ברור!!את אומרת מנסיון?
ממה שאני שמעתי
עסליה מאסותא חיפה- מעולה פלוס פלוס!!!
וחוץ מהם
יש אסנת רזיאל- אסותא ת"א
קידר- אסותא ת"א, גם מאד מומלץ.
ובירושלים- לא זוכרת לפי בתי חולים
גויטין
גרינברג
ביגלברייטר- משהו כזה, מקווה שלא טעיתי באיות
בשנים האחרונות?
אם ככה, כנראה יש חילוק בין העסקנים הרפואיים
וזה בסדר
אז באמת כדאי להתייעץ עם יועץ רפואי או עסקן וכדו' שאת סומכת עליו
בעלי עבר אצל עסליה לפני 8 שניםואם מותר לשאול איך זה מרגיש אחרי 6 שנים, ממשיכים לרזות? או יותר נכון מצליחים לשמור על הירידה?
מהניסיון שלי משתנה מאד בין נשים לגברים.ואם מותר לשאול איך זה מרגיש אחרי 6 שנים, ממשיכים לרזות? או יותר נכון מצליחים לשמור על הירידה?
נשמע ממש טוב, על איזה סוג ניתוח מדובר?בעלי עבר אצל עסליה לפני 8 שנים
ירד 75 קילו!!
ועד היום הוא נישאר רזה
כמובן שהוא עד היום הוא שומר על אוכל בריא ועל הכללים של הניתוח
אשמח לדעת על איזה סוג ניתוח מדובר, אני שואל שוב כי זה מאוד חשוב לי, אני בדיוק בימים של קבלת החלטות לגבי ניתוח וכל מידע כזה וכדו' מאוד עוזר לי, תודה.בעלי עבר אצל עסליה לפני 8 שנים
ירד 75 קילו!!
ועד היום הוא נישאר רזה
כמובן שהוא עד היום הוא שומר על אוכל בריא ועל הכללים של הניתוח
שרוולאשמח לדעת על איזה סוג ניתוח מדובר, אני שואל שוב כי זה מאוד חשוב לי, אני בדיוק בימים של קבלת החלטות לגבי ניתוח וכל מידע כזה וכדו' מאוד עוזר לי, תודה.
כמה זמן לקח לו לרדת 75 קג והאם הוא מתמיד עד היום בהליכות?שרוול
אבל השינוי העיקרי חייב להיות בראש
הוא השקיע עשה הליכות אכל רק אוכל בריא וגם אחרי שהוא הגיע למשקל שלו ואפילו לאחר 8 שנים הוא ממשיך לשמור
הוא עשה עבודה מדהימה יש הרבה שבאמת נופלים אחרי כל כך הרבה שנים
הוא ירד במשך שנה אולי קצת יותרכמה זמן לקח לו לרדת 75 קג והאם הוא מתמיד עד היום בהליכות?
אני.יש פה מישו שעבר ניתוח בריאטרי בשנה האחרונה והוא ממאוחדת?
תודה
אבל כבר עזרת לי....
אני אחרי
שאמרת ל לקבוע תור לניתוח לפני שקבלתי אישור מהקופה...ראשית, בגלל שמשהו הקפיץ לא שמתי לב לתאריך שבו כתבת.....
וסקירנת.....
איך עזרתי לך?
אולי יהיה פה איזה מתנדב/ת שיוכל לעזור לי, אני נמצא כבר כמה שנים בתוך בועה של ספקות, דילמות ולבטים נוראיים בעניין הזה של הניתוחים להרזיה.
נקודה אחת: מצד אחד אני מצליח מידי פעם להיכנס לאיזה תקופה טובה של תזונה נכונה ואז אני גם מרגיש טוב מאוד וגם יורד במשקל אך מצד שני יש לי רגעי משבר כאלה שאני לא מצליח לשמור ואז אני בתוך כמה ימים יכול להרוס השקעה של שבועות, וחוזר חלילה.
עוד נקודה: אני באמת ב-BMI של 35+ אך חיצונית אני לא כל כך נראה שמן חריג כי אני רחב ומוצק, כשאני שואל חברים מה דעתם על זה שאני ילך על ניתוח הם מיד מגיבים בפליאה: 'אתה??' 'למה?' 'אתה בכלל לא צריך' 'אתה נראה מעולה' ועוד תגובות כאלה וכדו' אך כמובן שהדיאטנים והרופאים כן ממליצים לי.
ועוד נקודה: כל הבדיקות דם וכל השאר תקין ברוך השם טפו טפו טפו.
אז אני מוצא את עצמי כל הזמן נורא מתלבט ואפילו פוחד האם לעשות את הצעד הזה וללכת על ניתוח או להמשיך ולסחוב ככה כי ניתוח מצטייר לי כאילו אני בכוח ניכנס למיטה חולה ומי יודע איך זה יגמר, אולי החיים שלי ישתנו, אולי דיכאון, אולי תת משקל, אולי אני יראה לא טוב - רזה מידי, ועוד ועוד חששות כאלה ואחרות...
בקיצור אין לי מנוחה בעניין הזה ואני אשמח אם מישהו יוכל לתת לי כמה עצות או רעיונות מניסיון אישי או ממה שיודע וכדו'
תודה מראש.
1. הגיל 361. מה הגיל?
2. מה מפריע במצב הנוכחי?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //