- הוסף לסימניות
בכל אופן מי שרוצה שיעשה אף אחד לא מחייב כלום
”וְכִתַּת נְחַשׁ הַנְּחֹשֶׁת אֲשֶׁר עָשָׂה מֹשֶׁה"
בכל אופן מי שרוצה שיעשה אף אחד לא מחייב כלום
”וְכִתַּת נְחַשׁ הַנְּחֹשֶׁת אֲשֶׁר עָשָׂה מֹשֶׁה"
אני עשיתי סגולה זו לאחר שניסיתי לברר את מקורה
והגעתי למשפחה ירושלמית שלדבריהם סגולה זו אצלם בבית כבר כמה עשרות שנים
דיברתי עם אחד מהם והוא טען שמקור הסגולה היא מזקני תימן
מובא בספר סגולות אברהם עמוד קכ"ב - הרב אברהם גנזל זצ"ל (קיים באוצר החכמה)
על סגולה זו לא כתב מקור אלא שמעתי
בטוחני שזו המצאה קודחת של מפעל לייצור נרות/גפרורים/ספרי תהילים.
כנראה מפעל לייצור נרות שיווק אותה לציבור.
18 ימים ? או הכל באותו יום?עשיתי את הסגולה של רבי מתיא בן חרש, והבטחתי לפרסם בל"נ .
עשיתי את הסגולה עבור בקשה אחת בלבד
באופן הזה .
הדלקתי נר ואמרתי
"נר זה לכבוד רבי מתיא בן חרש שיתקבלו התפילות".
ונתתי צדקה ואמרתי צדקה זו לכבוד רבי מתיא בן חרש שיתקבלו התפילות
וקראתי פרק פ"ו בתהילים.
כסדר הזה 18 פעמים – נר – אמירה לכבוד הצדיק – צדקה -לכבוד הצדיק – ותהילים פרק פ"ו .
לאחר מכן, אמרתי את אותיות 'קר"ע שט"ן' מפרק קי"ט בתהילים.
ביקשתי בקשה אחת, והבטחתי לפרסם בלי נדר.
ואודה לד' בכל לבב ראיתי ישועה שציפיתי לה הרבה זמן מהר מאד כמעט תוך שבוע
ביום אחד.18 ימים ? או הכל באותו יום?
"סגולה" שהיא לא סגולה יכולה להזיק. והרבה.למה לזלזל סתם כך בסגולה אם לא יועיל בטוח לא יזיק
כן. בדוק.
זו המצאה של תש"פ בערך
לא מופיע בשום מקום קודם
ביאור?"סגולה" שהיא לא סגולה יכולה להזיק. והרבה.
סגולות שהן לא בדוקות יכולות להזיקביאור?
לי לא עבד. אמא שלי אמרה שעבד להיש כאלו שזה לא עבד להם?
לי זה עדיין לא עבד...
גם לי זה עדיין לא עבד מצפה לישועה ..
באמת נראה לך שלרובם זה עובד ?
לא 'עבד', לא לה ולא לי.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //