אני חושב שחוסר הצניעות נמצא בהודעה הזאת.נכתב ע"י ענתיקה;2046477:שאלה:
האם הייתם מכניסים תמונה כזו לאלבום המשפחתי? אולי גם מסבירים לילדים את פשר הדם?
אני חושבת שהתשובה היא גם תשובה לגבי הפורום.
ואגב, יש לי תמונה דומה, מעולם לא פיתחתי אותה למרות היותר מרגשת מאוד, ומובן-שלא הייתי מעלה בדעתי לפרסם אותה בפורום.
נכתב ע"י דיצה;2046502:אני לא רוצה להביע את דעתי, אבל יש כאן משהו חריג ביחס לכל הפורומים בפרוג.
אף אחד לא זוכר, שזה הפורום שלנו.........
כאן זה (אמור להיות) פורום מקצועי, וכולם רוצים לראות-אז השאירו אותו פתוח לכולם.
מותר לכם להציץ, לתת לייק, לכתוב "וואו\מדהים\פצצה\אין על התמונות של מטילדה צילומנוביץ'" וזהו!!!
מעבר לזה, תגידו תודה שהוא פתוח.
נכתב ע"י דיצה;2046502:אני לא רוצה להביע את דעתי, אבל יש כאן משהו חריג ביחס לכל הפורומים בפרוג.
מותר לכם להציץ, לתת לייק, לכתוב "וואו\מדהים\פצצה\אין על התמונות של מטילדה צילומנוביץ'" וזהו!!!
בפורום אחר אפ'חד לא מתערב, למה??????????????????.
נכתב ע"י קקטוס;2046503:אני חושב שחוסר הצניעות נמצא בהודעה הזאת.
לא בתמונה, אלא במחשבה על מה לענות לשאלה שלא התכוננתם אליה מספיק.
יש עוד כמה שאלות לפני ואחרי, שיכולות להישאל, ממליץ להתכונן עם תשובות.
ועכשיו אני זז לצלם חסידות בשדה, ואני אבדוק אם יש להן תינוק במקור, כבר חוזר..
נכתב ע"י pessi&chani;2046529:מגוחך שבחורה מתערבת בכזה אשכול.
נכתב ע"י pessi&chani;2046529:מגוחך שבחורה מתערבת בכזה אשכול.
נכתב ע"י ענתיקה;2046530:אולי כדאי גם לערוך סיור עם הילדים לפני לידה, ולהסביר להם הכל.
באמת צריך להתכונן עם תשובות למה שילדים שואלים,
אבל אין שום סיבה להמציא להם תמונות שילדים לא אמורים להיחשף אליהם.
אבל זה כבר לא קשור לפורום צילום, ואני לא הולכת לדבר איתך בעינייני השקפה.
נכתב ע"י מלפפון;2046544:ענתיקה,
התגובות שלך מפרטות את מה שהתמונה לא פירטה.
נכון שאני מסכימה איתך בכך שגם אני לא הייתי מעלה,
אבל יותר מזה, לא הייתי מפרטת אחרי שכבר העלו..
אם את רוצה לערוך את התגובות שלך, יש לך הזדמנות (בכוונה לא ציטטתי אותך).
נכתב ע"י mig;2046543:אם הילדים שלך מסתובבים כאן, יש לך בעיה יותר רצינית מהתמונה הבראשיתית הזו.
נכתב ע"י ענתיקה;2046562:תמונה אחת שווה אלף מילים
ואם אף אחד לא מקבל את הבעייתיות שבהעלאת תמונה כזאת, אז זו הברירה שנותרה,
וזה מגוחך להאשים אותי בחוסר צניעות ולהתעלם מהתמונה הבעייתית.
תודה שלא ציטטת אותי, אבל אני לא מתחרטת על התגובות שלי.
אם כלכך לא ראוי מה שכתבתי, אז פליז תסירו את הסיבה לכך, ואז אני אוכל לערוך את ההודעות כי הן כבר לא תהיינה רלבנטיות.
אנשים כאן איבדו את כל הרגישות שלהם, וירדו לגמרי מהפסים.
ואגב, כתבו כאן פעם שתמונה שלא ראויה להתפרסם מעל דפי עיתון, לא מתאימה גם לפרוג. התמונה הזאת לא היתה עולה אפילו על עיתון משפחה.
אולי ב"בשבע", אבל חשבתי שפרוג הוא פורום חרדי.
בפורום אחר אפ'חד לא מתערב, למה??????????????????.
נכתב ע"י ענתיקה;2046562:תמונה אחת שווה אלף מילים
ואם אף אחד לא מקבל את הבעייתיות שבהעלאת תמונה כזאת, אז זו הברירה שנותרה,
וזה מגוחך להאשים אותי בחוסר צניעות ולהתעלם מהתמונה הבעייתית.
תודה שלא ציטטת אותי, אבל אני לא מתחרטת על התגובות שלי.
אם כלכך לא ראוי מה שכתבתי, אז פליז תסירו את הסיבה לכך, ואז אני אוכל לערוך את ההודעות כי הן כבר לא תהיינה רלבנטיות.
אנשים כאן איבדו את כל הרגישות שלהם, וירדו לגמרי מהפסים.
ואגב, כתבו כאן פעם שתמונה שלא ראויה להתפרסם מעל דפי עיתון, לא מתאימה גם לפרוג. התמונה הזאת לא היתה עולה אפילו על עיתון משפחה.
אולי ב"בשבע", אבל חשבתי שפרוג הוא פורום חרדי.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים