפילו שזאת מתנה יותר "חינוכית" לרבה (כמו שהסבירה לי אמא אחת בטוב טעם).
איזה חנות?יש איזה חנות בבני בררק שאני מכיר באופן אישי שהאיפות שלהם זה לנפח אני קונה שם מתנות למטפלת או למורה ב50 עד 70 וזה נראה משהו של 200 והמוכרת שכל פעם מפתיעה מחדש עם רעיונות והיא מאוד עדכנית ומבינה למי ולמה המתנה
יש להם סטייל משגע
פתוחה בערב בין השעות 9 ל11
ממליץ באופן אישי
פעם אמרו לי שם שמתנה בתחילתשנה זה שוחד ובסוף שנה זה הכרת הטוב....
?איפה החנות?
איפה קונים?אני קניתי בספצ' כזה:
צפה בקובץ המצורף 961253
בזיכוי פחות נעים לתת 50 ש"חתנו להם זיכויים! בסט שי ודומיו.
לרובם יש בבית מלאי אדיר של מוצרים בלתי ניתנים להחלפה.
ערכת סכיני שף יש מבצע בנעמן
זה לעניין לרב"ה
לקנות סכין ?
אולי יין יותר מתאים ?
אנחנו קנינו סכין מכסף ב80 ש"ח
חוץ מסכין מכסף
כדאי להוסיף גם עוד פריט או שזה מספיק ?
שמעתי פעם (לא זוכרת ממי ומה המקור) שלא מביאים סכין מתנה.
יש לזה מקור? האם אכן כך?
חכמינו הקדושים אמרו (ילקוט שמות רמז ש"ו) על הפסוק (שמות כ' כ"ב) "כי חרבך הנפת עליה ותחללה" – מכאן היה רבי שמעון בן אלעזר אומר: המזבח נברא להאריך שנותיו של אדם, והברזל מקצר ימיו של אדם, אינו דין שיניף המקצר על המאריך.אני קניתי סכין מתקפלת לחלות שחרוט עליה לכבוד שבת קודש- זה מוצלח לנסיעות וכו'- עלה 35 שקל
צפה בקובץ המצורף 961368
"וכבר נשתרש המנהג בתפוצות ישראל להקל וליתן הסכין בהבלעה"ולכן לא נותנים סכין לאדם מתנה שזה מורה על קיצור ימיו של אדם.
שי פור יו ברחוב חזו"א 54 כניסה א' בחניהאיזה חנות?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים