אני יודע מי זה מנחם טוקר.מנחם טוקר הוא שדרן ברדיו קול חי ויש לו תכנית 'זמן אויר' פעם היה סוג של תחרות על דירה וקראו לזה 'דירה באויר' היה משימות ובסוף אחר כמה חודשים משהו זכה בדירה (אמיתית!)
אני לא יודע אם הוא יבין את היציאה כי הוא צרפתי במקור ולא חזק ביציאות נירא לי שהוא נפגע קשותאת מדברת???
אני שעה עושה לייק, מבטלת עושה שוב לייק, מבטלת ועושה שוב..
מנסה לשבור את המערכת.
עשרת אלפים לייקים ליצור המעצבן הזה.
@yoyoBL יואל בר לב שמו.
החסר לב.
אווחוח מעצבן!
משהו.
קו מהמם משגע ומטריף.
ואין לי כוח יותר.
אין.
עריכה:
בע...עד ששברתי שיא.
כמובן שהכל נאמר בהומור חיובי.
מר בר לב מלא בלב.
והוא לא "מעצבן" במובן השלילי של המילה "מעצבן".
פשוט יש לי דרכים משונות להחמיא.
מקווה שזה הובן והוחמאתם.
הצלוחעס!
אני לא יודע אם הוא יבין את היציאה כי הוא צרפתי במקור ולא חזק ביציאות נירא לי שהוא נפגע קשות
אני צוחקת לי פה!!!אמת, שמעתי גם שצריך לדבר ממש בקול רם אם רוצים שהוא ישמע משהו, למה האוזניים שלו לא מה שהם היו.. והוא אוכל רק פירה! למה גם השיניים שלו אבדו את זרקור ימי נעוריהם.
אם אתם מחפשים אותו, אנא שלחו מכתב באותיות גדולות וברורות לכתובת "בית האבות לעולים החדשים החלשים ביציאות".
כמובן שהמכתב צריך להיות בצרפתית.... (!!)
ולמטה לכתוב את תרגום הבדיחות לצרפתית... או שתלך ל @ג'קי ירחי שיתרגם לך...אמת, שמעתי גם שצריך לדבר ממש בקול רם אם רוצים שהוא ישמע משהו, למה האוזניים שלו לא מה שהם היו.. והוא אוכל רק פירה! למה גם השיניים שלו אבדו את זרקור ימי נעוריהם.
אם אתם מחפשים אותו, אנא שלחו מכתב באותיות גדולות וברורות לכתובת "בית האבות לעולים חדשים החלשים ביציאות".
כמובן שהמכתב צריך להיות בצרפתית.... (!!)
מגניב!!!עשיתי סרטון שמתאים לנושא אז אמנם זה לא ציור אבל זה אוסף של ציורים...לכן אני מעלה בנספח..תהנו
https://drive.google.com/file/d/1BvjWI7bUHT0OUUkGbize6XFBnPWIgEkc/view?usp=sharing
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים