בלי קשר לאמא,נכתב ע"י RacheliM;902601:זה המבנה של העיניים שלו,הן בולטות...
(כדאי לשקול מילים כי יתכן והאמא קוראת.......)
נכתב ע"י RacheliM;902610:כדי שתשנו טוב בלילה - הורדתי את השניה....
נכתב ע"י RacheliM;902863:הנה,אני עדיין חושבת שזו תמונה מקסימה
העליתי בראש האשכול תמונה אחרת במקומה..
EG-תודה,אבל אני ממש לא חושבת שהדובי מיותר שם...זה כל החמידות,איך שהוא מניח את היד הקטנטנה שלו....
-תודה,אבל אני ממש לא חושבת שהדובי מיותר שם...זה כל החמידות,איך שהוא מניח את היד הקטנטנה שלו....
תצלמי אותם לבד - ככה הכי טובנכתב ע"י 390;902949:בן כמה הוא שכך הוא יושב?
אני אומרת לכם..
מסכנים התינוקות האלה בתמונות.
התעללות.
תמיד חלמתי לעשות את זה לילדים שלי אך לא בא לי להתעלל בהם.
וכן המחיר..
להשקיע כ"כ הרבה.. הלוואי והיה לי אתה הכסף המיותר..
אולי מישהי תתנדב לעשות לי את זה...(בחינם..) תחביבניות?
אך בלי התעללות.![]()
יש לי תינוקת בת 5 חודשים..
נכתב ע"י 390;903036:איזה נחמד מצידך..
אבל אין לי את הטיטולים והפרוות המלטפות האלה..
ובקשר ליושב ... זה מה שרצית לשדר. לא?!
אני עדיין בשלי בקשר למתנדבת.......
בסה"כ הבת שלי כזו מההממת
שעוד ישלמו לי על זה....![]()
אלא?נכתב ע"י RacheliM;903040:...את לא באמת חושבת שהוא hושב, נכון??![]()
נכתב ע"י חיוך;903080:מה שמפריע לי בתמונה האחרונה שהעלית זה שזה נראה לא טבעי, והבד שעוטף אותו נראה כמו גרביון ניילון שהוא הסתבך בו, מה שעושה את התמונה לפחות אסטטי... ודביק..
התמונה עם הקוצים בצבע ג'ינג'י - נראית דוקרנית,
השאלה מה המטרה של התמונות ומה רצית להביע עם התחפושות האלו...
התמונה התכולה עם הדובי - שובה כל לב.
לא הבנתי מה הקשר לגברים - אבל לא משנה.נכתב ע"י קקטוס;903122:דעתי האישית היא - שתחפושות למיניהם לא מוסיפות לצילום אלא גורעות.
אין כמו צילום טבעי של ילד, והתגובות החמות על הצילום השלישי מוכיחות.
אגב, רוב הגברים לא מוכנים להסתכל על ילד לפני גיל שלושה חודשים
עד אז, הם מהנהנים בראש ופולטים 'איזה יופי', טוב... למעט גברים נדירים.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //