רק לדייקאם הוא לא משלם מס, אין זה משנה מאיזה סוג מס הוא נפטר.
שם הרחבת בנושא של מיסוי ריאלי מול הצמדה לשער הדולרהרחבתי כאן
הרחבתי בשורה האחרונה של הספוילר.שם הרחבת בנושא של מיסוי ריאלי מול הצמדה לשער הדולר
אבל לא עסקת במה שכתב @יהודית וו שניכוי ההצמדה הוא רק לקרן ולא לרווחים
אשמח אם תרחיב בזה כי לא לגמרי הבנתי
הבאת שם קובץ אקסלהרחבתי בשורה האחרונה של הספוילר.
ואם הכנסת 100 והם נהפכו לאלף ובאותו הזמן המחירים עלו ב50%אם הכנסת 100 ש"ח, וזה נהפך ל200, ובאותו הזמן המחירים עלו ב50% אתה משלם מס רק על הרווח שהוא יותר מעליית המחירים - כלומר רק על הרווח של 50 ש"ח.
כן.האם בחשבון מסחר יש אירוע מס כשמוכרים מניות
אפשר לקבל מסמך מסודר מהברוקר.ב. איך אפשר לדעת כמה מס שילמתי בשנה מסוימת?
אשמח להמלצה איזה קופת פנסיה לפתוח לגיל צעיר, עדיף מסלול עם הכשר, תודה מראש
www.prog.co.il
www.prog.co.il
www.prog.co.il
מניות לא מסומנות באדום או ירוק שתהיה אפשרות לבחור.האם ישנה אפשרות להחליט מתוך המניות שיש לי בחברה מסוימת מה למכור?
נניח קניתי לפני חודש 100 מניות והיום עוד מאה האם אני יכול למכור עכשיו את מה שקניתי היום ולא את מה שקניתי לפני חודש?
מה החישוב?מניות לא מסומנות באדום או ירוק שתהיה אפשרות לבחור.
זה עניין של חישוב
נראה לי בישראל אין אפשרות כזו, והכל מחושב לפי מתי שקנית לראשונה נמכר ראשוןמה החישוב?
השאלה בעיקר מתייחסת כלפי המס כי אם נניח שקניתי לפני חודש 100 מניות שעלו 10 שקל כל אחת
והיום קניתי עוד מאה. ועכשיו אני רוצה למכור 100 מניות אז אם אני מוכר את מה שקניתי לפני חודש אני משלם מס 250 ש"ח (25% מרווח של 1000 ש"ח) ואם אני מוכר את מה שקניתי היום אני לא צריך לשלם שום מס (ואז אני יכול להרוויח על המס שלא שילמתי את הרוחים שיוצרו ממנו)
ההמלצה הכי חשובה זה סוכן טוב, (שיביא דמי ניהול טובים) ושיהיה קרן מחקה מדד.זה מאמרים ישנים זה מעודכן להיום?, אני רוצה המלצה על קרן ספציפית מה לפתוח כרגע מה ממומץ, תודה

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //