זה באמת מוסיף עוד נקודת שבירה לאלמנטור? איפה שאני רוצה?
ראשית אני ממש בסיום בניית האתר שלי,זה באמת מוסיף עוד נקודת שבירה לאלמנטור? איפה שאני רוצה?
ומה עוד מרגש יש בו?
הבונה טפסים שלו נראה מדהים!
בכל מיקרה המבצע של כל החיים עד מתי הוא?
כןזה באמת מוסיף עוד נקודת שבירה לאלמנטור? איפה שאני רוצה?
בנתיים הוא רק היום כבר חודשייםבכל מיקרה המבצע של כל החיים עד מתי הוא?
תודה רבה על כל הפירוט,אהה ושחכתי לענות על השאלות:
כן
בנתיים הוא רק היום כבר חודשיים![]()
תודה רבה על כל הפירוט,אהה ושחכתי לענות על השאלות:
כן
בנתיים הוא רק היום כבר חודשיים![]()
ללא קוד1- הוספת נקודת שבירה איך זה לאלמנטור או אם קוד?
לא בדקתי2- יש אפשרות שם בבונה התפסים לייצור טופס כמו בפיצה שהם מדגימים, ובסוף תשלום בפיפאל ובלי ווקומרס?
באתר שלהם יש מדריך על כל אפשרות (יש שם גם וידאו)3- יש עליו מדריכים טובים וברורים זה נשמע שיש מה ללמוד אותו,
תודה!,ללא קוד
https://pafe.piotnet.com/docs/custom-media-query-breakpoints/תודה!,
איך אני רואה איך? אני לא רואה באתר להם שום איזכור לזה,
משהו אפשר קישור למקום שם באתר?
ראשית אני ממש בסיום בניית האתר שלי,
אני מתכוון לכתוב כמה מאמרים על התוסף הזה.
בקצרה:
התוסף לא מכביד על אלמנטור!
כן הוא ממש לא מכביד
הוא מוסיף לאלמנטור רק 3 וידג'טים (עם החינמי זה עוד 3)!
הייחודיות שלו זה ההרחבות שהוא נותן.
לא כל רעיון (או שיגעון) הוא מייצר ווידגט.
אני יש לי אותו כבר כמה חודשים
ועדיין לא גמרתי ללמוד אותו
יש לו הרבה אפשרויות מעניינות.
בונה הטפסים עולה על כולם
כל שדה הוא ווידגט (וידגט אחד שניתן ליצור ממנו שדות רבים)
כך שאפשר לפזר או על העמוד לסדר עמודות ועוד
מלבד זאת יש שם שדות מיוחדים כמו
- צקבוקס מתמונות
- סלידר בורר
- התניות לוגיות על נראות השדות
רוצים להיות יצירתיים?
(בתוסף קיים גם ווידגט - 1 מתוך ה3 - שמיועד עבור מולטי סטאפ או בעברית רב שלב).
- שדות מחושבים
- קבוצת שדות שניתן לחזור עליהם שוב ושוב.
- שדה העלאת תמונה - עם הצגה מיידית למשתמש. (השדה אפשרי גם במס' תמונות)
ומה קורה עם הסבמיט (כפתור שמגיש את הטופס)?
זה הווידגט השלישי והאחרון!
והוא נותן המון מעבר למה שיש בביסיק של אלמנטור (שוב, עדיין לא למדתי הכל)
להגיש כניסה/התחברות (אין לי זנן אבל יש הבדל גדול בין זה לבין הטופס כניסה של וורדפרס , בהזדמנות אסביר).
רישום משתמש חדש
להגשת פוסט חדש
שליחת אייקס עם פרמטרים (הדר ובודי) פתוחים - מה שבא לכם.
סגירת פופאפ ופתיחת פופאפ ועוד פופאפ (מה ההבדל מאלמנטור הרגיל? כנ"ל לגבי טופס כניסה)
רוצים להכניס את הטפסים שלכם לGoogle sheets?
בבקשה, אפשרי גם, הדרכה קצרה של מפתחי התוסף תלמד אתכם לעשות את בסיוע ההרחבה שלהם באלמנטור (אמרתי רוב הדברים אלו הרחבות על המשק והווידגטים של אלמנטור.
בקיצור, זה מטורף
זה נותן לאלמנטור (מה שאהוא רחוק מזה מאוד) אפשרויות למערכות כבדות יותר מאשר אתרי תדמית.
מה עוד?
התניית ניראות של ווידגטים בהתאם ל
בניית סליידרים עם אנימציות, רב שכבתי (פשוט, כל שקף הוא טמפלט נפרד)
- מצב וסוג משתמש
- ערך בURL
- שדה מותאם אישית בעמוד/פוסט הנוכחיים.
על תשמחו כזה מהר, בRTL הוא עושה בעיות, דיברתי עם המפתחים לפני שבוע וחצי והם טענו שזה יסודר ביום יומיים הקרובים... אני עדיין מחכה (ככב בדרך כלל יש תמיכה מעולה גם ע"י שליטה מרחוק).
ויש עו הרבה דברים...
בהזדמנות אחרת...
זה בנתיים...
אפשר להתאים למחשב נייד בקלות בלי שום תוסף:כשפתחתי אותו במחשב נייד ראיתי שהוא לא רספונסיבי,
האם קיים תוסף מסויים שנותן לי אפשרות לעוד נקודות שבירה?
זה שאלה ישנה. הקפצתי את האשכול בגלל משהו אחר שנכתב בו.אפשר להתאים למחשב נייד בקלות בלי שום תוסף:
נותנים 5% שוליים מימין ומשמאל בדסקטופ.
ומקטינים את גדלי הטקסט בcss, אם צריך בכלל.
בסוף בודקים בהקטנה של הכרטיסיה בדפדפן, ועדיף בtoogle device toolbar, בבדוק
(הלחצן הזה: צפה בקובץ המצורף 653824)
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים