נכתב ע"י רשל;2093954:נכתב ע"י חיים יפים;2093933:הנה מהאתר של נטפרי. אין לי מושג לאיזה קהילה אתם שייכים, אבל אולי תמצאו את עצמכם ברשימה...
תודה רבה!!!
עכשיו קיבלתי תשובה טובה!!
רק אני רוצה לוודא לפני שאני עוברת ג'מבו מייל פתוח בנטפרי?
(אני יודעת שיש הרבה אשכולות בנושא אין לי כח לחפור)
ג'מבו פתוח
נכתב ע"י avitalush;2093375:אני חושבת שאין חסימה יותר חזקה מנתיב.
כנראה יש לך גרסאות קודמות...
היום, אפילו להכנס לדף הבית של גוגל זה בלתי אפשרי
ישר הוא אומר נתיב הגן עליך וכו'
נכתב ע"י רמה פלוס;2093385:מה זה "חסימה חזקה" ?
הדבר ברור שאין חטיבת סינון טובה יותר מנטפרי. הדברים ברורים כשמש.
תשאלי, למה לא כולם עוברים ? כי לא לכל אחד זה מתאים...
ברור ואין כל ספק שנטפרי זו חטיבת הסינון הטובה ביותר שיש..
נכתב ע"י חיים יפים;2093933:הנה מהאתר של נטפרי. אין לי מושג לאיזה קהילה אתם שייכים, אבל אולי תמצאו את עצמכם ברשימה...
נכתב ע"י WEN;2094040:היה לנו בקהילה הרצאה על כל סוגיי החסימות למינם ע"י הרב לנג שהוא נקרה המומחה בנוסעים האלו (והוא דיבר שם על כל החסימות חוץ מנטפרי שהוא לא הזכיר אותם) אחרי הרצאה עמדנו קבוצת אברכים ודיברנו איתו ואז שאלתי אותו דרך אגב מה אומר על נטפרי מבחינת חסימה אז הוא אמר לי שבאמת החסימה שהכי הוכיח את עצמו ואין בזה שום פשרות אפילו בטעות זה נטפרי.
נכתב ע"י לב הענין;2094084:אני רואה כאן המון חסידויות, ומה אתנו, הליטאים?
)
נכתב ע"י start;2094095:נטפרי זה באמת מהפכה. מקנאה בשכרם בגן עדן.
יודעת על משרד גדול שהעביר את כל המחשבים במשרד הראשי לנטפרי, במסירות ראויה לציון נטפרי מצאו פתרון לכל עמדה ולא גומרים לברך אותם.
עכשיו הם מעבירים את כל שאר הסניפים בכל הארץ.
נכתב ע"י לב הענין;2093642:גירסה 4 היא גרסה נסיונית. ואנחנו הלקוחות שפני הנסיון.
החסימה שם היא בלי קשר לשום דבר.
הייתי צריכה להתחנן שיפתחו לי רק את בגדי הילדים של נקסט, אפילו לא כלי בית ומצעים, אבל כשפתחתי אתר אחר - קפץ לי פתאום סרט מחריד ברמה הזויה, שאפילו לא היה לי את הסימן || כדי לעצור. התקשרתי בחמת זעם לנתיב כדי להתלונן, אבל אחרי חצי שעה של המתנה התייאשתי ונתקתי.
אני מתה לעבור לנטפרי. תנו עוד דחיפה אחת ואני עוברת![]()
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים