למה רק אני לא מקבל את כל המיילים האלה?גם אני קיבלתי את זה היום
ולא להאמין - אנשים עוד ממשיכים להאמין לזה...
ברשימה של האנשים שהעבירו ושקיבלו את ההודעה הזו גם (כמובן זה לא היה עותק מוסתר)
היו לא פחות מ 600 כתובות מייל!
אחלה רשימת תפוצה...
גם אני חשבתי כך עד שהיום קיבלתי את ההודעה הזו.למה רק אני לא מקבל את כל המיילים האלה?
טוב, אעדכן שאכנס לרשימה השחורהגם אני חשבתי כך עד שהיום קיבלתי את ההודעה הזו.
מילא בציבור החילוני - שם הכל סובב רק סביב הכסף, אבל אצלינו שהכסף הוא לא העיקר החיים ויש לנו עוד עקרונות, צריך להיות מינימום של חוש ביקורת !העולם בנוי ועף על כסף......
זה מגיע לרמה שרק רואים את המילה שקל(וקל וחומר דולר וכו) כבר ישר עפים על זה ומאמינים לזה ........
מה שמפליא אותי כאן שבאחת הציטטוים שנאמרו כאן רשמו שעורכת דין הולכת לתבוע את אותו אחד שפירסם......
וזה עדין ממשיך לרןץ......
לצערי הרב זה מגיע גם לרמות שלנו!!!(לא כולם אבל יש מלא אנשים שעסוקים רק בכסף)מילא בציבור החילוני - שם הכל סובב רק סביב הכסף, אבל אצלינו שהכסף הוא לא העיקר החיים ויש לנו עוד עקרונות, צריך להיות מינימום של חוש ביקורת !
אני חושב שגם יותר צריכים כסףלצערי הרב זה מגיע גם לרמות שלנו!!!(לא כולם אבל יש מלא אנשים שעסוקים רק בכסף)
אי אפשר להיתכחש למציאות.......
נראה לי שזה רץ בעיקר בציבור הנשים... (מבלי לפגוע באף אחת)למה רק אני לא מקבל את כל המיילים האלה?
מסיבה פשוטהנראה לי שזה רץ בעיקר בציבור הנשים... (מבלי לפגוע באף אחת)
תעברו על הרשימת המיילים ותראו כמה נשים יש שם (במייל של אשתי ראיתי ברשימה הזו 62 נשים (לפי השמות שכתובים ליד הכתובת) ואולי 2 גברים
אני עצמי גם לא קיבלתי, אז אתה נמצא בחברה טובהמסיבה פשוטה
לגברים יש הרבה פחות מיילים
חלק גדול מהמיילים זה בעבודות וכו'
אבל אני אמרתי שלא קבלתי על אף שאני מחובר להרבה קבוצות והמייל שלי מסתובב להנאתו ולחופשיותו אצל הרבה אנשים
נרגעתיאני עצמי גם לא קיבלתי, אז אתה נמצא בחברה טובה![]()
מה פתאום?יש ביכלל מייל לגברים?.??![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ספאם ולא ספאמית.......?עכשיו אני מבינה למה הכל מדווח אחר כך ספאם.......
לא נראה לי קשור לחילונים חרדים.מילא בציבור החילוני - שם הכל סובב רק סביב הכסף, אבל אצלינו שהכסף הוא לא העיקר החיים ויש לנו עוד עקרונות, צריך להיות מינימום של חוש ביקורת !
אה, גם לכם הוא שולח...ויטמן
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים