- הוסף לסימניות
תודה.יש דרך יותר מהירה להכנס לתפריט image ואז image rotation וזה הופך
את המוקאפ , כשמסדרים את התמונות להשתמש באותה דרך , כמובן שמירה..
בהצלחה.
הרעיון אותו דבר אבל הדרך שהצעת קלה יותר כי אז הופך ברגע את כל השכבות עם המסכות וכו'
תודה.יש דרך יותר מהירה להכנס לתפריט image ואז image rotation וזה הופך
את המוקאפ , כשמסדרים את התמונות להשתמש באותה דרך , כמובן שמירה..
בהצלחה.
ולזאת הייתה הכוונה שזה יותר מהיר וקל ..הרעיון אותו דבר אבל הדרך שהצעת קלה יותר כי אז הופך ברגע את כל השכבות עם המסכות וכו'
אמנם לא שאלו אותי, אבל במקרה הזה נראה לי שהבכורה היא לרעיון (למרות שאין זה פורום פרסום וכו'), כי גם גרפיקאים נמדדים ביכולת ההברקה, ולא רק בתוצר המלוטש.זה באמת מעניין כי זה לא כתוב בפתיחה של האתגר... מה העיקר ומה התפל!
לא כתוב שם שהעיקר זה הרעיון ולכאורה העיקר באמת זה הביצוע כי בתכלס זה אתגר גרפי ולא אתגר קופי!
נשמח לתגובה רישמית של פותח האתגר @hershy sh היקר!![]()
מסכים !אמנם לא שאלו אותי, אבל במקרה הזה נראה לי שהבכורה היא לרעיון (למרות שאין זה פורום פרסום וכו'), כי גם גרפיקאים נמדדים ביכולת ההברקה, ולא רק בתוצר המלוטש.
לא פעם נדרש מגרפיקאי ליצור יש מאין, ולהגיע לדברים מעניינים בהחלט.
לענ"ד.
אני מסכים שגם הרעיון הוא מרכיב מאוד חשוב ואם מישהו יעשה על בני גנץ עוד עבודה זה לא יהיה מקורי ולא משנה כמה זה יראה טוב ומלוטש...אמנם לא שאלו אותי, אבל במקרה הזה נראה לי שהבכורה היא לרעיון (למרות שאין זה פורום פרסום וכו'), כי גם גרפיקאים נמדדים ביכולת ההברקה, ולא רק בתוצר המלוטש.
לא פעם נדרש מגרפיקאי ליצור יש מאין, ולהגיע לדברים מעניינים בהחלט.
לענ"ד.
אמנם גם אותי לא שאלו...אמנם לא שאלו אותי, אבל במקרה הזה נראה לי שהבכורה היא לרעיון
אהבתי את הרעיון
של הכפילות לשון!
של עוד פעם ההתמודדות לכנסת
ועו"ד פעם כלומר עורך דין פעם , שהפסיק להתעסק בעריכת דין ועבר לפוליטיקה!
לא בטוח שהתכוונת לזה![]()
אסימון של אאאאיזה פונט? זה מדהים! ,של המילה פצצה
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים