אנונימית חדשה
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
כמעט בטוחה שכן, אבל צריך לבדוקאת יודעת אם זה עד סוף אוגוסט
כמעט בטוחה שכן, אבל צריך לבדוקאת יודעת אם זה עד סוף אוגוסט
אולי הידיד רוצה להחליף איתנו גם?אנחנו החלפנו דירה עם משפחה עם ידיד משותף, וב"ה יצאנו מרוצים מאד.
אשמח לשמוע על בתי כנסת לשבת- יש בית כנסת חרדי? יש אולי מנין אשכנזי חרדי?בתי כנסת כוללים
ויש ציבור חרדי..
אם תצטרכו מידע יותר ספציפי בכייף!![]()
איו מנין אשכנזי חרדיאשמח לשמוע על בתי כנסת לשבת- יש בית כנסת חרדי? יש אולי מנין אשכנזי חרדי?
ממש לא חשוב. חשוב שהתפילה תהיה רצינית ואם יש קריאת התורה בלשון הקודש, זה יהיה מעולהאיו מנין אשכנזי חרדי
חשוב דווקא שכולם יהיו חרדים?![]()
יש מניין באור יוסף (יחסית חרדי)
וכל שאר המניינים מעורבבים חרדים דת"ל מתחזקים
אין מניין רק של חרדים..
יש כאן מניינים ספרדים רצינים ביותרממש לא חשוב. חשוב שהתפילה תהיה רצינית ואם יש קריאת התורה בלשון הקודש, זה יהיה מעולה
פתוח רגיל עכשיו?ירכא די קרוב לשם.
אני חושבת שיש אוטובוסים ישירים.
מקום מושלם למשפחות עם ילדים
בדיוק כתבתי כאן בפירוט
www.prog.co.il
יש הכשרים של מחפוד/בית יוסףאיפה אפשר לאכול בעכו?
זה בסדר לי.יש הכשרים של מחפוד/בית יוסף
זה בסדר לי.
יכולה לכתוב לי שמות של מקומות.
אני אשמח, רק אין לי הודעות פרטיות. איך אפשר לתקשר?יש כאן מניינים ספרדים רצינים ביותר
בלי דיבורים באמצע, תפילה נעימה מאוד.
איפה תהיו אני אגיד לכם שמות של בית כנסת מתאימים
אין אטרקציות בקרבת הרכבת ממשאיזה אטרקציות/פארקים יש לעשות בעכו
אם מגיעים ברכבת ישראל
בלי יותר מידי להטלטל בעוד אוטובוסים (עדיף בכלל לא)
תודה רבה
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //