- הוסף לסימניות
אבל לא נראית משהו, מגושמת מידימצטרף ברוקס דגם אדיקשן וולקר נעל שמחזיק המון נוח בטירוף, זהירות זה ממכר מאוד ונעל יקר יחסית 600 ש"ח +-
אבל לא נראית משהו, מגושמת מידימצטרף ברוקס דגם אדיקשן וולקר נעל שמחזיק המון נוח בטירוף, זהירות זה ממכר מאוד ונעל יקר יחסית 600 ש"ח +-
מסכים איתכם, זה טוב לאמצע שבוע, לא יפה לשבת.אבל לא נראית משהו, מגושמת מידי
ברור שלא לשבת, התכוונתי גם לחול.. אבל זה תלוי במידת גופו של הנועל..מסכים איתכם, זה טוב לאמצע שבוע, לא יפה לשבת.
כנ"ל אצלנו נעלי גברים נהרסות מאוד מהר כמעט כמו נעלי נשים עדינותמקפיצה-
בעלי מחפש נעליים מחברה מאוד איכותית,
נעל אלגנטית ועדכנית ליומיום.
מה שהיה לו עד היום נהרס מאוד מהר.
מקפיצה-
בעלי מחפש נעליים מחברה מאוד איכותית,
נעל אלגנטית ועדכנית ליומיום.
מה שהיה לו עד היום נהרס מאוד מהר.
תכוונו איזה סגנון היה לו/במה משתמש בד"כ, ומה מחפשים?כנ"ל אצלנו נעלי גברים נהרסות מאוד מהר כמעט כמו נעלי נשים עדינות
על אף שהמבנה של נעלי הגברים הרבה יותר חזק ועבה
אם מישהו נותן הברקה אשמח לשמוע
אפשר קישור?קלארקס מאמזון
לטס גו, אלגנט ספורטיביתכוונו איזה סגנון היה לו/במה משתמש בד"כ, ומה מחפשים?
גמני משתמש בכאלה ונשמרות לי לאורך זמן.לטס גו, אלגנט ספורטיבי
מייאשגמני משתמש בכאלה ונשמרות לי לאורך זמן.
כמה שאני אוהב להתחדש ולגוון אבל הם כן נשמרות.
יש לי את נעלי פרנקו בן נוחות ומעולות. (הייתי משתמש במדרסים ומאז עזבתי אותם)
לדעתי זה תלוי בהליכה של הבנ"א והשמירה שלו עליהם.
למהמייאש
לא כל צורת הליכה ניתן לשפר, לא כל אחד בנוי למדרסים-בהתאם לדוגמא שנתת מקודם,ולא כל אחד יכול ללכת עם מגפי טימברלנד עבות לכולל (..)
רק למי שיש לו הליכה עדינה במיוחדSAS נעל מעולה נוחה ומחזיקה מעמד
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים