שובר בסטימצקי?אני עדיין מחפשת רעיון למתנה גם למזכירות,
שלהן פחות מתאים תמונה וכד' אלא משהו יותר אישי.
מדובר בבנות מהציבור הכללי וממש אין לי מושג מה סגנון המתנות המקובל.
תודה רבה לכולם!
יואו, איזה רעיון.שובר בסטימצקי?
אני עדיין מחפשת רעיון למתנה גם למזכירות,
שלהן פחות מתאים תמונה וכד' אלא משהו יותר אישי.
מדובר בבנות מהציבור הכללי וממש אין לי מושג מה סגנון המתנות המקובל.
תודה רבה לכולם!
תודה.מנסיון שהסתובבתי (לצערי) בכמה בתי חולים בארץ ובעולם כמה שנים,
גם הרופאים וגם המזכירות לא כל כך מענין אותם מהי המתנה שהם מקבלים - כי בגדול יש להם הכל מה שהם רוצים ברמה של הליגה הגבוהה מה שהם כן צריכים זה מילה טובה להם אישית (הרופא) ולזה שמעליהם (המזכירות והאחיות)
ממה שראיתי צריך שהתודה יבוא על משהו מונצח (לדוגמא חרוט, או ממוסגר) שיוכלו לתלות את זה בסביבה שלהם בצירוף כל דבר שלא יהיה (שוקולדים , סוכריות, פיצוחים, עוגיות מענינות, מוסים, או עטים מענינים וכו') בעיצוב יפה
(פעם נתתי לפרו' מהבכירים בהדסה שישית בקבוקים עם סוכריות שונות דרך המזכירה שלו - והוא התקשר אלי מהטלפון האישי להודות לי, באיכילוב נתתי שוקולד איחולים של עלית כל הצוות במחלקה רדפו אחרי, באחד המחלקות בהדסה כתבתי מכתב להנהלה עם שמות הצוות מפורט, כל רגע מישהו מהצוות בא לראות אם אנחנו לא צריכים משהו. בארה"ב במנהטן נתתי הזמנה של חתונה לרופאה בכירה בכיתוב שהיא מסייעת לנו לשמוח בחתונה, כשנתתי לה את זה המלוה שלי הסביר לה מה כוונתי והיא עמדה עם דמעות בעיניים וכן הלאה המון מקרים של דברים פשוטים
הבנתי שמדובר בציבור הכלליאפשר להביא מגש עם שוקולדים עם מכתב יפה
אבל עטופים (קורונה....)
מבריקים פה אנשיםאם יש לך תקציב גבוה תוכלי לרכוש עבורם מכונת קפה לפינת האוכל/שתיה.
לדעתי זה ממש פינוק וגם יזכיר להם אותך בכל פעם.
ממש תודה.מניסיון, כמזכירה של רופא נחשב,
שהיה מקבל מתנות על ימין ועל שמאל,
יקרווווות באמת, ובסטייל,
לא ממש היה לו מה לעשות איתן.
אם הרופא שלך מהסוג של החברה התלאביבית הגבוהה אז זה לא המתנה עצמה.
זה בעיקר הברכה.
ולמצוא משהו שמתאים לסגנון.
הרופא ההוא אמר לי פעם "הלואי שבמקום כל זה יביאו לי עוד זיכוי לסטימצקי"
סוג פרופסור בנשמה
בכל אופן, העיקר הלב. זאת המסקנה.
תתפללו לקלוע ולרגש.
אם זה סוג חברה סטילסטית. אין מצב שאין להם מכונת קפה. זה כמו שלא יהיה לך מיקסר.אם יש לך תקציב גבוה תוכלי לרכוש עבורם מכונת קפה לפינת האוכל/שתיה.
לדעתי זה ממש פינוק וגם יזכיר להם אותך בכל פעם.
אין לי מיקסראם זה סוג חברה סטילסטית. אין מצב שאין להם מכונת קפה. זה כמו שלא יהיה לך מיקסר.
אגב, מכונת קפה מתחילה ב700 שקל. משהוא איכותי וטוב.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים