יש לי הכרות טובה וארוכה מאד בתחום, מהרשימה שציינת הכי מומלץ ביג ליס, הייתי אומר אפי' רק ביגליס.לאחר בירור,
שמש מציעים מימון לא הכי זול, אבל מחיר יותר זול מהמחירון. רכב יד 01 (הם הראשונים) אח"כ אתה יד 2. לא מתחייבים לקנות ממך לאחר 3 שנים.
ביג ליס - עלות יותר יקרה, אבל 'שירות' יותר טוב. למרות שלא הוכח.... מתחייבים לקנות ממך במחיר זול לאחר 3 שנים...
לוינסון - מחיר מחירון יד 00 (בשונה מביג ליס ושמש) מימון זול מאוד פריים + חצי... התחייבות לקנות ממך את הרכב במחיר מחירון!!!
בעיניי לוינסון זה 3 רמות מעל כולם... אני לא מבין ברכבים - אבל כך נראה לי....
אין לי 'אישי'.יש לי הכרות טובה וארוכה מאד בתחום, מהרשימה שציינת הכי מומלץ ביג ליס, הייתי אומר אפי' רק ביגליס.
לפרטים נוספים באישי.
עריכה:
ואם אתה כבר קונה יד 00, למה לא לקנות מיד מהיבואן ?
לא מעל הפורום הפתוח.תוכל בבקשה להסביר את דבריך?
משתלם גם במידה וההנחה ממחיר המחירון היא לפחות 13% שזה ההפחתה עבור רכב 01 במחירון לוי יצחק.3. 0 ק"מ (יד 01) יכול להיות משתלם למי שמתכוון להחזיק ברכב תקופה ארוכה (בלבד)
הבעיה היא שביג ליס לא מתחשב עם זה... לא מוריד שקל ממחירון 00 ונותן לך 01.משתלם גם במידה וההנחה ממחיר המחירון היא לפחות 13% שזה ההפחתה עבור רכב 01 במחירון לוי יצחק.
וגם כשמקבלים מימון טוב יותר.
תודה על המאמץ לכתוב כל כך בפירוט.שניהם רכבים מקסימים. עוד רגע נדבר עליהם. אבל קודם כל על אפשרויות הרכישה: ברכבים אלו, היות והציפו בהם את חברות הליסינג, קרו שני דברים, האחד - המחירון שלהם יורד מהר, והשני - שבהם ניתן להשיג מחירים טובים בחברות שמוכרות יד 2 אפס ק"מ. במקרה זה דווקא ביג ליס לא נותנים מחיר טוב, אבל תראה בשני האתרים שצירפתי למטה.
(למשל, מחיר היבואן על איוניק הוא לא פחות מ-140, וכן זה 122 א"ש.)
כעת בא נדבר על הרכבים עצמם: הרכבים די דומים, שניהם הייברידיים כפי שאתה יודע כנראה, שניהם מוצפים במערכות בטיחות, שניהם נוחים מאוד למי שזה מתאים לו, בהתאם להסתייגויות הבאות: נהג שהתרגל לטויוטה קורולה למשל, יאמר לך שהכסא של שני הרכבים האלו עושה לו כאבי גב, שהרכב לא מגיב מיידית בלחיצה על הגז ועוד. אבל שוב, זה רק למי שבא עם רקע מרכבים מסויימים.
דבר נוסף שחשוב לדעת - הרכבים ההייברידיים, כמעט כולם, למעט הרכבים היוקרתיים כמו קמרי וכו', יהיו חסכוניים אך ורק למי שנוסע בצורה יחסית רגועה. אני לא מכיר אותך, אבל אם אתה צעיר שאוהב להיות הראשון ברמזור - הרכבים האלו בהחלט יתנו לך גז כמו שצריך, אבל חבל שתלך על הייבריד, זה לא מתאים לך. אוקטביה תתאים הרבה יותר, ואפילו כל רכב אחר עם מנוע בנזין רגיל. הרחבתי על זה רבות במאמרים שלי בנושא, תוכל לפנות אלי באישי.
דבר נוסף חשוב - אודות ירידת הערך - היות וברכבים האלו ירידת הערך גבוהה יחסית, נסה להביא בחשבון רכב כמו טויוטה קורולה. למרות שאני האחרון שמאמין לסטיגמה המוגזמת שנדבקה לקורולה, בכל זאת, היות והשוק הזה מוכתב רק מהיצע וביקוש - התוצאה היא שגם אם זו הזיה - הקורולה שומרת על מחירה בצורה מעוררת התפעלות.
שיהיה בהצלחה!
הנה הקישורים:
או באתר זה:![]()
יונדאי איוניק Premium
יונדאי איוניק Premium אפס קילומטר מליסינג בהנחה של 11,400 שקל ממחיר המחירוןwww.carbuy.co.il
![]()
קניית רכב חדש | קארקוסט – לקנות רכב במחירים המשתלמים ביותר | CARCOST
קניית רכב חדש, פנייה אל חברת קארקוסט תחסוך לכם את המעבר בין סוכנויות רכב רבות. חברתנו מעניקה לכם את האפשרות שבקבלת הצעות המחיר המשתלמות כאשר הנכם מחפשים לקנות רכב. כך שבעזרתה של חברה מקצועית ומנוסה תוכלו למצוא את הרכב החדש הבא שלכם בקלות, צרו קשר עם חברתנו ותוכלו ליהנות מהרכב המתאים לכם במחיר...www.carcost.co.il
אני בדיוק גומר עם קורולה...נהג שהתרגל לטויוטה קורולה למשל, יאמר לך שהכסא של שני הרכבים האלו עושה לו כאבי גב, שהרכב לא מגיב מיידית בלחיצה על הגז ועוד. אבל שוב, זה רק למי שבא עם רקע מרכבים מסויימים.
אגב למה זה ככה? מה הבעיה אצלם בכסא?אני בדיוק גומר עם קורולה...
הנירו עם מטען קטן יותר ולוקחת מעט יותר דלק. בכל אופן ממבחנים שלי.תודה על המאמץ לכתוב כל כך בפירוט.
מה עם הקיה נירו. לא מומלץ יותר מהאיוניק?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים