אחרי שהיה לי נעל שלהם והייתי מאד מרוצה קניתי עוד זוג ולא שייך ללכת עם זה, כך שזה תלוי בדגם ולא בחברה. כיום יש לי וולדלאופר אורטופדי ולא ספורט, הרגליים כאבו בעקבות נעל נוחה מאד ולא מותאמת לצורך שלי לכן בהמלצת מוכרת בחנות אורטופדיה קניתי אותם. לקח לי זמן להתרגל כי הם לא נוחות בלבישה ראשונה, היום אני מאד מרוצה, וגם כבר יודעת מה לחפש בנעל ספורט הבאה שאקנה.נכתב ע"י obyektiv;753585:סקצרס
נכתב ע"י yaffab;753607:ללא ספק שנעל מחברת "סקוני" נחשבת להכי טובה בענף נעלי הספורט, אלא ששני חסרונות לה,
קודם כל אין בסקוני דגמים מאד יפים.(למי שמחפשת נעל ספורט שהיא גם יפה...) וכן היא נעל יקרה מאד. דגמים משנה זו עשויים לעלות בקירוב ל600 שקלים.
ניתן לקנות בחנויות של עודפים דגמים ישנים יותר במחירים זולים יותר.
נכתב ע"י chyz;753661:באיזו חנות יש סקוני?
נכתב ע"י RacheliArt;753664:וכמובן-קרוקס...
האם יש דגמים מומלצים?מצטרפת להמלצה! גם אני ואחותי קנינו עכשיו קרוקס, לאחר שניסינו המון דגמים וחברות. יש להם הרבה סוגים, גם יפים וגם נוחים.
קניתי קרוקס לפני כחצי שנה. מרוב שהם נוחות הם בלבישה כמעט יום יום, ועדיין נראית טוב. עוד לא מצאתי נעל נוחה ברמה שלהן.נכתב ע"י מרור;753674:אנצל במה זו...
האם למשהו יש נסיון עם נעלי קרוקס?
האם הן נוחות כמו הנעלי בית שלהם?
קניתי קרוקס לפני כחצי שנה. מרוב שהם נוחות הם בלבישה כמעט יום יום, ועדיין נראית טוב. עוד לא מצאתי נעל נוחה ברמה שלהן.
רק ה-בעיה: שהם מחליקות נורא... בהתחלה הם לא היו מחליקות בכלל, ויכלתי ללכת איתם על רצפה רטובה בלי בעיה. אבל בסוף החורף כבר התחלתי להחליק אפילו על מעבר חציה רטוב... פעם אחת בנס לא מצאתי את עצמי על הרצפה
לתשומת לבכם...
נכתב ע"י chyz;753686:אתן סובלות בד"כ מכאבי רגליים? יש לכן רגליים בעייתיות או שלא?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //