- הוסף לסימניות
חן, חן על הפרגון האדיר.נכתב ע"י לשם שינוי;931059:נוי, אין עליך!!!!!!
מ-ו-כ-ש-ר-ת!
רבקה, יש לנו זוכה ראשונה...![]()
אם כי נא לשים לב שהאתגר הוא צילום, לא שירה.
חן, חן על הפרגון האדיר.נכתב ע"י לשם שינוי;931059:נוי, אין עליך!!!!!!
מ-ו-כ-ש-ר-ת!
רבקה, יש לנו זוכה ראשונה...![]()
למה היית חייבת להכניס את הקטע עם הנעל?? את קושרת אותנו לדמות ואז בונה לה סוף רע ומר?נכתב ע"י נוי;931085:חן, חן על הפרגון האדיר.
כי זה עדיין אופנתי- סוף מלנכולי.נכתב ע"י ליבי עיצוב;931094:למה היית חייבת להכניס את הקטע עם הנעל?? את קושרת אותנו לדמות ואז בונה לה סוף רע ומר?![]()
נכתב ע"י אפרתה;931091:נוי נוי, איך הבאת לנו שירים ממקורות זרים ושאינם כשרים?
נוי, איה השיבוצים? חשבתי שאת תנהגי אחרת![]()
זה טוב חחחחחח חחחנכתב ע"י ליבי עיצוב;931094:למה היית חייבת להכניס את הקטע עם הנעל?? את קושרת אותנו לדמות ואז בונה לה סוף רע ומר?![]()
חחח, הורסת!!נכתב ע"י אפרתה;931091:נוי נוי, איך הבאת לנו שירים ממקורות זרים ושאינם כשרים?
נוי, איה השיבוצים? חשבתי שאת תנהגי אחרת![]()
נכתב ע"י נוי;931085:חן, חן על הפרגון האדיר.
נכתב ע"י RMO;931171:פעם הכרתי שיר-
הקבר פתוח
ניצבת האם
אישתו מתיפחת
אביו כחולם
לפתע פתאום
נשמעה צעקה
אוי למה טבעת
אני אלמנה
ג'וק אלמוני
בתוך כוס חלב
הוא טבע
עכשיו הוא איננו
שתו אותו
כבר
נראה לי שהמילים של ד' פרלשטיין והמנגינה עממית מוכרת
נכתב ע"י RMO;931171:פעם הכרתי שיר-
הקבר פתוח
ניצבת האם
אישתו מתיפחת
אביו כחולם
לפתע פתאום
נשמעה צעקה
אוי למה טבעת
אני אלמנה
ג'וק אלמוני
בתוך כוס חלב
הוא טבע
עכשיו הוא איננו
שתו אותו
כבר
נראה לי שהמילים של ד' פרלשטיין והמנגינה עממית מוכרת
תעלה לנספח,דווקא יהיה מענין לראות איך "פוזזת" אותו...נכתב ע"י ראש בריא;930917:סולו, הקדמת אותי בתמונה...
צילמתי את האיש הזה גם כן... ואני הייתי באמצע לחפש לו שיר מתאים...
לא נורא! נחפש משו אחר![]()
לו היית אתי כאן
והייתי תיקן,
אז היית בוודאי מרססת:
היית מרביצה,
ושופכת חומצה -
אך היית לפחות מתייחסת.
ת. שריג
מצאתי ביוטיוב גירסה של ילדים שרים בערך את זה, אבל חוץ מהפזמון היו להם מילים משונות...נכתב ע"י א-ירושלמית;931299:רבקה, גם לי מתנגן השיר הזה כשיר - דקלום טיולים.
חבל שאי אפשר להעלות גם מנגינות במקביל...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים