נכתב ע"י ספורנו;1954508:מצטרף
נכתב ע"י סתם;1954871:לא.
התרגלו לעבוד בצורה מסוימת
ומנסים לראות אם אפשרי גם בנטפרי
נכתב ע"י rahamim1;1954924:בנתיים רק ב"אתרוג" הסינון בגוגל תמונות עובד מצויין... ככה זה ששומרים עליך כמו אתרוג גם שם...
(לקוח אתרוג מרוצה!)
נכתב ע"י rahamim1;1727353:כאחד שעובד שם בתמיכה הטכנית אני יכול לומר לכם שבאתרוג רגיל .....
נכתב ע"י rahamim1;1954924:בנתיים רק ב"אתרוג" הסינון בגוגל תמונות עובד מצויין... ככה זה ששומרים עליך כמו אתרוג גם שם...
(לקוח אתרוג מרוצה!)
אני פשוט לא מאמיןנכתב ע"י rahamim1;1954924:כאחד שעובד בתמיכה הטכנית ברימון ואתרוג...
פעם mat שאל האם יש לזה ביקוש בשביל לפתוח את זה. אך לא היה ביקוש גדול, והנה כיום ציבור המשתמשים גדל ויש לזה ביקוש. אז אולי כדאי שנשמע ממנו האם יכול להתפנות לזה בשביל לפתוח.נכתב ע"י noya;1952762:לאחר שעברנו לנטפרי והגענו למסקנה שזה הסינון הטוב ביותר עבורינו הגיע הזמן לשאול האם ניתן למצוא דרך שהגולשים יהנו משימוש בגוגל תמונות?
בשביל העבודה שלי זה מאוד נחוץ למצוא תמונות לפי נושאים, צבעים, גדלים, מילים ועוד ובטח יש עוד כמוני...
אולי ניתן יהיה לעשות משהו בסגנון שנעשה עבור סינון אתרים,
לדוגמא-
לקוח שירצה שהתמונות בגוגל תמונות יישלחו לסינון יצטרך להקריב 10 נקודות או יותר מסך הנקודות שלו מידי חודש.
מה דעתכם?
אולי אם כולם יצלצלו נדע עד כמה זה נחוץ לציבור הגולשים...
ולסיום,
אנו מאוד מעריכים ומוקירים את הצוות המסור של נטפרי, מרגישים שהם עושים לילות כימים עבורינו!
תודה לכם!
(לקוח אתרוג מרוצה!)
נכתב ע"י מיכל101;1955066:ממתי באתרוג יש אפשרות חיפוש תמונות בגוגל, נציג אתרוג היקר?
איך זה שלי לא?נכתב ע"י rahamim1;1956703:לכל השואלים,
בהצטרפות לקבוצת גרפיקאים יש את גוגל תמונות מסונן.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים