- הוסף לסימניות
טכניקה שנקראת אומנות מנקודות הכל הכל עשוי מנקודות של אקריליק וממלאאא
סבלנות
אם היית יודעת כמה הסבלנות שביצירה הזאת (ובעוד כמה) הדהימה אותי, אני האחרונה (מתולתלת בכל אופן...) שישב על יצירה כ"כ הרבה זמן עם דיוק שכזה-אבל תמיד יש הפתעות, אם לא תנסי לא תדעימדהים ברמות הזויות!
והכי לא בשבילי...
נכון, זאת הסיבה שהעליתי את היצירה הזאת, יצרתי אותה לפני תקופה ובעקבות הכתבה העליתי.היה שבוע שעבר או לפני שבועיים בבתוך המשפחה 'סדנת אומנות' עם הטכניקה הזאת,
עשיתי על זה אח"כ חיפוש בפינטרסט ומצאתי דברים מדהימים....
לוקחים קנבס וצובעים אותו באקריליק שחור מכל צדדיו (אני הוספתי מעט כחול).אפשר הדרכה- איך עושים את זה?
תודה, שרטטת מראש את הידיים?לוקחים קנבס וצובעים אותו באקריליק שחור מכל צדדיו (אני הוספתי מעט כחול).
אחרי שהקנבס מתייבש יוצרים את הנקודות:
ליצירת נקודות בעובי שונה השתמשתי בכמה כלים-
נקודות עבות-מחק של עיפרון,
נקודות בינוניות-קצה הידית של המכחול
ונקודות קטנות-קצה של שיפוד.
שמים בצלחת מעט מכל גוון שבחרנו, טובלים את הכלי שבחרנו ליצירת נקודות ומטופפים על הקנבס, כל טבילה של הכלי מספיקה לשתי נקודות בערך.
זה בערך ההוראות...
בהצלחה!
לא משהו מתוכנן, התחלתי עם הנקודות הגדולות ובהמשך הוספתי במרווחים נקודות בגדלים שונים, מתחילים וזורמים עם הנקודות....הנקודות נראות שנעשו בסדר מסוים, אכן כך? בהוראות שנתת לא הזכרת
פשוט בתמונה השלישית זה נראה מסודר בסדר מופתילא משהו מתוכנן, התחלתי עם הנקודות הגדולות ובהמשך הוספתי במרווחים נקודות בגדלים שונים, מתחילים וזורמים עם הנקודות....
וזה הכיף הכי גדול באומנות הזו, כך זה נראה.לא משהו מתוכנן, התחלתי עם הנקודות הגדולות ובהמשך הוספתי במרווחים נקודות בגדלים שונים, מתחילים וזורמים עם הנקודות....
דווקא בלי נמשים(!)בקיצור את ממש מתולתלת עם נמשים.
לדעתי, בכל אומנות זה 'הכיף' להתחיל במה שכביכול תכננתי ולזרום עם היצירה ועם מה שמרגיש לי עכשיו, צריך למצוא את האיזון בזה ואז החוויה היא חוויה אומנותית מדהימה!וזה הכיף הכי גדול באומנות הזו, כך זה נראה.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //