מבירורים שערכתי עם מגויס בתכנית.לדיונים ופרטים, לכל אלו שהתקבלו למסלול,
תוכנית קודקוד של משרד הביטחון 2023.
עד כמה שהבנתי הכול באזור ב"ב. גם המכינה.האם יש למישהו מידע כמה התקבלו לתוכנית בסה"כ ירושלים+ב"ב?
לא זכור לי שהובטח סייבר.למיטב ידיעתי, מתוך מה שהבנתי ממי שהוא בתוכנית מחזור א', שזה לא מדובר על 8200, רק תכנות על אתרי צה"ל, כגון תוכנות לכל מיני משרדים, ומזכירות, וכדומה, לא מדובר על סייבר ולא על 8200.
מה שאומרים זה רק פיתוי בלי אחריות.
בשנה שעברה הובטח סייבר, ובסרטון של השנה גם מדובר על תלמידים שנקלטו ביחידות סייבר, למיטב ידיעתי זה שקר גס.לא זכור לי שהובטח סייבר.
הוא טוען, שהוא די תמים, קוראים לזה 8200 לרגש הטוב של המשתתפים.ביררתי אצל אחד המשתתפים במחזור א', והוא טוען שהם גויסו ל8200.
למיטב ידיעתי, מלפני חודש כבר עברו מיונים להתחיל לעבוד, ונחלקו שמה לקבוצות קטנות, שכל אחד יקבל עבודה בפני עצמה.הם עדיין לומדים פיתוח תוכנות ולא התחילו לעבוד בפועל.
לא, דיברתי עם מישהו שהוא ממש מהמצטיינים שם.יתכן שמי שדיברת איתו הוא מאותם שלמדו במכינה
אך לא התקבלו ל-8200, אלא ליחידות טכנולוגיות אחרות?
אשמח אם תשאל ותעדכן כאן.אדרבא ביום רביעי הבא יהיו שאלות ותשובות עם מנהל הפדגוגי, נוכל לשאול אותו, ותראה מה יהיו תשובותיו.
כנ"ל מדיבור עם חבר שנמצא שם, שקר גס לגמרי. דיברתי איתו שבוע שעבר, ואמר שעוד לא היה אפילו שיבוצים.ובסרטון של השנה גם מדובר על תלמידים שנקלטו ביחידות סייבר, למיטב ידיעתי זה שקר גס.
לא התייחסו, היה ממש פגישה קצרה יחסית.אשמח אם תשאל ותעדכן כאן.
לפי ידיעתי אין מורות, אין קשר לחיילות, אבל מה שכן יש כזה דבר שמישהי מפקחת על מבחן וכדומה, וגם מי שאחראית על התוכנית היא אישה. אבל אין כמעט התקלות איתה, נראה שלהחזיק חשבון בנק, ובעקבות זה ללכת לבנק שפוגשים שמה אישה, יותר גרוע. אינו מתיימר להגיד דיעות ח"ו, אבל זה נקודה למחשבה גרידא.המקום אכן מותאם לחרדים כהבטחתם (לכה"פ בשלב זה).
כל דבר הוא נכון לעת עתהלפי ידיעתי אין מורות, אין קשר לחיילות, אבל מה שכן יש כזה דבר שמישהי מפקחת על מבחן וכדומה, וגם מי שאחראית על התוכנית היא אישה. אבל אין כמעט התקלות איתה, נראה שלהחזיק חשבון בנק, ובעקבות זה ללכת לבנק שפוגשים שמה אישה, יותר גרוע. אינו מתיימר להגיד דיעות ח"ו, אבל זה נקודה למחשבה גרידא.
נכון מאוד.כל דבר הוא נכון לעת עתה
לא ידוע על דרך לכפות עליהם לשמור לאורך שנים את המצב הקיים
נכון, אני עברתי היום המבחן מול הצבא - מחזור ב' קודקוד, מכיר גם הרבה שנמצאים כבר בצבא. אבל בדרך כלל אני לא יכול להגיב כאן, מצד הסינון.נפתח עכשיו מסלול נוסף
מעונין לשמוע מידע מאילו שלומדים ועובדים שם
יש כאן מישהו כזה?
החודש הקרוב נסיים את המכינה שהתחילה ביונאר השנה.סיימת מכינה?
נקרא מחזור ג'המחזור שעכשיו נפתח נקרא מחזור ג' או כבר ד'?
בכיףתודה על התשובות המהירות
מה הכוונה? יש שמאשרים את התוכנית ויש שפוסלים, ויש שעוד לא החליטו או אין להם את העומץ להגיד את ההחלטה.מצד החרדים איך זה,
מצד נשים, במקום שאני לומד [יש י-ם, ויש פ"ת], כמעט ולא הופיע אישה, ואם כן זה היה המנקה, או משהו טכנית אחרת.מה הסגנון? שמור באמת?
האמת אני עוד לא הגעתי לשלב הזה, אבל שמעתי הרבה מכלי ראשון מחברה שהם שם, וזה משמעת של צבא במלוא מובן המילה.ובקטע של הצבא שמעתי שזה דרישות ומשמעת כמו בצבא זה נכון?!
(או שאולי אתה עוד לא יודע..)
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים