מה זה עכשיו?מצוין עזרת לי.
כי יש עכשיו ממש מבצעים שמה.
שווה להוסיף כסף על החדרים המשודרגים של כינר?
שווה להוסיף כסף על החדרים המשודרגים של כינר?
ויש הבדל אם מזמינים דרך שחר און, בציבור שמגיע?? בכשרות?יש לי הרבה ידע על בתי מלון, אם תרצו לדעת
מלון כינר נמצא במקום הראשון האוכל השירות הנקיון, החוף והבריכה שמאוד מוסיפים
לביא אח"כ גם מצוין
וניר עציון לדעתי הכי פחות.. הרבה פעמים האוכל לא משהו, הנקיון טוב השירות וגם הנוף מדהים
הייתי לפני חודשיים בניר עציון, האוכל היה מגוון טעים ובשפעיש לי הרבה ידע על בתי מלון, אם תרצו לדעת
מלון כינר נמצא במקום הראשון האוכל השירות הנקיון, החוף והבריכה שמאוד מוסיפים
לביא אח"כ גם מצוין
וניר עציון לדעתי הכי פחות.. הרבה פעמים האוכל לא משהו, הנקיון טוב השירות וגם הנוף מדהים
הניר עציון יש פרטיות? נוף? ציבור חרדי?הייתי לפני חודשיים בניר עציון, האוכל היה מגוון טעים ובשפע
גם החדרים היו נקיים בהחלט
שחר און מיועד לעובדי המגזר הציבורי בלבד?כשמזמינים בשחר און את חלק מקבוצה שלהם ומהם מקבלת מפתח לאחר הזדהות עם תעודת זהות (לא לשכוח)
הציבור בקבוצות בד"כ מסרותי דתי בודדים חרדים ממש.
בד"כ הנציגה של שחר און ביקשה שנשב בחדר אוכל באזור מסוים
כמו כן יש הרצאות במשך היום וחתימות על נוכחות בהרצאה.
מקבלים חדר ברמה בינונית כלומר לא חדר גן שנחשב זול ולא חדר עם גקוזי
אפשר באתר של שחר און בבקשות מיוחדות לבקש חדר נגיד עם נוף /קומה נמוכה בדרך כלל התחשבו.
אנחנו יוצאים בד"כ דרכם נהנים מאוד בעיקר מהמחיר....
לא נוכחתי אף פעם בכל ההרצאות (לפעמים נכנסתי ויצאתי אחרי חצי שעה) לא עשו כלום
תהנו
חלק מהמגזר הציבורי: עובדי רשויות מקומיות (עיריות), מועצות דתיותשחר און מיועד לעובדי המגזר הציבורי בלבד?
שחר און סוגרים את המלון לעצמם?האם במלונות כמו ציפורי בכפר/כינרת, הציבור שמור יותר מהציבור שמגיע לכינר/ניר עציון? במיוחד עם זה בימים מאורגנים מטעם שחר און?
אני פחות מבינה בזה,שחר און סוגרים את המלון לעצמם?
כי אני הייתי בזמן של קבוצה של הסתדרות המורים והחדרים הנותרים היו לציבור הרחב אז היו בהחלט חרדים וגם הדתיים מדובר בדתיים מאד
ואין בכלל מה להשוות בין הרמה של המלונות
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים