האם לקחת בסוף תוכלי בבקשה לשתף אותי מה יצאכחלק משיפוץ המטבח שלנו חשבנו (בהמלצת המעצבת) ללכת על פורמיקת נאנו, צבע אפור כהה = גרפיט בארונות התחתונים.
נשמח מאד לשמוע מבעלי נסיון שהתנסו עם הפורמיקה הנ"ל אצלם במטבח.
איך היא מבחינה פרקטית לבית עם ילדים..
הבנתי שהיא לא מונעת לגמרי טביעות אצבעות וכדו' (שבולטות יותר על צבע כהה)
אבל מבחינת המראה של הפורמיקה היא שונה בהרבה מהפורמיקות הפשוטות, ונראית יוקרתית יותר.
בקיצור, כמה השתעבדות לנקיון במטבח הולכת לגרור הבחירה הזו?
(וגם, מענין, איזה שילוב של צבעים עשיתם עם זה בשאר המטבח)
של איזה חברה בבקשהיש לי ננו אפור כהה מאוד מרשים ושאר ארונות לבן
באמת לדעתי מאוד מומלץ מבחינת טביעות אצבע וגם מראה יוקרתי
אשמח אם תעלי תמונהכן, לקחנו בסוף את הנאנו גרפיט (של פורמקס), בשילוב עץ
מבחינת מראה - יצא מושלםם! יוקרתי!!
לצערי לא יכולה לומר שזה דוחה לגמרי טביעות אצבעות, וטביעות שומניות גם לא יורדות במטלית.
(לי יעצו לעבור עם ספוג הפלא ומים רותחים, למעשה אני הצלחתי להוריד את זה הכי בקלות עם אציטון.
אבל הייתי מעדיפה שארונות מטבח יהיה קל ופשוט יותר לנקות.)
בכל אופן, כשזה נקי זה מהמם!, וברור שבלי להשוות לפורמיקות הפשוטות.
השאלה רק כמה מפריע לך טביעות אצבע..
איזה גוון העץ בשילוב בבקשהכן, לקחנו בסוף את הנאנו גרפיט (של פורמקס), בשילוב עץ
מבחינת מראה - יצא מושלםם! יוקרתי!!
לצערי לא יכולה לומר שזה דוחה לגמרי טביעות אצבעות, וטביעות שומניות גם לא יורדות במטלית.
(לי יעצו לעבור עם ספוג הפלא ומים רותחים, למעשה אני הצלחתי להוריד את זה הכי בקלות עם אציטון.
אבל הייתי מעדיפה שארונות מטבח יהיה קל ופשוט יותר לנקות.)
בכל אופן, כשזה נקי זה מהמם!, וברור שבלי להשוות לפורמיקות הפשוטות.
השאלה רק כמה מפריע לך טביעות אצבע..
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //