- הוסף לסימניות
האם יש חדרי בריחה מתאימים לילדים 10 - 14
תעלומה במשרדי הפארק? (משהו כזה)מישהו היה בחדר בכנפי נשרים בירושלים?
אני הייתי בפעם הראשונה עם בעלי במרכז ירושלים, הבריחה מהמבצר או משהו כזהמישהו היה שם כזוג בפעם הראשונה בדבר כזה?
תודהאני הייתי בפעם הראשונה עם בעלי במרכז ירושלים, הבריחה מהמבצר או משהו כזה
היה מדהים
היה כיף שלשנינו זו היתה פעם ראשונה.
יצאנו באורות
רק אח"כ נודע לי שהם מחללים שבת, ושיש חדרים שומרי שבת וכו'
בגדול החדרים פתוחים בכל שעות היממה...
על איזה חדר את מדברת?תודה
התכוונתי דווקא לזה, כי הם אומרים בטלפון שלא ממליצים לזוג בפעם הראשונה.. מצד שני אצלנו אין אופציה לבוא יותר מזוג
הייתם בטיטאניק של חברת escape room?? חדר מעולה דווקא אבל ממש ממש ממש קל.רק אני לא התלהבתי??
לאחר תגובות נלהבות כאן בפורום, הלכתי בשבוע שעבר לחדר בריחה עם אחיותיי ובכלל לא התלהבנו, אפילו שאנחנו אוהבות אתגרים
היינו בטיטאניק.
למה זה מעניין?מה שמעניין,כשיצאנו לאחר שעה+ בהצלחה ושמחה,התענינו אצל האחראי אודות החדר התהליכים וכו' והוא אמר לנו שהמעניין הוא שעם כל הידע של הגברים בתנ"ך וכו'
מה שהוא ראה שנשים לעומת הגברים יותר הצליחו במשימות ובפתירת החידות!!!
לא לחינם אומרים שיש לנו בינה יתירה!הא?!
לכן גם אנחנו נבחרנו לגדל את הילדים.........!
איזו מחמאה.
אשרינו.
למה זה מעניין?
לצערנו הרב, להתייחס לגברים בציבור החרדי, כבעלי ידע בתנ"ך, זה פשוט מגוחך. מרבית הגברים החרדים, גם כאלו שיושבים על התורה ועל העבודה יומם ולילה ברצינות, אין להם מושג ירוק בנ"ך. גם חמשה חומשי תורה רבים מאוד לא יודעים כמו שצריך.
לעומת זאת, נשים לומדות את רוב התנ"ך במהלך שנות הלימוד שלהן ביסודי-תיכון-סמינר.
א. לא הכללתי. כתבתי 'מרבית'.עד שקם 'זכרו' אולי אתה צודק, כמובן שלהכליל תמיד אסור
כיום בעקבות 'זכרו' הרבה תלמודי תורה התקדמו בעניין ידיעת התנ"ך
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים