הכלל הוא שאפשר רק תמונה אחת - - -
כללי האתגר:
בכל הודעה ניתן להעלות יצירה אחת בלבד.
ניתן להעלות עד שלוש יצירות לאתגר.
הכל טוב...סליחה!!!!!
זאת היתה טעות שלי, ספציפית באתגר הזה (משום מה חשבתי שכאן זה שונה)
באמת אח"כ העליתי עוד...
הייתי שמח לדעת איך למחוק את ההודעה הנ"ל...
פחדתי שתוכן שלילי יוריד לי את הניקוד או משהו כזה - - -הכל טוב...
אם עבר 20 דק' את לא יכולה כבר לערוך את ההודעה...
מנהל AI כבר יוריד אותה כנראה, או שתדווחי מתחת להודעה על תוכן שלילי....
(וסתם ככה לא אמורים לכתוב אף הודעה כלשהיא חוץ מהיצירות באתגר עצמו, בשביל זה יש נספח...סתם לידע כללי)
חחחחח לא חשבתי על זה...פחדתי שתוכן שלילי יוריד לי את הניקוד או משהו כזה - - -
צודק?
שימו לב, הרבה מיצירות המשתתפות באתגר לא עומדות בדרישה העיקרית של האתגר. שיהיה רק הסימן ללא כל מכלול השולחן והסועדים. אני משאיר לגולשים לדרג, ולצופים להנות מהיצירות המיוחדות. אך מצפה מהמדרגים להתייחס לדרישה זו, והזוכה באתגר הוא זה שיקבל את מירב הנקודות בתנאי שעמד בכלל זה.היום ניצור את סימני הסדר כאלמנט יחיד, זאת אומרת לא כיצירה של תמונה שלימה על כל המכלול שבה עם השולחן והסועדים והרקע, אלא רק של הסצנה הנקודתית של סימן הסדר בלבד וללא רקע, לדוגמא "כרפס" יד טובלת כרפס במי מלח בלי תוספת ובלי רקע, בסגנון בסיסי ומינימליסטי
מסכימה לגמרי.שימו לב, הרבה מיצירות המשתתפות באתגר לא עומדות בדרישה העיקרית של האתגר. שיהיה רק הסימן ללא כל מכלול השולחן והסועדים. אני משאיר לגולשים לדרג, ולצופים להנות מהיצירות המיוחדות. אך מצפה מהמדרגים להתייחס לדרישה זו, והזוכה באתגר הוא זה שיקבל את מירב הנקודות בתנאי שעמד בכלל זה.
מה הפורמט?CHAT GPT
אפשר קישור?CHAT GPT
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים