- הוסף לסימניות
- #1,221
למכור מניה ולמכור חוזה עתידי זה אותו רעיון.בעצם מי שמולו אני עושה את החוזה העתידי מהמר נגד המניה?
רק בחוזה אתה יכול לקנות לעוד חודש ולמכור לעוד חודשיים בו זמנית וכבר היום.
כעין אופציות
למכור מניה ולמכור חוזה עתידי זה אותו רעיון.בעצם מי שמולו אני עושה את החוזה העתידי מהמר נגד המניה?
אם הוא לא מחזיק אותה או חוזה אחר שלה.בעצם מי שמולו אני עושה את החוזה העתידי מהמר נגד המניה?
עדיין אני לא מבין מי הגוף/הבנק/החברה שמעונינת בעסקה כזו, מי מוכר מניה מובן שהוא מקבל את הכסף וממילא הרווחים הם של מי שמחזיק, אבל מי מעונין רק לשלם את הרווחים של מניות שעושים ממוצע של 10% לשנה, האם הם חושבים שהמניה תרד, או שזה הרבה חוזים לטווחים קצרים שזה מדי פעם יורדבקצרה ממש ובצורה סכמטית זה מאד פשוט.
אם אתה קונה מניה במחיר של היום - אתה משלם מיד את כל הסכום ויש לך תשואה של המניה
חוזה עתידי זה התחייבות שלך לקנות מניה בעוד כך וכך זמן במחיר של היום
בעצם התשואה שלך כמו במניה שקנית (כי בסוף תשלם בדיוק כמו מי שקנה היום)
אבל לא שילמת כלום בינתיים.
כדי להבטיח שתקיים התחייבותך לוקחים ממך בטחונות בשווי מסוים (נניח 20% משווי המניה/החוזה)
ולכן בכסף שמספיק לקנות מניה אחת תוכל להתחייב [ולקבל תשואה!] פי 5 (20*5=100) -- זה מינוף.
אבל אם אתה ״מתאפק״ ומתחייב רק למניה אחת -- אין כאן מינוף.
למעשה יש כאן הרבה מה להרחיב.
וגם העקיבה נעשית בצורות שונות -- אופציות, סוואפים וכו וכד
זה מורכב לאשכולעדיין אני לא מבין מי הגוף/הבנק/החברה שמעונינת בעסקה כזו, מי מוכר מניה מובן שהוא מקבל את הכסף וממילא הרווחים הם של מי שמחזיק, אבל מי מעונין רק לשלם את הרווחים של מניות שעושים ממוצע של 10% לשנה, האם הם חושבים שהמניה תרד, או שזה הרבה חוזים לטווחים קצרים שזה מדי פעם יורד
קודם כל, תחשוב טוב על זה.אם אני רוצה לפתו חשבון באינטרטיב ברוקר העולמי. לא השלוה הישראלית.
איך אני מעביר אליהם כסף?
אפשר להפקיד שקלים?
או רק דולרים?
והאם חייבים סמס? או שאפשר כמו באינטרקטיב ישראל שזה שולח לתוכנה במחשב קוד כל 5 דקות?
תודה רבה
דווקא לא בטוח, יש שחוששים שזה יותר מלחיץ מאשר בושם לא מומלץ.(לא שזה מסריח בקטע שאמור להלחיץ, אבל לא הבושם המומלץ לחתונת בן משפחה נניח.)
אתה יכול להתקשר ל 8787* ולצעוק, זה יעיל באותה מידה...מצד שני, אם אתם רוצים את המישהו בעברית להתקשר לצעוק עליו,
מה ההבדלים בפלטפורמות בין אינטראקטיב העולמית למתווך הקפריסאי?ואת הפלטפורמה הנוחה בקטע חשוד
לא ברור.ואני לא רציתי שיבואו וינקו לי מס מקור וכל הדברים האלה סתם. וגם כי לפתוח בפלטפורמות מחוץ לארה''ב כשאתה אזרח שלהם, ולקנות מדדים מחוץ, וכל זה, זה משהו לקחת בחשבון.
העברה רגילה לחשבון שלהם בארץ.בכל מקרה, לשאלות שלך.
1) אתה מעביר כסף בהעברה בנקאית לחשבון בנק ישראלי שיש להם, את הפרטים שלו קיבלתי פה בפורום בזמנו, אין לי מושג כרגע, מישהו כבר יגיד לך.
בחשבונות מרג'ין - ניתן רק להמיר.2) אתה מפקיד שקלים, ואתה משלם המרה משהו כמו 2 דולר לא משנה על כמה עד 100,000 דולר או משהו כזה. אפשר גם אם אתה בסכומים נמוכים קונה מנייה או שתיים, לשלוח את ההוראת קנייה כשאתה עדיין בשקלים, ואז הם ממירים לך בלי שביקשת, מישהו פה טען פעם שזה זול יותר. אבל זה שתי דולר אז זה לא משנה. ואם אתה קונה כמה מניות אז זה כבר עדיף להמיר את כל הסכום ביחד.
תודה רבה על ההשקעה והתשובה המפורטת.דווקא לא בטוח, יש שחוששים שזה יותר מלחיץ מאשר בושם לא מומלץ.
אתה יכול להתקשר ל 8787* ולצעוק, זה יעיל באותה מידה...
מה ההבדלים בפלטפורמות בין אינטראקטיב העולמית למתווך הקפריסאי?
לא ברור.
מס במקור - מנקים רק אם אתה רוצה, אתה בכלל לא חייב לעשות זאת.
אתה גם בפלטפורמה האמריקאית, סה"כ יש מתווך דובר עברית שעוזר לך.
לא ברור איך זה קשור לתושבות.
(כן ניתן לומר, שאינך צריך את המעלה הקיימת של המתווך בניכוי במקור)
העברה רגילה לחשבון שלהם בארץ.
בחשבונות מרג'ין - ניתן רק להמיר.
עלות אפסית, 2 דולר מינימום להמרה.
בחשבונות קש, במידה ואין לך מזומן מהמטבע הרלוונטי, ניתן גם לקנות בשקלים והוא ימיר אוטומטי.
העלות מעט מעט יותר אבל ללא מינימום, לא זוכר כעת בדיוק עד איזה סכום זה יוצא עדיף על ה 2$ מינימום.
מי זה ההם?תודה רבה על ההשקעה והתשובה המפורטת.
יש להם תמיכה במייל וואצפ שעונים מהר?
יש להם שנים, אחד בהפועלים אחד בסיטיבנק.ואשמח מאוד לדעת מה המספר חשבון שלהם?
בכל פעם שמבצעים העברה - מעדכנים אצלם באתר שעשית.ואיך הם יודעים שזה אני המפקיד?
אינטרקטיב העולמימי זה ההם?
יש בטלפון באנגלית (ואולי עוד כמה שפות), או בצאט דרך האיזור האישי באתר - גם באנגלית, אבל אפשר לעשות תרגום גוגל.אינטרקטיב העולמי
לאשאלה
אם יש כ50 אלף דולר בבנק בארצות הברית וצריך להעביר אותו לבנק בישראל לצורך קניית דירה
הייתם ממליצים להעביר אותו דרך אינטראקטיב העולמי
פתיחת חשבון באינטראקטיב, וקישור שני החשבונות לשם. העברה משם, המרה לשקלים, ומשיכה פה.ואם כן מה הפרוצדורה
כן, שהם לא יאהבו את המהלך, ויחסמו את החשבון, ולא תוכל להמשיך איתם.והאם יש סיכון
ואם אני ישאיר שם 10 אלף דולר זה בסדרשהם לא יאהבו את המהלך, ויחסמו את החשבון, ולא תוכל להמשיך איתם.
מה תנאי ההלוואה?1) אם יש לי הלואה בריבית טובה שכרגע ההחזר החודשי שלה מכביד עלי, אבל אני לא מעוניין לפרוע אותה כיון שכנראה בעתיד אני יצטרך את הכסף ואני לא יוכל להשיג בריבית כזו, האם חכם לקנות אג"ח עם ריבית קצת יותר גבוהה (ומועד פדיון דומה לשל ההלואה) ובכל חודש למכור חלק מהאג"ח בסכום דומה להחזר החודשי?
פריים מינוס חצימה תנאי ההלוואה?
אני מבין שיש החזר חודשי.פריים מינוס חצי
תודה רבה
rhon.co.il

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים