@פנחס ציור עיפרון אני שים לב שכתבת ציור, האשלה שלי האם זה דווקא ציור מתוך הדף ?
כי בדוגמא שלך זה נראה לי הופך, כי יש בעצם ציור, ויש גם חלק ריאליסטי שיוצא מתוך הציור/הדף ? או שלא הבנתי..
הדגשתי שזה יכול להיות על כל משטח וכן צריך שיצא מהמשטח שבחרת כמין אשליה העניין הוא לשלב את הציור (כמובן זה לא חייב להיות ציור הכוונה היא פשוט דו מיימדיות ) בעולם האמיתי בדומה לתמונה שהבאתיצרו ציור בתוך תמונה זה יכול להיות על כל משטח שהוא וכל סגנון ציור שתרצו בין אם זה מכחול על דף בין אם זה ציור על קיר בין אם סרטוט באבן, זה לא משנה .
אבל אתם חייבים לגרום לציור להשלות את הצופה כאילו הציור יוצא מהדף ומשתלב בעולם שסביבו
את צריכה לחשוב האם יש כאן אשליה כלשהי ?לא כ"כ הבנתי.
נגיד זה,
נקרא טוב?
אם כן,
אל תגנבו לי את הרעיון.
ראו הוזהרתם!
צפה בקובץ המצורף 2115084
אולי כי האתגר לא קל בכלל, (למי שלא עושה רמיקס פשוט...) המון ניסויים לקח לי עד שראיתי משהו ראוי לשמו.למה אין יצירות באתגרים?
קשור לשפעת שמשתוללת?.....
נראלי צריך לחזור על האתגרים הראשונים דחוף!! שם היו אתגרים מעניינים...למה אין יצירות באתגרים?
קשור לשפעת שמשתוללת?.....
יעזרו לך בעזר"ה.בתקווה שאצא עם הניקוד הכי גבוהה, איך עושים אתגר?
חייב קישורים וכל האלה?
בתקווה שאצא עם הניקוד הכי גבוהה, איך עושים אתגר?
חייב קישורים וכל האלה?
יעזרו לך בעזר"ה.
בהצלחה.
www.prog.co.il
דווקא סגנון האתגר זה כבר היה https://www.prog.co.il/threads/אשליה-אופטית-•-אתגר-48.980598/נראלי צריך לחזור על האתגרים הראשונים דחוף!! שם היו אתגרים מעניינים...
והרמה של היום תחדש ותשנה אותם לגמרי!!
לא בדיוק . שם זה היה אשליה אופטית שלא קשורה למציאות בהכרח וכאן המטרה הייתה לשלב בין המציאות לבין האשליהדווקא סגנון האתגר זה כבר היה https://www.prog.co.il/threads/אשליה-אופטית-•-אתגר-48.980598/
בסדר, אבל למעשה יש שמה כמה יצירות בדיוק כמו פה.לא בדיוק . שם זה היה אשליה אופטית שלא קשורה למציאות בהכרח וכאן המטרה הייתה לשלב בין המציאות לבין האשליה
@יוני 2000 יצירות מיוחדות בכלל, ובפרט היצירה שלך מהאתגר שבדרך לניצחון.
(מזה מתחשק לי לדעת איפה זה יוצר, ועוד יותר מזה, מה הפרומפט)
קודם כל תודה על הפירגון. אני עובד רק עם גימיני (יש לי מנוי חודשי) כרגע זה עם מודל
3 Pro עם Thinking
לגבי הפרומפט אין לי נוסח קסם, אבל הAI בעצמו גם עוזר לי להגיע לפרומפט הרצוי, וכמובן אני מנסה להכניס קצת יצירתיות בס"ד.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //