האתגר הפך אותנו לקונספירטורים מועדיםתפתח שוב אבל הפעם מחלון אנונימי...
המספר חלף, לא השנים חלפו. בדיוק כמו שכתבת מבוטל ולא מבוטלים.מספר שנים לא מבוטל חלפו
המילה בכדי לא תקנית בהקשר הזה. בכדי זה רק עם חיריק בד', כמו "לא בכדִי שמענו", אין כזו מילה בכדֵי.בכדי
אבל העיקרית שבהם הייתה, יכולת ניהול של מספר רב של פרטים ביחד.
הייתי מורידה כאן את הפסיקים. זאת לא דרך דיבור, זה רק צורך שלנו לשים את הפסיק בכתיבה כדי להרגיש שניסחנו את המשפט יותר טוב. אבל זה נשימה מיותרת ולא נקרא טוב. אם הניסוח מפריע ללא הפסיק אפשר לשנות אותו, למשהו כמו: "שהעיקרית בהן הייתה היכולת לנהל מספר רק של פרטים ביחד".ניתן לומר בוודאות, שמעטים האנשים שלא היו עליהם נתונים המקיפים את כל חייהם ממש.
תודה רבה!!@פרוגמטי חזק ביותר.
רעיון מצוין, ואמיתי לגמרי
הערות קטנות שקפצו לי:
המספר חלף, לא השנים חלפו. בדיוק כמו שכתבת מבוטל ולא מבוטלים.
המילה בכדי לא תקנית בהקשר הזה. בכדי זה רק עם חיריק בד', כמו "לא בכדִי שמענו", אין כזו מילה בכדֵי.
הייתי מורידה כאן את הפסיקים. זאת לא דרך דיבור, זה רק צורך שלנו לשים את הפסיק בכתיבה כדי להרגיש שניסחנו את המשפט יותר טוב. אבל זה נשימה מיותרת ולא נקרא טוב. אם הניסוח מפריע ללא הפסיק אפשר לשנות אותו, למשהו כמו: "שהעיקרית בהן הייתה היכולת לנהל מספר רק של פרטים ביחד".
ועוד משהו: הייתי מנסה להפוך אותו לסיפורי / ציורי יותר, לא דיווח רטרואקטיבי על מה שקרה בעבר. היה יכול לתת חוויית קריאה מעניינת יותר.
אלו הערותיי הקטנות, הקטע עצמו מעולה ביותר! אהבתי מאוד.
אחת הקונספירציות הטובות ביותר ששמעתי.הקונספירציה:
אלברט איינשטיין לא היה גאון יוצא דופן שהצליח בגאוניתו לקדם את המדע בצעד ענק, אלא בחור שקדן וערמומי שהגיע מהעתיד ופשוט השתמש בידע שהיה לו כדי לפרסם את התיאוריות המיוחסות לו. (מה שמוליד שאלת ביצה ותרנגולת, אבל זה קלאסי בז'אנר).
הביטחון שלו בתורת היחסות נבע מכך שהוא ידע שמסע בזמן אכן אפשרי.
בנוסף, סיפור חייו הוא הסיבה בגללה הרבה כל כך לדבר על הטיפשות האנושית.
באמת?? כך אומרים? זה לא נשמע כך. 'חלף מספר שנים'?המספר חלף, לא השנים חלפו. בדיוק כמו שכתבת מבוטל ולא מבוטלים.
מספר לא מבוטל חלף / מספר שנים לא מבוטלות חלפובאמת?? כך אומרים? זה לא נשמע כך. 'חלף מספר שנים'?
ממש הוצאת לי את המילים מהפה.נשמע קונספירציה...
נשמע קונספירציה...
אל תגידו, זה כן היה אמין!!!ממש הוצאת לי את המילים מהפה.
באתי לכתוב שזו אחת הקונספריציות הפחות אמינות...
הקונספירציה שלי:אל תגידו זה כן היה אמין!!!
סתם, אני אסביר מה קרה. מכיוון ש- @כותב השורות הפנה אותי לקרוא את כללי האתגר,
ראיתי שאתגר אמור להיות שבועיים משעת העלאה שלו, ולא משעת סיום האתגר הקודם.
זכית!הקונספירציה שלי:
@כותב השורות בקשר אפל עם ניקים שרוצים להעלות קטעים, אך משך הזמן של האתגר היה קצר מדי לטעמם.
כיוון שהם לא רצו ליצור מהומה סביב חוסר יכולתם לעמוד בזמני האתגר הנוקשים, הוא יצר תרגיל מתוחכם שמטרתו לשלוח את @רודיום לקרוא את כללי האתגר ולהאריך אותם בעצמו.
אגב, גם כשהמנהלים כתבו את הכללים, הם כתבו אותם כיוון שהם ראו במכונת הזמן מהקונספירציה של @מסוגל, שיהיה ניק שיזדקק לו ביום מן הימים.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים