- הוסף לסימניות
תני כותרת |מה קשור היונים|נכתב ע"י anat77a;920230:טוב לא יכולתי להתאפק עם התמונה הזאת...
חתיכת סיפור "הזוי שמחפש את עצמו" והיונים מסביב קבלו השראה "מקרניי השמש הדוקרניות"
ברוך משנה הבריות, ושבו בנים לגבולם...
גאולה בקרוב "אמןןןןןןןןןןןןןןןןןן"
""
קחי כותרת..."ברוך משנה הבריות"!!!!נכתב ע"י סולו;920244:תני כותרת |מה קשור היונים|
בתמונה של יצירתית אני רואה סיפור וזה לא חיסרון שזה בסטודיו, זו מעלה כי יותר קשה להנציח סיפור בסטדיו.נכתב ע"י tzivi;920090:אני לא מבינה מה הסיפור בתמונה של הילדה שמצולמת עם תחפושת
זה תמונות סטודיו בלבד ויש לי מלא כאלו מה הסיפור אשמח אם תחכימו אותי
נכתב ע"י זיג זג;920709:אני אוהב ששומעים בקולי.
סולו,מה בדיוק הולך בתמונה שלך?זה מזכיר לי את זה..........תומונתו של מיכאל דב.
מיכאל,הנה הבחורה שלך.......נכתב ע"י זיג זג;920709:אני אוהב ששומעים בקולי.
סולו,מה בדיוק הולך בתמונה שלך?זה מזכיר לי את זה..........תומונתו של מיכאל דב.
נכתב ע"י מיכאל דב;920731:רק ששלי זה נזיר זכר ולא בחורה ... פורום דתי לא??
נכתב ע"י סולו;920742:אמ...יש לציין ששמעתי בקולי ובקול...
מה שהולך בתמונה נראה לי מאווד ברור.
היפי שנדבק לדוכן של חב''ד ולא זז משם עד ששמע את כל התורה על רגל אחת.
האמת,יש לי משם כמה והתלבטתי קשות,מצרפת עוד כמה להשלמת הסיפור.
[תגיד לי איך אתה מוצא ישר את כל האשכולות?כי כרגע לקח לי המון זמן למצוא תאשכול ובכלל עושה רושם שהורדת את כל התמונות שהועלו אי פעם לפורום הזה...או שסתם זכרון חזק?]
נכתב ע"י מילכי;920874:משהו מוזר - נמחקו תמונות מהאתגר!!!
יש סיבה?
זה מה שהתכוונתינכתב ע"י יצירתית;920869:וגם לא מבויימת
לדעתי תחליפי לתמונה הראשונה.נכתב ע"י סולו;920742:אמ...יש לציין ששמעתי בקולי ובקול...
מה שהולך בתמונה נראה לי מאווד ברור.
היפי שנדבק לדוכן של חב''ד ולא זז משם עד ששמע את כל התורה על רגל אחת.
האמת,יש לי משם כמה והתלבטתי קשות,מצרפת עוד כמה להשלמת הסיפור.
[תגיד לי איך אתה מוצא ישר את כל האשכולות?כי כרגע לקח לי המון זמן למצוא תאשכול ובכלל עושה רושם שהורדת את כל התמונות שהועלו אי פעם לפורום הזה...או שסתם זכרון חזק?]
נכתב ע"י tzivi;920752:לא הבנתי למה מחקו לי את התמונה מה גם זה לא סיפור???
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים