- הוסף לסימניות
נכתב ע"י userit;n5076947:ראיתי שהילדים האחרים אכלו למשל לחם עם טונה וסלט מלפפון+עגבניה.
זהו?
מוצרי חלב וביצים אין בחלק מהימים?
זה האוכל היומיומי?
נכתב ע"י userit;n5076947:ראיתי שהילדים האחרים אכלו למשל לחם עם טונה וסלט מלפפון+עגבניה.
נכתב ע"י לבן;n5076965:זהו?
מוצרי חלב וביצים אין בחלק מהימים?
זה האוכל היומיומי?
נכתב ע"י y&m;n5076979:משהו כאן מוזר, מאד.
1. חייב להיות סדר יום.
2. בשבועיים הראשונים בד"כ המנהלת מכנסת אסיפת הורים בה היא מציגה את המעון, יוצרים הכרות, דיווח על הנהלים, חלוקת תפריט, וכו' ושות...
3. חייב להיות מגוון של משחקים בהתאם למטרה שלהם. משחקים בגיל הזה (ולא רק) זה לא רק תעסוקה, זה הרבה מאד פיתוח מיומנויות מוטוריות, קוגנטיביות וכד'
4. מה זה שוקולד? אנחנו בעידן שנות ה-90? איזה מעון מחזיק היום שוקולד? המקסימום זה ממרח תמרים שמתפקד כשוקולד עבור המבקשים.
מעון זה לא 8 שעות של בייביסיטר. זה מקום בו הפעוט מבלה את רוב יומו, מגיע לו הרבה יותר מקצת אוכל, שינה וצומי.
משהו כאן לא הבין את תפקידו.
נכתב ע"י פרוגיוזר;n5077330:
נכתב ע"י פרוגיוזר;n5077330:
נכתב ע"י userit;n5076898:תודה לבן , כך אני מבינה בעצמי.
לגבי האלי אקספרס, זה רק ניחוש. לא עובדה. כנראה שזה לא כך אם הם מחויבים לתקן.
שעת חצר יש להם. כל השאר, ממש לא. ואני מבינה בעצמי את החשיבות של הכל, ולכן שלחתי למעון ולא למטפלת.
מדובר במקום בלי סמל, כמובן בתהליכים לקבלת סמל. יכול להיות שהוא מחפף בינתיים או שזה דבר לא הגיוני?
התינוק שלי מגיע אחרי שעת ארוחת הבוקר. המטפלת אמרה שהוא צריך להגיע עד 8 בשביל לקבל ארוחת בוקר. אחרת... הוא מקבל לחם עם שוקולד. כשאמרתי שתינוק בן שנה לא אמור לאכול לחם עם שוקולד (ואני יכולה רק לדמיין באיזו חברה ואיכות מדובר...) היא אמרה שאני יכולה להביא ממרח אחר מהבית, זה מה שיש לה.
אין לי שום טענות כלפי המטפלת, שעושה מה שאומרים לה. אבל איפה המבוגר האחראי??
נכתב ע"י בתיה בן דוד;n5077689:מתוך זה שעבדתי בכמה מעונות בעבר, בין אם זאת רשת מסודרת בין אם זה רשת פרטית ובין אם זה גן פרטי.
אם אין אחראית כיתה, המנהלת היא האחראית וחייבת להדריך את הבנות מה לעשות עם הילדים
וכמובן לתת להן סדר יום מפורט וברור על פיו הן פועלות!
בד"כ יש מפקחת שבאה להדריך את הבנות על כל קבוצת גיל, איזה פעילויות ואיזה סוגים של משחקים
מתאימים לילדים.
כבר לתינוקות הקטנים בני השלושה חודשים כבר מקנים סדר יום.
(ארוחת בוקר בד"כ משאירי עד לשעה 9 לקטנים שזה פרות טחונים, הגדולים יותר זה נע בין 8:30 ל9:00
לפני כן זה באמת מוגזם, ואם מגיעים מאוחר הילד אוכל פרוסה של גבינה או טחינה)
ככל שהם גודלים מכניסים יותר ויותר פעילויות לסדר היום,
גיל שנה הוא גיל בוגר שחייב פעילויות מסודרות, הילדים מתפתחים מאד יפה.
לתת להם רק לשחק כל הזמן במשחקים על השטיח זה לזלזל באנטלגנציה שלהם.
וגם אם בבית מה שהם עושים זה לזחול על הרצפה ולשחק במשחקים,
מסגרת המעון נועדה כדי לספק להם את מה שהם צריכים "ללמוד" עמ"נ להתפתח.
נכתב ע"י בתיה בן דוד;n5077689:מתוך זה שעבדתי בכמה מעונות בעבר, בין אם זאת רשת מסודרת בין אם זה רשת פרטית ובין אם זה גן פרטי.
אם אין אחראית כיתה, המנהלת היא האחראית וחייבת להדריך את הבנות מה לעשות עם הילדים
וכמובן לתת להן סדר יום מפורט וברור על פיו הן פועלות!
בד"כ יש מפקחת שבאה להדריך את הבנות על כל קבוצת גיל, איזה פעילויות ואיזה סוגים של משחקים
מתאימים לילדים.
כבר לתינוקות הקטנים בני השלושה חודשים כבר מקנים סדר יום.
(ארוחת בוקר בד"כ משאירי עד לשעה 9 לקטנים שזה פרות טחונים, הגדולים יותר זה נע בין 8:30 ל9:00
לפני כן זה באמת מוגזם, ואם מגיעים מאוחר הילד אוכל פרוסה של גבינה או טחינה)
ככל שהם גודלים מכניסים יותר ויותר פעילויות לסדר היום,
גיל שנה הוא גיל בוגר שחייב פעילויות מסודרות, הילדים מתפתחים מאד יפה.
לתת להם רק לשחק כל הזמן במשחקים על השטיח זה לזלזל באנטלגנציה שלהם.
וגם אם בבית מה שהם עושים זה לזחול על הרצפה ולשחק במשחקים,
מסגרת המעון נועדה כדי לספק להם את מה שהם צריכים "ללמוד" עמ"נ להתפתח.
נכתב ע"י userit;n5077705:תודה, בתיה!
האם לדעתך בחורה צעירה יכולה להסתפק במה שמפקחת חיצונית תלמד אותה? מפריע לי שהמטפלות לא נראות לי מבינות בכלל. נשמות טובות, אבל זה לא מספק אותי.
זה לא אמיתי !!!נכתב ע"י בתיה בן דוד;n5077866:(וכל זה כשחל עלינו איסור לידע את ההורים בהעברות הנ"ל)
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //