- הוסף לסימניות
ככה
אנחנו עשינו ניתוח כפתורים לשני ילדים בני 6 ו-3.5 בערב פסח האחרון.
אצל הגדול היתה ירידה משמעותית בשמיעה ואצל הקטן ירידה קלה.
אני רוצה להתייחס לגבי השאלה על נושא הדיבור למה שהיה אצל הקטן, הוא לא דיבר ברור, כל הזמן בכה (וגם אמר אתם לא מבינים אותי) הגיע למצב של אילמות סלקטיבית- הוא היה מספיק חכם לדעת שזרים לא מבינים אותו. בגן הגננת דיווחה שהוא כמעט לא מדבר,רק מצביע על חפצים וחוטף לחברים.
העלנו אותו לוועדת השמה לגן שפתי והוא קיבל באופן גורף!!!!
כחודש לאחר הניתוח כבר ראינו שיפור קל בהגיה וברצף משפט אך השיא(מבחינתי) היה שיום אחד הלכתי איתו ברחוב והוא הצביע על מישהו ואמר לי: זה אבא של חבר שלי-מדובר בילד בן 3.5 וזה משפט פשוט אבל כ"כ התרגשנו.
לפני כחודש דברתי עם הגננת והיא אמרה לי הוא כבר אחד הראשונים בגן.
לשם השוואה אח שלו בן 1.10 דיבר יותר ברור ממנו לפני הניתוח.
לגבי ההחלמה: אנחנו עשינו את הניתוחים לשניהם באותו יום אחד אחרי השני-זה היה מוצלח לדעתי.
נכנסנו לניתוח הראשון ב-7 בבוקר וב-1 כבר היינו בבית.(ב-2 הילד שאל אותי אם הוא יכול ללכת לצהרון...)ההחלמה היתה מדהימה. ביום הראשון היו קצת עייפים ואח"כ השתפר מיום ליום.
לגבי מים:אנחנו לא הקפדנו על אטמים עד שהתפתחה דלקת חריפה באוזן של הגדול.
כמובן שכל האמור זה מהניסיון שלי ולכל ילד יכולות להיות תופעות אחרות.
בהצלחה
אנחנו עשינו ניתוח כפתורים לשני ילדים בני 6 ו-3.5 בערב פסח האחרון.
אצל הגדול היתה ירידה משמעותית בשמיעה ואצל הקטן ירידה קלה.
אני רוצה להתייחס לגבי השאלה על נושא הדיבור למה שהיה אצל הקטן, הוא לא דיבר ברור, כל הזמן בכה (וגם אמר אתם לא מבינים אותי) הגיע למצב של אילמות סלקטיבית- הוא היה מספיק חכם לדעת שזרים לא מבינים אותו. בגן הגננת דיווחה שהוא כמעט לא מדבר,רק מצביע על חפצים וחוטף לחברים.
העלנו אותו לוועדת השמה לגן שפתי והוא קיבל באופן גורף!!!!
כחודש לאחר הניתוח כבר ראינו שיפור קל בהגיה וברצף משפט אך השיא(מבחינתי) היה שיום אחד הלכתי איתו ברחוב והוא הצביע על מישהו ואמר לי: זה אבא של חבר שלי-מדובר בילד בן 3.5 וזה משפט פשוט אבל כ"כ התרגשנו.
לפני כחודש דברתי עם הגננת והיא אמרה לי הוא כבר אחד הראשונים בגן.
לשם השוואה אח שלו בן 1.10 דיבר יותר ברור ממנו לפני הניתוח.
לגבי ההחלמה: אנחנו עשינו את הניתוחים לשניהם באותו יום אחד אחרי השני-זה היה מוצלח לדעתי.
נכנסנו לניתוח הראשון ב-7 בבוקר וב-1 כבר היינו בבית.(ב-2 הילד שאל אותי אם הוא יכול ללכת לצהרון...)ההחלמה היתה מדהימה. ביום הראשון היו קצת עייפים ואח"כ השתפר מיום ליום.
לגבי מים:אנחנו לא הקפדנו על אטמים עד שהתפתחה דלקת חריפה באוזן של הגדול.
כמובן שכל האמור זה מהניסיון שלי ולכל ילד יכולות להיות תופעות אחרות.
בהצלחה
הנושאים החמים