- הוסף לסימניות
צודקת, לקוחות עקשניות הן אכן בעיהאבל נו, הלקוחה כאן עקשנית על השם שהיא בחרה ולא מעונינת לשמוע הצעות,
איך זורמים איתה?
לא ארע לכם סיטואציה זהה בכל דבר שהוא, לקוח זה לקוח ואנו צריכים שיצא מרוצה עם כל השגעונות שלו....
צודקת, לקוחות עקשניות הן אכן בעיהאבל נו, הלקוחה כאן עקשנית על השם שהיא בחרה ולא מעונינת לשמוע הצעות,
איך זורמים איתה?
לא ארע לכם סיטואציה זהה בכל דבר שהוא, לקוח זה לקוח ואנו צריכים שיצא מרוצה עם כל השגעונות שלו....
כמו שעיצובים כתבה-גרפיקה יהלום ולא רק את...
איך עשיתם את התאורה האחורית לשלט?
לי אישית מפריע שהכוכב לא בתוך הגלקסיה שלו ..שבוע טוב לכולם,
אני לומדת עכשיו עיצוב גרפי בפרוג, וזה האתגר הראשון שאני משתתפת בו...
אשמח לשמוע את חוות דעתכם מה עדיף- את הסלוגן בפנים כחלק מהלוגו או בחוץ,
וכן לגבי הצבעים- הכחול או הסגול?
מחכה לחוו"דתכם המקצועית... צפה בקובץ המצורף 351137 לתכג צפה בקובץ המצורף 351138
אני יודעת, ניסיתי בהתחלה להשאיר אותו בתוך הגלקסיה אבל זה הסתיר את האותיות...לי אישית מפריע שהכוכב לא בתוך הגלקסיה שלו ..
אני יודעת, ניסיתי בהתחלה להשאיר אותו בתוך הגלקסיה אבל זה הסתיר את האותיות...
יש לך רעיון אחר אולי?
אני אנסה לעבד את זה שוב,תנסי שהגלקסיה תהיה בין הסטאר לקידס
אני אנסה לעבד את זה שוב,
,מה לגבי הסלוגן לדעתכם? עדיף בפנים או בחוץ? והצבעים הכחול והכתום?
אולי תנסי שיראה בפנים בלי באמת ליסגור את הגלקסיה אותו רעיון כמו מה שעשיתאני יודעת, ניסיתי בהתחלה להשאיר אותו בתוך הגלקסיה אבל זה הסתיר את האותיות...
יש לך רעיון אחר אולי?
@גרפיקה יהלום איפה אפשר להשיג את המוקאפ היפה הזה?
אם הוא חינמי, אשמח מאד לקבל. תודה.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים