- הוסף לסימניות
או שבפעם ב... שנתקעים אפשר לחשוב לעצמינו שעכשיו משלמים לנו על ההמתנה בתחנה 1500 ש"ח. (מי לא היה מחכה שעה בתחנה כדי לקבל 1500 ש"ח?)וכל פעם שאתם נתקעים במקום בלי אוטובוס תוציאו בלי חכמות כמה שטרות שצריך על מונית
או שבפעם ב... שנתקעים אפשר לחשוב לעצמינו שעכשיו משלמים לנו על ההמתנה בתחנה 1500 ש"ח. (מי לא היה מחכה שעה בתחנה כדי לקבל 1500 ש"ח?)וכל פעם שאתם נתקעים במקום בלי אוטובוס תוציאו בלי חכמות כמה שטרות שצריך על מונית
זה מאד תלוי כמה נוסעים ולאיפה.כמה זה יוצא לך בערך לחודש ?
ומה זה אומר בינעירוני (מאיפה לאיפה)?
לא ראיתי רכב שלהם שהמס' רישוי שלו פחות מ-8 ספרות. ורוב הרכבים (באזור שלי לפחות) ממש חדשים - שנה עד שלוש שנים, בדומה לחברות השכרהבאזור שלי רוב הרכבים של סיטי קאר הם רכבים ישנים שפג תוקפם ממזמן...
זה ברוווווווווווווור אבל לא נכון בעליל כי רכב זה איכות חיים מטורפת ברור שעדיף לקנות רכב אני ברוך השם קונה רכב אופל שחור יפה ונחמד מצב טוב ב 15000 וה יהיה בעזרינואמר לי איש חכם,
שגם אם בכל פעם שאני יצא לנסיעה בינעירונית אני אקח מנית אני עדיין לא יגיע לדמי אחזקת רכב...
זה לא השנתון אלא השוכרים אני לא מצדיק כמובן, אבל- אנשים אומרים "במילא אני משלם על הדלק לפי קילומטר אז למה שאני לא אקרע את האוטו? בעבר השתמשתי בהם הרבה אחרי חצי שנה על הכביש המנוע היה גמור.לא ראיתי רכב שלהם שהמס' רישוי שלו פחות מ-8 ספרות. ורוב הרכבים (באזור שלי לפחות) ממש חדשים - שנה עד שלוש שנים, בדומה לחברות השכרה
אגב, בנסיעה עצמה הרבה יותר נח לי דריייבר או מונית מאשר לנהוג,זה ברוווווווווווווור אבל לא נכון בעליל כי רכב זה איכות חיים מטורפת ברור שעדיף לקנות רכב אני ברוך השם קונה רכב אופל שחור יפה ונחמד מצב טוב ב 15000 וה יהיה בעזרינו
עניין של הרגל. וכשאתה עם דרייבר יש עוד שותף לזמן איכות שלך...אגב, בנסיעה עצמה הרבה יותר נח לי דריייבר או מונית מאשר לנהוג,
אשתי לבד עם הילדים אני לא מרוכז בהם ולא בה, ככה יש לי זמן אליהם.
אני משתמש בהם ממש המון, הרכבים בסדר גמורזה לא השנתון אלא השוכרים אני לא מצדיק כמובן, אבל- אנשים אומרים "במילא אני משלם על הדלק לפי קילומטר אז למה שאני לא אקרע את האוטו? בעבר השתמשתי בהם הרבה אחרי חצי שנה על הכביש המנוע היה גמור
בשביל זה צריך לדעת אידיש, ברוב המקרים זה עוזר...עניין של הרגל. וכשאתה עם דרייבר יש עוד שותף לזמן איכות שלך...
ממש נכון!! רכבים מעולים חדשים רחבים, והנהגים נוהגים מצויין.אני משתמש בהם ממש המון, הרכבים בסדר גמור
מה שבטוח שהרבה יותר טובים מרכב אברכים קלאסי...
אנחנו לא באותו אזור..לא ראיתי רכב שלהם שהמס' רישוי שלו פחות מ-8 ספרות. ורוב הרכבים (באזור שלי לפחות) ממש חדשים - שנה עד שלוש שנים, בדומה לחברות השכרה
ואם עושים תאונה, אין אפילו ביטוח חובה. ולפעמים אפילו לגנוב את הביטוח לא מצליחים, גם במקרים שלא חוששים מהקב"ה. ואז זה יכול להיות בור של מיליונים.תלוי כמה הם נוסעים .
אם כשנוסעים לבד זה בסדר ורק בערבי שבתת וכדו' יש בעיה אפשר להשכיר רכב מאנשים פרטים שמשכירים וזה יוצא יחסית זול !
לתשומת ליבך יש בחלק מהרכבים של אופל בעיות בחשמל, כך שמעתי, אבל איני מבין כ"כ בתחום.זה ברוווווווווווווור אבל לא נכון בעליל כי רכב זה איכות חיים מטורפת ברור שעדיף לקנות רכב אני ברוך השם קונה רכב אופל שחור יפה ונחמד מצב טוב ב 15000 וה יהיה בעזרינו
החל משנה הבאה הבנתי שצריך לשלם 15 אגורות על כל קילומטר נסיעה ברכב חשמלי כך שזה כבר לא כזה חסכוני החשמלי הזה,התשובה לשאלה הזו מאד אינדוודואלית.
כמה אתם נוסעים בחודש?
האם מקום העבודה של אחד מכם נותן דמי אחזקת רכב בקלות וכ'ו.?
בסופו של דבר, תחשבו את סך העלות החודשית של כל אחת מן האפשרויות ותראו מה השורה שתצא לכם הכי פחות.
(לדוגמה, יש כאלה שנוסעים הרבה ורכב חשמלי חדש מהניילונים יצא להם ההחזקה החודשית פלוס התשלום של ההלוואה לרכישה, זול בהרבה יותר מלהחזיק רכב חבוט של שנות ה80)
זה שמועה שהופרכה כאן בראש האשכול.החל משנה הבאה הבנתי שצריך לשלם 15 אגורות על כל קילומטר נסיעה ברכב חשמלי כך שזה כבר לא כזה חסכוני החשמלי הזה,
זה היה ברור שהמדינה תמצא דרך אחרת לעשוק מאיתנו את מיסי הדלק.
ומי שעושה טסט אצל הבני דודים לא ישלם?!זה שמועה שהופרכה כאן בראש האשכול.
וגם מאד קשה לבדוק את זה.
ישלמו בטסט לפי הק"מ?
כי מה? כי הם לא כותבים את המד?ומי שעושה טסט אצל הבני דודים לא ישלם?!
בסוף זה לא נמצא בחוק ההסדרים. ובינתיים אין מס לפי נסיעה.החל משנה הבאה הבנתי שצריך לשלם 15 אגורות על כל קילומטר נסיעה ברכב חשמלי כך שזה כבר לא כזה חסכוני החשמלי הזה,
כל רכב נורמלי (טווח של 12-15) התחזוקה שלו סבירה לחלוטין!!לקנות רכב זול שהאחזקה שלו היא משכנתא?
יש גם ירידת ערך של הרכב.רכב בחודש יוצא באזור 800-1000 ש"ח (אם נוסעים בעיקר בעיר)
ביטוח (חובה וג') וטסט כ-400
כ-150 ש"ח (בממוצע) תיקונים וטיפולים (לפי 1600 בשנה. צריך כמובן תפילות וס"ד)
וכל השאר דלק
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים