תחילת גיל העמידה/ הבחרות
דווקא כן מאתגר, עובדה שחלקם לא הצליחו...זה כבר לא אתגר של תמונות זה אתגר מחשבתי-מילולי
אין שום אתגר בלבקש מAI תמונה של טרמפולינה או משקפיים, זה נחמד אבל זה לא קשור לא לAI ולא לתמונות
ייש"כ על פתיחת הנספחכאן אפשר לפטפט על מה שקשור לאתגר 335
לאתגר
אני מקבל את הביקורת.זה כבר לא אתגר של תמונות זה אתגר מחשבתי-מילולי
אין שום אתגר בלבקש מAI תמונה של טרמפולינה או משקפיים, זה נחמד אבל זה לא קשור לא לAI ולא לתמונות
זה כבר לא אתגר של תמונות זה אתגר מחשבתי-מילולי
דווקא כן מאתגר, עובדה שחלקם לא הצליחו...
יש המון אתגר לנסות ליצור אובייקט בצורה מקצועית.אני מקבל את הביקורת.
מה לעשות זה המקסימום שעלה לי בראש, היו עוד רעיונות, ותאמינו לי, זה היה עוד פחות טוב מזה...
זה סוס!שנה שנזכה כבר לחזות בחמורו של משיח
צפה בקובץ המצורף 2057800
גם זה נכון [לדוגמא, המצפן שבדוגמא לאתגר, זה אחרי חמישה נסיונות של דיוק פרומפט כדי להשיג בדיוק את הסגנון הנקי והחלק, אחר כך הכל עבד יותר קל כי כהר היה לי טמפלט מוכן ורק החלפתי את שם הפריט].יש המון אתגר לנסות ליצור אובייקט בצורה מקצועית.
תמונה נקייה, גרפיקה מעולה, סגנון עיבוד ועוד...
לא רק קונספט.
בדיוק בשביל זה יש את:העליתי אתגר סתם ככה משיעמום.
לא חשבתי בכלל בכיוון של לזכות.
לקח לי רבע דקה.
פתאום אני רואה שזה מקום ראשון ואין לי זמן להעלות אתגר.
מה עושה? אולי תורידו את ההצבעות?
לא בא לי למחוק את זה
www.prog.co.il
לוקח לי הרבה זמן לעלות עם כל הקישורים והכל.בדיוק בשביל זה יש את:
![]()
אתגר יומי - בנק השראות לאתגרים • אתגר 334
שלום לכולם! תודה ל @מנהל ai על הניהול המסור ועל ההובלה המיוחדת. וכמובן ל @מעמקי הלב על האתגר המושקע והמקורי! ותודה לכל המצביעים היקרים שהביאוני עד הלום! מי לא חש את התחושה המעצבנת שהוא צריך רעיון לאתגר ואין לו? שהוא שאל את צ'אט GPT אבל הרעיונות שלו גרועים כמו מכונה חלודה. אז היום הגיע הקץ לסבל...www.prog.co.il
ואולי תהיו ראשונים לקחת השראה משם...
זה בדיוק מה שקרא לי - בזמנו...חבל.
היצירה השניה מהממת.
אשמח שהיא תזכה.
אין לי גם איך למחוק.
מי שקוראת פה אשמח שתוריד את ההצבעה על היצירה שלי.
עוד פעם אני אעלה רק כשאקח בחשבון שאולי אזכה
ומה עשית? לא נעים שכולם יחכו סתם עד מאוחר בשביל יצירת מופתזה בדיוק מה שקרא לי - בזמנו...
תעלי משהו.ומה עשית? לא נעים שכולם יחכו סתם עד מאוחר בשביל יצירת מופת
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים