נכתב ע"י שרי 1;2439706:כתבנו ביחד...
הייתי לוקחת נעל שלא טובה לילד
חותכת את כל הלמעלה
קונה עור שמה רצועה בקדמת הנעל
ועוד רצועה בחצי עיגול בסוף הרגל
עושה חורים על הרצועה העגולה ומשחליה חוט ארוך ארוך
קושרת באיקסים על הרגל
על כל הסוליה מלמעלה מדביקה ספידה שלא יראו את כל הדבק
נכתב ע"י אות לי;2439823:נראה כאילו יש בלבול בין יוצאי מצרים ורומאים הרשעים..
רצועות עור עד הברך היה לחיילים ולא לאנשים פשוטים,
יוצאי מצרים לפי התמונות וככל הנראה ממצאים ארכאולוגים הלכו עם מה שמכונה
כפכפי אצבע בסגנון שבתמונה, נעל כזאת לא מסובך להכין לבד
אפשר להכין הכל החדש ואפשר "לשפץ" לצורך כך נעל ישנה.
נכתב ע"י גולדס;2439833:איך אפשר להכין דבר כזה?
נכתב ע"י אות לי;2439931:אם היית חברה שלי וגם מהסביבה שלי...
הייתי מזמינה אותך לכאן ומכינה אתך את הנעליים בכיף (כי יש לנו שטנצים לזה)
ועד שזה יקרה...ואני הרי לא יודעת איזה חומרים זמינים לך..
אני הייתי עושה את הבסיס מסול בצבע גוף בעובי 1 ס"מ, מדביקה למעלה עור הפוך בגוון בז' או חום ואת הרצועות או מעור או מחבל טבעי,
אני מצרפת לך תמונות שאולי יעזרו לך להבין,
כפי שכבר כתבתי הבסיס יכול להיות גם נעל ישנה שאת חותכת לה את החלק העליון, החיסרון בזה שלא יהיה לה את הגמישות של כפכף והילדה עלולה לגרור את הרגליים.
נכתב ע"י גולדס;2439948:תודה ענקית על ההסבר!
חברה שלך אני בטח מוכנה להיות, אבל את ירושלים אני לא עוזבת![]()
נכתב ע"י אות לי;2439963:יש לי חברות ירושלמיות גם...הן מבקרות ולא צריכות לעזוב...
עוד דבר אחד אם תחליטי להכין לבד שלא תעשי טעות של טירוניות..
בנעלים צריך להקפיד על ימין ושמאל.
נכתב ע"י בפוטנציאל;2440005:אפשר לקנות את הכפכפים האלו בחנויות כמו ג'ינה טופ טן ועוד ויש לי איזה חברה שיש לה נעלי בית כולו חבלים. אנסה לברר אצלה מאיפה זה.
נכתב ע"י רותי12;2441042:עולה טרמפ ...
אני צריכה להכין נעליים של לוחם
ולא בא לי לקנות בשביל זה כפכף כבסיס. איך אני מכינה בעצמי את כל הנעל ? סול זה יחזיק רגל?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים