נכתב ע"י אלמגור;2231854:אני ממש יכול להזדהות עם הסיפור הזה, לצערנו יש שכנים כאלו בהרבה בניינים.
יש לי עבורכם עצה שבהתחלה היא לא תישמע נעים לאוזן והיא גם ממש לא הוגנת... אבל היא יכולה לפעול ישועות.
לפנות אליו בארבע עיניים (ועם מכשיר הקלטה) ולברר מולו כמה הוא רוצה כדי להירגע. תחשבו מראש על סכום הגיוני מבחינתכם ששווה לכם להיפרד ממנו כדי שהוא ירד מכם, ולאחר שתגיעו לעמק השווה תחתימו אותו על מסמך עם כל הדרישות שלכם ממנו.
בהצלחה גדולה!!!
כן, מדובר באדם חלקלק מאוד. הוא הציע לנו לסיים את בנית המחסן שלנו, בתנאי מסוים (להכנס באופן שלא 'יפריע' לו. צורה שמאוד מאוד מקשה ומייקרת את הבניה.) כשהקבלן בא למחרת לעבוד שם, והוא קלט שהטריק לא עבד, הוא זרק אותו מהשטח.נכתב ע"י שריתיש;2231860:לפי התאור שלהם, הוא לא נשמע אמין במיוחד.
מה שאומר שגם אם יגיד בפה מלא את דירשותיו, ואפילו יחתום עליהם..
אח"כ יכול להחליט שלא מתאים לו... או שהנתונים השתנו... או שהוא לא התכוון לזה וכו'.
תודה.נכתב ע"י אלמגור;2231854:אני ממש יכול להזדהות עם הסיפור הזה, לצערנו יש שכנים כאלו בהרבה בניינים.
יש לי עבורכם עצה שבהתחלה היא לא תישמע נעים לאוזן והיא גם ממש לא הוגנת... אבל היא יכולה לפעול ישועות.
לפנות אליו בארבע עיניים (ועם מכשיר הקלטה) ולברר מולו כמה הוא רוצה כדי להירגע. תחשבו מראש על סכום הגיוני מבחינתכם ששווה לכם להיפרד ממנו כדי שהוא ירד מכם, ולאחר שתגיעו לעמק השווה תחתימו אותו על מסמך עם כל הדרישות שלכם ממנו.
או - לארגן גרוזיני ענק ומלחיץ, אם יש לו כמה קעקועים על הגוף יותר טוב, ושיסביר לו במתק שפתיים שמעכשיו הוא מטפל בכל ענייני הדירה וכל בעיה שיש פונים אליו. וכמובן שגם הגרוזיני יפנה אליו אם יהיו "בעיות"...
"הגרוזיני" להמחשה בלבד....
בהצלחה גדולה!!!
כן, בלי הקעקועים והשרירים.נכתב ע"י נוי;2231977:נשמע מאפיונר קלאסי.
אחח... (אנחה על הצרות ועל הגלות)
מתפללת שה' יעזור לכם ומהר, ובצורה הכי טובה ונעימה.
ניסינו.נכתב ע"י שושי100;2231963:תבדקו אם יש מישהו שיש לו השפעה עליו(רב/דמות ידועה כל שהיא)
ותפנו אליה לטפל בו ישירות
נכתב ע"י וויני פו;2232035:כן, בלי הקעקועים והשרירים.
כיפה שחורה וכפתורים ובנים בישיבות הכי טובות (לאבאלה יש כסף).
מאיפה אני אביא גרוזיני?נכתב ע"י שושן צחור;2232147:עם עיקש תתעקש.
עצת הגרוזיני שהעלה פה מישהו נשמעת הדרך היעילה.
אתם צריכים למצוא מישהו גבוה, שרירן ומפחיד שיתנהל מולו מטעמכם.
כבר שמעתי בעבר על מקרים שהסתיימו יפה עם השיטה הזאת.
נכתב ע"י וויני פו;2232179:מאיפה אני אביא גרוזיני?
נכתב ע"י וויני פו;2231763:כעת הוא מאייים על בעלי שאם הוא יגיש נגדו תביעה הוא יפתח לו תיק נוסף באשמת פגיעה בקטינים ויאמר שהוא גם איים על בנותיו. לא שיש לו ראיות, אבל בעלי טיפוס שקט וחושש מכל הסתבכות. ההוא כמובן מנצל את זה עד הסוף.
אנחנו פשוט לכודים מכל הכיוונים. מי שיש לו רעיון, משפטי, חוקי, פרקטי, מיסטי, מופרע, הכל יתקבל בברכה.
נכתב ע"י וויני פו;2231829:צריך עו"ד שמתמחה בתחום, לא?
מישהו מכיר?
(ירושלים)
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים