בקשר למדרסים- עשיתי מדרסים יקרים כאלה שאמר שנכנסים לרוב סוגי הנעליים הבעיה היא שהם מדרסי 3/4 ז"א שאם אני שולפת את הסוליה ובמקומה מכניסה את המדרס אז אני דורכת בחלק ה1/4 שלמעלה על הרצפה ממש וזה מאד כואב.נכתב ע"י לשם שינוי;753750:את, סובלת מכאבי רגלים?
אם כן, בדקת האם אינך צריכה מדרסים?
כשלי התברר שאני זקוקה למרסים התאכזבתי מאד כי זה מגביל מאד בבחירת נעליים, אבל ההקלה שאני חשה מאז לא ניתנת להגדיר והסבל העיקרי כעת הוא רק בחיפוש נעליים אחת ל...
ממליצה בחום לבדוק אם יש צורך. ואם יש, לא להסס לעשות.
מה גם שעם מדרס, אין צורך לנעול דווקא אורטופדי - כי זו בעצם סוליה אורטופדית נשלפת שמותאמת בדיוק בדיוק לרגל שלך. מה שכן, לחפש נעליים שנכנס בהם מדרס באופן תקין, זה סיפור לא קטן, אבל השיפור שווה את זה.
ואם את החלטת כבר על נעלי ספורט אז בכלל אין לך בעיה, כי נעלי ספורט בדר"כ מותאמים להכנסת מדרסים.
בהצלחה ושתקני נעליים יפות, ונוחות. והעיקר? ללא כאבים!![]()
נכתב ע"י PURE;753940:מנסיון אישי ומר, נראה לי שלשאול שאלה כזו ולהסתמך על התשובות שניתנות כאן, זה לא כ"כ רלוונטי.
לפני 3-4 חודשים בערך, קניתי פעם ראשונה נעליים בסאקוני ב-800 ש"ח - הדגם הכי טוב שלהם. אני לא מוצאת ביטוי טוב יותר לומר בכדי להגדיר מה הנעל עשתה לי, אבל זו היתה פשוט טעות אחת ענקית לקנות אותן. נעלי ספורט כ"כ לא נוחות מעולם לא היו לי.
אני מחליפה נעלי ספורט יותר מנעל אחת לשנה ובדר"כ תמיד זה נייק, ואותה פעם החלטתי לנסות את סאקוני ופשוט התאכזבתי!!!
התהלכתי מעל חודש עם כאבי רגליים נוראיים ואני עושה המון פעילות אירובית והליכה כך שזה ממש היה סבל!!!
כמה שניסתי להתרגל אליהן שום דבר לא עזר. הן מגושמות וכבדות כ"כ - משהו שמעולם לא נתקלתי בו.
אחרי חודש וחצי שראיתי שכלום לא עוזר ואני לא מצליחה להסתגל אליהן, חזרתי אליהם בבקשה שיבדקו את הנעלים כי לדעתי משהו במבנה שלהם פגום. הם כמובן לא היו מוכנים לעשות כלום ובסוף עשו טובה והסכימו להשאיר את הנעל בבדיקה (וכמובן שאמרו שאין שום בעיה עם הנעל..) ובכלל כל ההתנהלות והשרות שלהם היה ממש גרוע. (מההתחלה שהלכתי לחפש נעל, בקושי קיבלתי שם עזרה מהמוכרים ומהצוות. יש שם 2 מוכרים על 20 אנשים ואין כמעט יחס ושרות.)
אחרי שהתעקשתי איתם איתם שזה בלתי אפשרי המצב הזה, הם אמרו לי להשאיר את הנעל לבדיקה ותוך 3 ימים חוזרים אלי עם תשובה...
שבוע שעבר הלכתי פשוט לקחת אותם אחרי חודשיים וחצי שהם היו שם ואף אחד לא יצר איתי קשר, וכשאמרתי להם זאת - אז המוכרת אומרת לי: כן, עדיין לא הספקנו לבדוק את זה.. (חודשיים וחצי!!! אחרי שהבטיחה לי שהיא חוזרת אלי תוך 3 ימים..)
העדפתי כבר לקחת את הנעליים מאשר להשאיר אותם שם כי לטפל בזה הם לא מטפלים ואני את הכסף שילמתי..
כמובן שלא חיכתי שהם יבדקו את זה וכבר כשהחזרתי את הנעליים בפעם הראשונה חזרתי לנייק וקניתי נעלי ספורט קצת יותר זולות (700 ש"ח - הדגם הכי טוב וחדש) וכמובן - הרבה הרבה יותר נוחות... נעליים שאני לובשות אותם יום-יום ובכל יום מברכת על הקנייה הזו.
כך שבאמת, הדבר הכי חכם זה פשוט ללכת ולנסות, לראות מה מתאים ונוח לך ולא להסתמך על שום המלצות.
בכל מקרה, אני אישית - ממליצה רק על נייק.
(אני קונה שם שנים וחוץ מנעליים - גם המון ביגוד ספורט ומעולם לא התאכזבי מהם, ב"ה!)
בכל מקרה, שיהיה בצלחה ובס"ד!![]()
נכתב ע"י תור הזהב;754010:שלחת לפניות הציבור שלהם?מוכרת תפקידה למכור לא תמיד יש לה את הכח/חשק/יכולת להתמודד עם מה שלא בשוטף, פניות הציבור זה תפקידם, לטפל בתקלות. תשלחי להם תדפיס של הדיון ותראי להם מה שחוסר שביעות רצון מהמוצר והשירות יכול ליצור , אחרי המון משבחים התגובה שלך גרמה להסתייגות רצינית מהמוצר...
שווה לך לנסות.
נכתב ע"י PURE;753940:מנסיון אישי ומר, נראה לי שלשאול שאלה כזו ולהסתמך על התשובות שניתנות כאן, זה לא כ"כ רלוונטי.
לפני 3-4 חודשים בערך, קניתי פעם ראשונה נעליים בסאקוני ב-800 ש"ח - הדגם הכי טוב שלהם. אני לא מוצאת ביטוי טוב יותר לומר בכדי להגדיר מה הנעל עשתה לי, אבל זו היתה פשוט טעות אחת ענקית לקנות אותן. נעלי ספורט כ"כ לא נוחות מעולם לא היו לי.
אני מחליפה נעלי ספורט יותר מנעל אחת לשנה ובדר"כ תמיד זה נייק, ואותה פעם החלטתי לנסות את סאקוני ופשוט התאכזבתי!!!
התהלכתי מעל חודש עם כאבי רגליים נוראיים ואני עושה המון פעילות אירובית והליכה כך שזה ממש היה סבל!!!
כמה שניסתי להתרגל אליהן שום דבר לא עזר. הן מגושמות וכבדות כ"כ - משהו שמעולם לא נתקלתי בו.
אחרי חודש וחצי שראיתי שכלום לא עוזר ואני לא מצליחה להסתגל אליהן, חזרתי אליהם בבקשה שיבדקו את הנעלים כי לדעתי משהו במבנה שלהם פגום. הם כמובן לא היו מוכנים לעשות כלום ובסוף עשו טובה והסכימו להשאיר את הנעל בבדיקה (וכמובן שאמרו שאין שום בעיה עם הנעל..) ובכלל כל ההתנהלות והשרות שלהם היה ממש גרוע. (מההתחלה שהלכתי לחפש נעל, בקושי קיבלתי שם עזרה מהמוכרים ומהצוות. יש שם 2 מוכרים על 20 אנשים ואין כמעט יחס ושרות.)
אחרי שהתעקשתי איתם איתם שזה בלתי אפשרי המצב הזה, הם אמרו לי להשאיר את הנעל לבדיקה ותוך 3 ימים חוזרים אלי עם תשובה...
שבוע שעבר הלכתי פשוט לקחת אותם אחרי חודשיים וחצי שהם היו שם ואף אחד לא יצר איתי קשר, וכשאמרתי להם זאת - אז המוכרת אומרת לי: כן, עדיין לא הספקנו לבדוק את זה.. (חודשיים וחצי!!! אחרי שהבטיחה לי שהיא חוזרת אלי תוך 3 ימים..)
העדפתי כבר לקחת את הנעליים מאשר להשאיר אותם שם כי לטפל בזה הם לא מטפלים ואני את הכסף שילמתי..
כמובן שלא חיכתי שהם יבדקו את זה וכבר כשהחזרתי את הנעליים בפעם הראשונה חזרתי לנייק וקניתי נעלי ספורט קצת יותר זולות (700 ש"ח - הדגם הכי טוב וחדש) וכמובן - הרבה הרבה יותר נוחות... נעליים שאני לובשות אותם יום-יום ובכל יום מברכת על הקנייה הזו.
כך שבאמת, הדבר הכי חכם זה פשוט ללכת ולנסות, לראות מה מתאים ונוח לך ולא להסתמך על שום המלצות.
בכל מקרה, אני אישית - ממליצה רק על נייק.
(אני קונה שם שנים וחוץ מנעליים - גם המון ביגוד ספורט ומעולם לא התאכזבי מהם, ב"ה!)
בכל מקרה, שיהיה בצלחה ובס"ד!![]()
נכתב ע"י רמז;756063:וולדלאופר וולדלאופר וולדלאופר וולדלאופר
אין כמו......
גם לי. מרוצה מאד מאד!!!!!!!!!!!!!נכתב ע"י sara100;753688:וולד לאופר!!
בכל פה! אני איתם כבר 5 שנים בקירוב. זוג אחרי זוג. כל אחד שנה+. יש להם הרבה דגמים, הרבה המהומים. כל אחד יכול לבחור לפי הצורך.
(אני אחת שאני או בנעליים או במיטה....) ועכשיו קניתי גם איזה דגם לשבת.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //