מה רע ביפו..יש מה לעשות בקפריסין עם ילדים?
הבנתי שמאוד זול להיות שם וגם הטיסות
איפה אני מוצאת וילה עם בריכה פרטית בקפריסין?
אשמח ליותר פרטים
כמה יותר זול ,יש מה לעשות בקפריסין עם ילדים?
הבנתי שמאוד זול להיות שם וגם הטיסות
איפה אני מוצאת וילה עם בריכה פרטית בקפריסין?
אשמח ליותר פרטים
ראיתי שם שאם מעלים יותר נפשות לישון אז המחיר עולה בהתאםכתבתי כבר בחיפוש להיכן ומה מחפשיםרק ללחוץ על הלינק.
![]()
בתים, דירות ויחידות נופש לקבוצות גדולות בקפריסין – Airbnb
מחיר ההשכרה של דירות נופש לקבוצות גדולות באזור קפריסין מתחיל ב-€ 17 ללילה. ניתן לשכור מקומות מיוחדים ללינה ממארחים מקומיים ב-191 מדינות. להרגיש בבית בכל מקום עם Airbnb.he.airbnb.com
קפריסין זה כמו ישראל [מהרבה מאד בחינות]מישהו אמר לי שהם הולכים כמה משפחות ביחד במחיר של 100 דולר ללילה
כן אבל בארץ אין מחיר כזה של 100 דולר ללילה לוילה ענקית עם בריכה ועוד לכמה משפחות ביחד-או שלא הבנתי נכון יכול להיות שה100 דולר זה אחרי התחלקו בין המשפחות?קפריסין זה כמו ישראל [מהרבה מאד בחינות]
וכמו שבישראל יש מחיר לצפת ורמת הגולן, ויש מחיר לבני ברק ומודיעין עילית,
כך גם בקפריסין,
יש ערים יותר נחמדות ויש פחות [לנופש]
בנוסף, בכל עיר יש אזורים טובים יותר, ויש אזורים הרבה פחות.
ולגבי עלות משפחתית - בוודאי שזה כך, גם בארץ.
אבל יותר זול.נופים ואקלים בערך כמו בארץ רק פחות יפה
ברוראו שלא הבנתי נכון יכול להיות שה100 דולר זה אחרי התחלקו בין המשפחות?
הבנתי שאין מה לעשות שםאבל יותר זול.
היינו שם לפני תקופה, שכרנו סירת מנוע יפיפיה ל3 שעות ב50 יורו
והנסיעה בתוך הים התיכון.
יש בתים שמתוך הבית יש מדרגות ושביל לחוף הים, וכרגיל אין שם אנשים.
אבל עדין החום כמו בארץ, הפריצות כמו באילת, והיחס לא ארופאי,
ונושא הכשרות ותפילות במנין וכו' לא פשוט,
בעיר שהיינו יש תפילות ביום שלישי תפילת ערבית ובשבת....
כל מנין היה נסיעה של סיוט בחום אימים.
3 שעות?שכרנו סירת מנוע יפיפיה ל3 שעות ב50 יורו
והנסיעה בתוך הים התיכון.
יחסית נכוןהאם זה נכון?
אין כזה אזור,באיזה אזור החרדים הולכים שם?
אם רק הייתי יודע לנווט, ואם רק הייתי זוכר לקחת משחת שיזוף לא הייתי חוזר כמעט בלי הכרהאפשר לקפוץ לבקר כבר בחיפה![]()
אז ממש בעייה עם מנייניםיחסית נכון
אנחנו לא היינו עם הילדים, אלא עם חברים.
שיט זה דבר מקסים, טורנדו [די דומה לאשדוד...]
עשינו מסלול הליכה [בלי מים וחום מטורף] שבסופו מגיעים למצודה ישנה, שלפי הסיפורים שלהם קשורה לעם ישראל, באחת המלחמות ... לא כל כך הבנתי את מה שהמדריך שם אמר, כי היה חם מידי ורק חיפשתי מזגן
ויש חופים נטושים, זה הרי אי, אז כל פינה זה חוף, ואפשרי למצוא חוף לבד.
אנחנו ישנו ליד לימוסול, הבית עצמו היה מדהים מדהים מדהים, אבל הסביבה הרבה פחות.
אין כזה אזור,
יש מלון כשר בלרנקה, שזה כמו אילת אבל בלי בתי כנסת.
צריך לבקש מהחבר שהזמין, אשתדל לשלוח לו מייל בענין.יש לך קישור לדירה
אני חושב 2000 שקל.כמה היא היייתה ללילה
ומביאים ס''ת. או שנוסעים לבית חב''ד הקרוב, הם מאד ישמחו אם הם יהיה להם מנין כל יום.אלא אם כן מגיעים כבר מנין
יש בבית חב''ד לקנות גם מאכלים,ואיך מסתדרים עם אוכל צריך להביא המון מהארץ?
בקיצער מה הייתם ממליצים לנפוש בארץ או שם עם ילדים?צריך לבקש מהחבר שהזמין, אשתדל לשלוח לו מייל בענין.
אני חושב 2000 שקל.
ומביאים ס''ת. או שנוסעים לבית חב''ד הקרוב, הם מאד ישמחו אם הם יהיה להם מנין כל יום.
יש בבית חב''ד לקנות גם מאכלים,
ירקות אפשר לקנות שם
וכך גם עוד לא מעט דברים,
לחם ? עשינו פיתות מקמח שקנינו שם, וכל יום על האש...
ודגים אפשר לקנות שם.
זה לא נסיעה לאזור יהודי, וכמו כל אזור כזה דורש התארגנות מראש.
השאלה איזה סגנון חופש אוהבים,בקיצער מה הייתם ממליצים לנפוש בארץ או שם עם ילדים?![]()
מה יש למזוודות?השאלה איזה סגנון חופש אוהבים,
אם אני יאמר לילדים שלי שאני לוקח אותם לקפריסין וכל מה שיש להם זה בית עם בריכה,
הם יבריזו לי בשדה התעופה כנראה
מצד שני המחירים בארץ עולים כמו שטייגען של אברך רציני, כל שעה יותר יקר.
תלוי בסגנון שמחפשים.
ובנוסף, עם כל נושא המזוודות כעת, לא בטוח שהייתי רוצה לגיע לשם ולמצוא שחסרים כמה.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים