- הוסף לסימניות
אז באמת עדיף שתדבר/י עם רב השכונה, הוא יכול להפעיל את העיריה, והוא יעשה את זה אני בטוח.מהרווחה בעירייה אמרו שאין מה לעשות עד שאין תלונה של בני הבית.
הערב התלבטתי אם לדפוק על הדלת שידעו ששומעים ואז אולי הוא יעצור
אז באמת עדיף שתדבר/י עם רב השכונה, הוא יכול להפעיל את העיריה, והוא יעשה את זה אני בטוח.מהרווחה בעירייה אמרו שאין מה לעשות עד שאין תלונה של בני הבית.
הערב התלבטתי אם לדפוק על הדלת שידעו ששומעים ואז אולי הוא יעצור
בואי נצא מתוך נקודת הנחה ש %99 מהעוס"ים הם בין מקסימים לתקינים. אבל כש %1 הם הפרעת אישיות אמתית. נראים מהממים לממונים עליהם וסדיסטים מתוחכמים כלפי הכפופים להם. במקרי גירושין זה פשוט התעללות מטורפת! (עד כדי איבוד שפיות! ואז זה הוכחה שהנפגע באמת לא בסדר....). אילו היתה יותר גמישות בנושא הסמכות של העו"ס זה היה פחות מסוכן.לא מקבלים כל כך מהר עוס לסדרי דין- מי שזוכה להיעזר בשירותיו זה רק מי שיש לו סכסוכי גירושין ומשמורת בבית הדין/משפט והדיין מבקש תסקיר של עוס לסדרי דין.
עוס לחוק נוער בא לייצג את הקטינים מול בית משפט לנוער במצבי סיכון קיצוניים הדורשים צו של בית משפט ולרב מעורבת בתיק גם עוס משפחה- גם אותה לא ניתן לבחור...
הסמכויות היחידות הינון במקרה של תיק המתנהל בבתי הדין- של הדיינים, הם לרב מסתמכים על המלצות התסקיר של העוסים- ואני מעידה באיזו מסירות ואחריות עושה העו"ס לסדרי דין את עבודתה.
במקרה של עוס לחוק נוער הגורם היחידי שהוא התליין- רק השופטים בבתי משפט לנוער, ובמצב של היום העוסית מדברת בשם הרווחה ולעיתים גם ההורים, ולקין מוצמדת אפוטרופסית לדין שהיא עורכת דין המייצגת אותו/ה ובסופו של דבר השופט מתכלל את כל מה ששמע ופוסק את פסיקתו.
אישה שנמצאת תחת בעל מכה, אינה כמו בתוך 'כת'.אתה מסכים איתי שיש כאן בעיה?
הרי אין דרך בעולם לדעת האם בשורה התחתונה היא נהנית מהחיים וטוב לה במחיצתו חוץ מהחלק שמידי פעם 'קופץ' לו והיא מוכנה לסבול את זה בשביל החיים הטובים שיש לה לבין "תסמונת האשה המוכה" שבו היא אומרת שטוב לב אבל באמת היא סובלת.
מי יכול להחליט מתי זה כך ומתי זה כך???
והרי לכל בני זוג יש קטעים שהבן זוג לא אוהב והוא לומד להסתדר עם זה אז מי אמר שהיא לא למדה להסתדר עם זה??
בפרט שהפתרון המוצע הוא לקחת אותה (כמעט בכח) ולהפריד ביניהם פיזית נגד רצונה.
(מזכיר קצת את הנושא של אלו שנתפסים ל'כת' וטוענים שטוב להם)
אני מעריך שהם לא סוג האנשים שמתעניינים באשכולות כאלו......אחרי כזה אשכול
כל ההורים האלה יסגרו לילדים את הפה לפני הטיפול...
כל הכבוד על הערנות והאכפתיות!הערב התלבטתי אם לדפוק על הדלת שידעו ששומעים ואז אולי הוא יעצור
כמו בכל מקום עבודה גדול ישנם טובים, ישנם טובים יותרבואי נצא מתוך נקודת הנחה ש %99 מהעוס"ים הם בין מקסימים לתקינים. אבל כש %1 הם הפרעת אישיות אמתית. נראים מהממים לממונים עליהם וסדיסטים מתוחכמים כלפי הכפופים להם. במקרי גירושין זה פשוט התעללות מטורפת! (עד כדי איבוד שפיות! ואז זה הוכחה שהנפגע באמת לא בסדר....). אילו היתה יותר גמישות בנושא הסמכות של העו"ס זה היה פחות מסוכן.
ואני בטוחה שיש עו"סים שיש להם מקום של כבוד בגן עדן, שהלוואי עלי.
ואכן נשמע שהרווחה בב"ב אלופה. אשרי העוסקים שם במלאכה
קל להציג את זה ככה -כמו בכל מקום עבודה גדול ישנם טובים, ישנם טובים יותר
וישנם כאלו שלא
אני אישית זוכה להכיר מידי יום קולגות שנותנות את הנשמה ופועלות לפי אמות מוסר אנושיות ומקצועיות
ברי כי מדובר בדיני נפשות וישנם מקרים שקורות טעויות שנחרתות בנפש לעולמים
ברב הגדול אנחנו משתדלים להיטיב עם הילדים
ואיך אמרה לי העוסית של סדרי דין- תמיד יש צד אחד שלא מרוצה ממני- הרי מגיעים אליה על סכסוכי משמורת, זוג שלא הצליח להגיע להסכם עצמאית, ואם היא תמליץ על משמורת משותפת למרות שהאמא לא מעוניינת- האמא תכעס, אם תמליץ להיפך- האב יצטער
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים