למה האתגר לא עונה על ההגדרה: "ויזואליציה של כל מרכיב אחר בשירה"?נכתב ע"י GRN;931335:זה לא נראה לכם בנאלי לקחת שיר ולהצמיד לו תמונה? חשבתי שאני הולכת לראות כאן תמונות שמעבירות מקצב ויזואלי, או ויזואליציה של כל מרכיב אחר בשירה, והנה - שוד ושבר.
נכתב ע"י חיוך;931234:
זה מתנגן לי במנגינה של "יעקב" - ר' יןם טוב ערליך > אברהם פריד...
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;931366:המנגינה ה"מקורית" של המילים - במנגינה של "שארם א שיח חזרנו אליך שנית"
חני
נכתב ע"י tamiro;931370:שמואל...
השתלטו לך על הניק?![]()
התבלבלת בשרשור...נכתב ע"י tamiro;931391:
החמור הקטן
שהלך אל הגן
אי אה אי אה, אי אה אי אה
כי שכח כבר מזמן
טעמו של תלתן
אי אה אי אה, אי אה אי אה
ופגש בגנן
שעבד שם בגן
וטעם המקל
על גבו הקטן.
אי אה...
מילים: יהודית סלע וינר
לחן: יקותיאל שור
נכתב ע"י 1020;931394:התבלבלת בשרשור...
נכתב ע"י tamiro;931395:את חושבת???
אם הייתי השופט...מקום ראשוןנכתב ע"י tamiro;931391:
החמור הקטן
שהלך אל הגן
אי אה אי אה, אי אה אי אה
כי שכח כבר מזמן
טעמו של תלתן
אי אה אי אה, אי אה אי אה
ופגש בגנן
שעבד שם בגן
וטעם המקל
על גבו הקטן.
אי אה...
מילים: יהודית סלע וינר
לחן: יקותיאל שור
לכן אתה לא..נכתב ע"י קקטוס;931498:אם הייתי השופט...מקום ראשון
אכן.נכתב ע"י שעת סיפור;930136:חברה, תעלו את רמת השירים,
גם במחננו יש שירים נפלאים ומלאי עצמה.
לא תמיד עם לחנים. אבל שירים מאוד ראויים לתמונה וזכייה.
נכתב ע"י eliezer;931522:–-------- זריחה-------
מול הרוח,
נפשי השליכה עמלה,
הפקירה יאושה,
אל המשב.
מול הר השגב,
בִשְׁתוק הדומיה בעֹז,
קרעתי את שטרי החוב,
מתמול שלשום,
מאז.
התחת אלוקים אני,
כי אדאג את דאגות היום,
והמחר?!
אלוקי,
מול כל הרקיעים הבוערים,
נותצו בריחי הדמע העבים,
סיפי הלב.
ועת אבוא בשעריו, אומר:
מודה אני,
לפניך.
נכתב ע"י ותמיד לבחור;931530:אכן.
ובכלל, נחמד כלכך לראות, שכשמישו מעלה תמונה עם רח"ל פסוק נצחי ממקורותינו, במקום גיבוב אותיות אווילי של כופר כלשהו, הוא מתנצל מעומק לב על ה'רמה'.
פורום חרדי? בושה.
מה מפריע לך? ציין ואוכל לתקן/ לצנזר.נכתב ע"י tamiro;931533:והצורה בה בחרת לכתוב את הדברים
ראויה יותר??
נכתב ע"י רבקה.;931310:מצאתי ביוטיוב גירסה של ילדים שרים בערך את זה, אבל חוץ מהפזמון היו להם מילים משונות...
אגב, בגירסה שציטטו פה חסר הבית הראשון:
היה זה בלילה, לפתע פתאום
בחדר האוכל, חלון זז בדום (חלון זז בדום)
הג´וקים החלו שוחים במרק
האשל הסריח, הלבן באש (הלבן באש)
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים