- הוסף לסימניות
עשיתי עדכוון ווינדוס ואח"כ זה נעלם
יש למישהו מושג איך מחזירים את זה?
תודה
תודה
עשיתם הפעלה מחדש?עשיתי עדכוון ווינדוס ואח"כ זה נעלם
תודה
עשיתי לא עזרעשיתם הפעלה מחדש?
לא הבנתי מה לעשות שםהגדרות>מערכת>הודעות ופעולות>הוסף או הסר פעולות מהירות
לעוד מידע עיינו כאן
שאלה | להחזיר את סמל הבלוטוס במרכז הפעולות
@1divid הגדרות>מערכת>הודעות ופעולות>הוסף או הסר פעולות מהירותmitmachim.top
שום דבר, כנראה התחברת לרשת מחדש אז הוא ממשיך לספור. יכול להיות שמספר 3 עוד נמצא שם ברישומים ללא שימוש עכשיו, אבל זה לא רלוונטי, עזוב.רק שאלה קטנה, לפני זה היה לי WIFI 3 עכשיו יש לי WIFI 4
מה זה אומר?
אצלי לדוגמא, זה הרגיל. תוכל לתאר למה אתה קורא רגיל?איך מחזירים את זה למצב רגיל, לא הצלחתי. תודה רבה רבה!
תודה רבה!אצלי לדוגמא, זה הרגיל. תוכל לתאר למה אתה קורא רגיל?
לחץ על שורת המשימות בלחצן ימני ובתפריט עלה ל"חפש>הצג תיבת חיפוש"יש למשל למטה שורת חיפוש ואין בצד שמאל את כל האפליקציות האלו
כן, שמתי לב אבל זה לא נוח לי, אני כבר שנים עם מה שהיה לי קודם...אגב, החיפוש פועל ברגע שלוחצים על התחל - ניתן להתחיל להקליד!
כן בדיוקלגבי האפליקציות, האם כל התצוגה הייתה צפופה יותר?
האם זה היה נראה כמו בווינדוס 7?
מה הכוונה צד שלישי? ואיך יודעים מה זה בדיוק או מסירים את זה? ותודה על כל העזרה זה לא מובן מאליו!אם כן, יש לך תוכנת צד שלישי שגורמת לזה, יכול להיות שבמהלך העדכון היא בוטלה מלהיטען בזמן עליית הווינדוס.
זה לא אתה ולא מיקרוסופט, זו תוכנה של יצרן/חברה פרטית אחרת שמשנה את המראה של ההתחל.מה הכוונה צד שלישי?
הסתדרת כבר?ועוד משהו, אחרי שעשיתי את העדכון ההתחל נהיה לי כך:
צפה בקובץ המצורף 663048
איך מחזירים את זה למצב רגיל, לא הצלחתי. תודה רבה רבה!
תודה, זה מגיע לי להגדרות הרגילות. אני מנסה שוב ושוב אבל זה מגיע להגדרות הרגילותהסתדרת כבר?
אם לא, תקליק ימני על סמל 'התחל', לחץ על 'הגדרות' תנווט ללשונית השניה כפי שמופיע בתמונה
צפה בקובץ המצורף 663208
ותוודא אם מסומן איפה שיש חץ אדום, אם כן תעביר את הסימון למקום שסימנתי בחץ ירוק ותאשר.
בהצלחה.
בדיוק ככה! רק הפוך כלומר בעבריתזה היה נראה ככה או משהו בסגנון? [אם כן אתה יכול פשוט להתקין מחדש את התוכנה הזו או להפעיל אותה בהפעלה]
או שזה היה ההתחל הרגיל רק צבע אחר וכד'
צפה בקובץ המצורף 663244
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים