נכתב ע"י דוד מרדכי;758245:נראה לי שנויבירט לא התכוון להעלות קונספירציה. זו דעתו האמיתית. רק מכיון שהוא כותב את זה במקום שהדעה הרווחת בו היא הערצה לאיש (תודו, נוחעם הוא פרה קדושה) הוא הוסיף את זה שזה קונספירציה כדי לא להיבלע חי על ידי החברה פה.
כבר אמר מי שאמר:"בכל צחוק יש 95% רצינות"נכתב ע"י אברומי נויבירט;758283:אוי לי ווי לי, אהה עלי, וי איז מיר.
מה שעשיתי לנוחעם חזר אלי כבומרנג...
דברי הוצאו מהקשרם ואני רק להתלוצץ נתכוונתי.
כזכור, מייחסים לו לנוחעם סגולות רבות,
החל מהשפעתו בפריימריז של קדימה
ועד לשליטת הטייקונים בשוק הצריכה והעבודה בארץ.
לאור זאת, - בימים טרופים אלה העוברים על תחום הפרסום
ובעקבות רעידות האדמה והשינויים הסייסמולוגים שחלו בענף
עם הודעת פרישתו של נוחעם ממשרד נוחעם, כדאמרי אינשי 'קפה נטול קפאין' –
חירבשתי היום בכמה דקות חולשה, תאוריה קנונייתית
למען בדר את כל המושפעים ממהלכו זה האחרון וחוגגים בראש חוצות
או לחילופין מתהלכים כשאפם נוטה מטה כבעת נחיתה נתב"גית.
אני ממעריצי נוחעם כמרגלא דבפומיה של אליאלימלך
ולא עלתה על לבי לחשוב כזאת אפי' לרגע קט.
נכתב ע"י אליהו פריד;758424:מאז שהתחיל סיפורו של נוחעם, אני צופה מן הצד, רוצה להגיב אך מתאפק.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים