- הוסף לסימניות
תודה!@מנוחה כהן לייקתי בגלל האהבה לאיזור הגאוגרפי, אם כי לא הייתי קורא לזה טור, אלא סיפור אקטואלי.
כתבתי בהתחלה שאני לא יודעת אם זה מתאים לאתגר
תודה!@מנוחה כהן לייקתי בגלל האהבה לאיזור הגאוגרפי, אם כי לא הייתי קורא לזה טור, אלא סיפור אקטואלי.
אני שונא אותם, אז לא אעשה זאת.אדרבה,
הם מפעילים כל כך הרבה מניפולציות סוחטות דמעות, אולי תצליח לכתוב את הצד שלהם בצורה הגיונית?
למה טור אקטואלי נתפס אצלכם כפוליטיקה נוזלת או מידע יבש מאיזה שערוריה גזענית, טור אקטואלי כשמו כן הוא, טור הנכתב בעקבות נושא אקטואלי, זה יכול להיות כל סגנון שהוא כל זמן שהוא שומר על אקטואליותו.רק אני לא מצליח להבין, למה כשנותנים משימה כל כך פשוטה כמו לכתוב טור, זה שוב ושוב חוזר לכתיבת סיפורים למיניהם?
זו לא סיבה להיכנע להם.הערבים לא מכירים בה בדיוק כמו הארנב שמעניין את סבתו הקושאן של בני האדם.
טור הוא טור, וסיפור הוא סיפור ולא טור, גם אם הוא קשור לאקטואליה.למה טור אקטואלי נתפס אצלכם כפוליטיקה נוזלת או מידע יבש מאיזה שערוריה גזענית, טור אקטואלי כשמו כן הוא, טור הנכתב בעקבות נושא אקטואלי, זה יכול להיות כל סגנון שהוא כל זמן שהוא שומר על אקטואליותו.
אם זה מעביר את המסר לא בטוח שזה לא יעבורנראה לך שהעורך יבקש ממך כתבה אקטואלית, ותוכל לשלוח לו סיפור שקשור לאקטואליה?!
מי דיבר על מסר? כשהעורך מבקש סוג מסוים של כתיבה, זה בגלל שהוא החליט שזה מה שהוא צריך עכשיו, ואל לסופר להתערב בשיקוליו, על המסר הנצרך להעביר.אם זה מעביר את המסר לא בטוח שזה לא יעבור
אכן, כתבה היא כתבה וסיפור הוא סיפור, טור אינו כתבה, טור הוא פשוט- טור.כתבה אקטואלית
צודק אתה.טור הוא טור, וסיפור הוא סיפור ולא טור, גם אם הוא קשור לאקטואליה.
דבר שני אני מעיזה לבקש הסבר, מהו טור?טור הוא פשוט- טור.
יום רביעי השבוע@לאלה מתי תאריך אחרון לשיווק?
אמנם לא ביקשתי סיפור, אך הטור אמור לבוא:נראה לך שהעורך יבקש ממך כתבה אקטואלית, ותוכל לשלוח לו סיפור שקשור לאקטואליה?!
מנקודת מבט שונה, מעניינת וסובייקטיבית לחלוטין.
טור יכול להיות גם סיפור שבא להביע את דעתו והסתכלותו של הכותב על האקטואליה -דוגמאות לטוריםדבר ראשון- סליחה על התססת הדיון למקום שלא התכוונתי.
דבר שני אני מעיזה לבקש הסבר, מהו טור?
באתי ללמוד, פחות להתווכח.
יש מישהו שמוכן לתת כמה קווים מנחים לכתיבת טור?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים