יש לך ביטוח? דבר עם הסוכןאשמח להסבר איך עובד עניין הביטוח.
חניתי ברחוב חד סטרי צר, עבר רכב בשעטה, הנהג היה כנראה עם אומדן לא משהו, סטה קצת שמאלה בדהירה,
פגע לי במראה הימנית, היא התעקמה ונשברה בחלקה.
זוכרת את מספר הרכב. יש לי למי ולמה לפנות? או שתיקון בסכום כזה אין לי ממי להוציא?
וודאי שיש ביטוח. השאלה אם מפעילים ביטוח על סכום כזה של תיקון שבטח לא גדול.יש לך ביטוח? דבר עם הסוכן
תמיד יש את האפשרות ללכת למשטרה עם המספר ולהגיש תלונה נגד הנהג
הבעיה אם הוא מכחיש
אם זה רק מראה אפשר להשיג תחליפי/פרוק וזה לא מאוד יקר אלה אם יש לכם מרצדס S580..
טסלה גם נחמד..וודאי שיש ביטוח. השאלה אם מפעילים ביטוח על סכום כזה של תיקון שבטח לא גדול.
מה פתאום מרצדס, יש לנו טסלה.
למיטב זכרוני,וודאי שיש ביטוח. השאלה אם מפעילים ביטוח על סכום כזה של תיקון שבטח לא גדול.
מה פתאום מרצדס, יש לנו טסלה.
לא לאלמיטב זכרוני,
נזק שאחר גרם לך לא מעלה את הפוליסה,
ישנם מוסכים שמתמחים בטיפול כל הפרצדורות מול הביטוח
היות ויש לך את המספר רכב אני מאמין שבקלות תקבל החזר,
בבני ברק אני יודע שמוסך הדייקנים בהשומר מטפל בכאלה דברים
מאוד קשה להשיג מראה מפרוק מה גם שמדובר ברכב לא הכי מצוי בכבישהמראה עצמה זה עניין של 100 200 ש"ח
הבית של המראה זה סיפור הרבה יותר יקר יכול להגיע גם ל1000 ש"ח (תלוי איזה רכב ומה רמת נדירותו בפירוקים)
אם אפשר להשיג את הנהג בלי כאב ראש מטורף, ולפתוח איזה מצלמה כהוכחה אם הוא יכחיש, הייתי עושה את זה. (רק כדי ללמד אותו לקח) ואז אפשר גם לפנות לחברת הביטוח שלו.
לא הייתי על דבר כזה מפעילה את הביטוח שלי.
איני חושב שאם יש מספר רכב זה שונה, אפשר לתבוע את הביטוח של הפוגעלא לא
אם אתה תובע את הביטוח שלך זה תביעה לכל דבר ועניין,
אם אתה תוסע צד ג' גם אם זה בעזרת הסוכן שלך זה לא תביעה שמיקרת לך
גם מוסך שמטפל בפרוצדורה מול הביטוח לא מאתר נהגים שבורחים או לא מודים באשמה..
על מספר הרכב שלך יש את שם חברת הביטוח..?איני חושב שאם יש מספר רכב זה שונה, אפשר לתבוע את הביטוח של הפוגע
בפרט אם אתה מספר לבעלים שיש לך תיעוד.... ומוציא הודאה
ביטוח שמשות לא כולל מראות צד. ואגב בשבר בשמשה אין שום השתתפות עצמית.3. פוליסות טובות כוללות כיסוי למראות ופנסים.
הפעלת הכיסוי מחייבת השתתפות עצמית קטנה (עד 250 ש"ח)
אינה פוגעת בפוליסה ואינה נרשמת כתביעה.
לא דיברתי על שמשות.ביטוח שמשות לא כולל מראות צד. ואגב בשבר בשמשה אין שום השתתפות עצמית.
אלא אם כן את מדברת על ביטוח אחר לגמרי, אני מדברת על הביטוח של הגרירה והשמשות שנהוג לעשות יחד עם שאר הביטוחים.
אני יברר את זה אבל אני לא חושב שמראות בכיסוי הביטוחילא דיברתי על שמשות.
היום פוליסה טובה אמורה לכלול כיסוי למראות ופנסים.
הסוכן אפילו לא אמור ליידע את המבוטח שהוסיף לו את הכיסוי
כיון שהעלות השנתית זעומה (מתחיל ב - 60 ש"ח שנתי)
היא.אם הוא שואל כאן זה אומר שאין לו כל כך עם מי לדבר ....
מעולם לא שמעתי על זה, מעולם הסוכן לא הציע לי (ואני מבוטחת במשרד גדול ומכובד.לא דיברתי על שמשות.
היום פוליסה טובה אמורה לכלול כיסוי למראות ופנסים.
הסוכן אפילו לא אמור ליידע את המבוטח שהוסיף לו את הכיסוי
כיון שהעלות השנתית זעומה (מתחיל ב - 60 ש"ח שנתי)
חבל,היא.
אכן, הסוכן לא ממש נותן לי מענה.
מנסה לתפוס אותו שוב.
תודה
תדרשו אותו.בדקתי ליתר ביטחון ואין לי כזה כיסוי.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים