איזו קטילה הגונה............ בכלל לא בולט הדקיות האלו של החיות,נכתב ע"י ariels;764540:לגבי החיות...
לאף אחד לא נראה מוזר שמתחת לאייל כתוב "וגיבור כארי"? זה הצחיק אותי... ארי בלבוש כבש.. אה סליחה... אייל.
בכל אופן זה לא צבי.
גם ה"נשר" - זה עיט.
והנמר - טיגריס (היהפוך כושי עורו ונמר פסיו?)
ולגבי הארכיטקטורה - קטונתי מלהביע דעה בעניין אדריכלות פולנית.
אתה צודק בהחלט!נכתב ע"י ariels;767649:לא התכוונתי לקטול, לפגוע, או לעקוץ,
כתבתי בנימה מבודחת כי הייתי במצב רוח מבודח
אולי זה עבר לך בטון אחר.
ככה זה כשלא רואים את מי שמדבר ואת החיוך.
אז - סליחה אם פגעתי.
ולגבי הדיוק -
אני חושבת שכשמעצבים מאמר חז"ל כל כך חשוב, שהוא ממש יסוד בחיי כל יהודי
ונמצא בתחילת קיצור שולחן ערוך ככלל בסיסי בעבודת ה'
ראוי להשתדל ולדייק עד כמה שניתן.
מה גם שבימינו לא מסובך להשיג תמונות של כל מה שצריכים.
זה בסדר גמור.. הבנתי שלא היתה כאן כוונה רעה.נכתב ע"י ariels;767649:לא התכוונתי לקטול, לפגוע, או לעקוץ,
כתבתי בנימה מבודחת כי הייתי במצב רוח מבודח
אולי זה עבר לך בטון אחר.
ככה זה כשלא רואים את מי שמדבר ואת החיוך.
אז - סליחה אם פגעתי.
ולגבי הדיוק -
אני חושבת שכשמעצבים מאמר חז"ל כל כך חשוב, שהוא ממש יסוד בחיי כל יהודי
ונמצא בתחילת קיצור שולחן ערוך ככלל בסיסי בעבודת ה'
ראוי להשתדל ולדייק עד כמה שניתן.
מה גם שבימינו לא מסובך להשיג תמונות של כל מה שצריכים.
תודה רבה. האמת שהיו תיקונים נוספים אח"כ, אולי אעלה את התוצאה הסופית אי"ה. מעודד לשמוע מילה טובה אחרי ההערה המיותרת שנכתבה לפני כן בדבר "החמור וכו'.."נכתב ע"י גינגית;770079:מדהים, במיוחד השני
לא עברתי על העמודים האחרים, אבל מה שבעמוד הראשון, העבודה השניה עם התיקונים פשוט מדהימה
תודה רבה! האמת היא שהיו שיפורים נוספים מאז בעיקר בטקסט. אולי אעלה בעזרת השם. את מודה לך על הפרגון, ליבי. זה בהחלט מעודד כפי שכתבתי לג'ינג'ית קודם..נכתב ע"י ליבי עיצוב;770193:השניה שהעלת מהממת, לגבי מיקום החיות פשוט תחליפי מקום בין האריה לצבי כך שכל אחד יעמוד מעל החלק במשפט ששייך אליו ואת האריה תקטיני שיהיה פרופורציאונלי לשאר החיות. הרקעים מהממים ואל תפחדי ללכת בסגנון הייחודי והמקסים שלך הוא מהטובים והמעניינים ביותר את העם (מניסיון), וזה מה שבאמת משנה לך.
ההערות פה- מסכימה עם גינגית. יש המון הערות שיש מה ללמוד מהן ואם את מרגישה שאת צריכה הכוונה ושעבודה צריכה שיפור תעלי, אם את בטוחה שזה יפה וטוב אז מן הסתם שזה באמת ככה ועדיף לא להרוס לעצמך את המצב רוח..
נכתב ע"י גינגית;770166:צריך לדעת להתעלם מהערות אם אינן תורמות לך אלא מרגישות כביקורת לשם ביקורת.
אני מעלה עבודות לעיתים רחוקות מאד, ולאחרונה בכלל לא בגלל ביקורות מהסוג שאינו בונה ובגלל שאני לא מצליחה להתעלם מזה.
נכתב ע"י מלכי 770;770356:אני מקווה ש"מ-ד-ה-י-ם-!"
לא נקרא הערה שאינה תורמת....
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים