- הוסף לסימניות
אשמח להבהרות.. במידת האפשר.שלא תצטער עוד 3 שנים
תודה לעיצה בכל מקרה.
אשמח להבהרות.. במידת האפשר.שלא תצטער עוד 3 שנים
ממש ממש לא, אך מבין החברות שצויינו זו החברה הטובה ביותר, אין לי שום טובת הנאה מהם, מעולם ! לא קניתי שם ולא הרווחתי מהם שקל.אז גם לך יש אינטרס בלגוננן עליהם...
סיפורבעיקר בגלל העלות הגבוהה + החסימה שנעשתה לסניף בעקבות בניית הנת"צ.
לא מעוניין.אשמח להבהרות.. במידת האפשר.
תודה לעיצה בכל מקרה.
?אם כבר עיצות.
מרוב עיצים איני רואה את היער...
איזה רכב משפחתי מומלץ?
5 מק'. חסכונית. מטען נחמד - לא פיקנטו ולא יאריס... אחריות טובה, מחירון טוב. מחיר טוב. וכמובן חוויית נהיגה. מנוע טוב.
תודה רבה.
במה הם טובים יותר מאלבר או אלדן?ממש ממש לא, אך מבין החברות שצויינו זו החברה הטובה ביותר, אין לי שום טובת הנאה מהם, מעולם ! לא קניתי שם ולא הרווחתי מהם שקל.
אולי כן ואולי לא,סיפור
מבין החברות שצויינו ע"י פותח האשכול קרי - ביג ליס - שמש - לוינסון.במה הם טובים יותר מאלבר או אלדן?
מחירון טוב יש רק לקורולה.
אבל גם הם לא שומרים מחירון - עיין ערך איוניק...השוק היום זה גיפונים או היברדי.
איוניק שומר על מחירון.אבל גם הם לא שומרים מחירון - עיין ערך איוניק...
כמה מחירון של איוניק אחרי 3 שנים היום?איוניק שומר על מחירון.
לי יש איוניק ביום שפרסמתי היו הרבה טלפונים ורצו לסגור במחירון משוקלל.
האיוניק שאתה רואה בזול זה עם קמ מופרז מליסינג...
הכונה היתה שלהיברדי וגיפונים יש ביקוש
לכל השאר פחות ולסיאט שלויסון מנסה לדחוף לך עוד יותר פחות.
עדיין רלוונטי האיוניק שלך?איוניק שומר על מחירון.
לי יש איוניק ביום שפרסמתי היו הרבה טלפונים ורצו לסגור במחירון משוקלל.
האיוניק שאתה רואה בזול זה עם קמ מופרז מליסינג...
הכונה היתה שלהיברדי וגיפונים יש ביקוש
לכל השאר פחות ולסיאט שלויסון מנסה לדחוף לך עוד יותר פחות.
שה רושם שאתה ממש מבין. אם אני רוצה לקנות פריוס פלוס נוסע כ 35-40 בשנה. היית ממליץ על יד שניה מליסינג 127 אלף קמ ב 95 או ללכת על חדשים ב 175 בערך? תודה מראששניהם רכבים מקסימים. עוד רגע נדבר עליהם. אבל קודם כל על אפשרויות הרכישה: ברכבים אלו, היות והציפו בהם את חברות הליסינג, קרו שני דברים, האחד - המחירון שלהם יורד מהר, והשני - שבהם ניתן להשיג מחירים טובים בחברות שמוכרות יד 2 אפס ק"מ. במקרה זה דווקא ביג ליס לא נותנים מחיר טוב, אבל תראה בשני האתרים שצירפתי למטה.
(למשל, מחיר היבואן על איוניק הוא לא פחות מ-140, וכן זה 122 א"ש.)
כעת בא נדבר על הרכבים עצמם: הרכבים די דומים, שניהם הייברידיים כפי שאתה יודע כנראה, שניהם מוצפים במערכות בטיחות, שניהם נוחים מאוד למי שזה מתאים לו, בהתאם להסתייגויות הבאות: נהג שהתרגל לטויוטה קורולה למשל, יאמר לך שהכסא של שני הרכבים האלו עושה לו כאבי גב, שהרכב לא מגיב מיידית בלחיצה על הגז ועוד. אבל שוב, זה רק למי שבא עם רקע מרכבים מסויימים.
דבר נוסף שחשוב לדעת - הרכבים ההייברידיים, כמעט כולם, למעט הרכבים היוקרתיים כמו קמרי וכו', יהיו חסכוניים אך ורק למי שנוסע בצורה יחסית רגועה. אני לא מכיר אותך, אבל אם אתה צעיר שאוהב להיות הראשון ברמזור - הרכבים האלו בהחלט יתנו לך גז כמו שצריך, אבל חבל שתלך על הייבריד, זה לא מתאים לך. אוקטביה תתאים הרבה יותר, ואפילו כל רכב אחר עם מנוע בנזין רגיל. הרחבתי על זה רבות במאמרים שלי בנושא, תוכל לפנות אלי באישי.
דבר נוסף חשוב - אודות ירידת הערך - היות וברכבים האלו ירידת הערך גבוהה יחסית, נסה להביא בחשבון רכב כמו טויוטה קורולה. למרות שאני האחרון שמאמין לסטיגמה המוגזמת שנדבקה לקורולה, בכל זאת, היות והשוק הזה מוכתב רק מהיצע וביקוש - התוצאה היא שגם אם זו הזיה - הקורולה שומרת על מחירה בצורה מעוררת התפעלות.
שיהיה בהצלחה!
הנה הקישורים:
או באתר זה:![]()
יונדאי איוניק Premium
יונדאי איוניק Premium אפס קילומטר מליסינג בהנחה של 11,400 שקל ממחיר המחירוןwww.carbuy.co.il
![]()
קניית רכב חדש | קארקוסט – לקנות רכב במחירים המשתלמים ביותר | CARCOST
קניית רכב חדש, פנייה אל חברת קארקוסט תחסוך לכם את המעבר בין סוכנויות רכב רבות. חברתנו מעניקה לכם את האפשרות שבקבלת הצעות המחיר המשתלמות כאשר הנכם מחפשים לקנות רכב. כך שבעזרתה של חברה מקצועית ומנוסה תוכלו למצוא את הרכב החדש הבא שלכם בקלות, צרו קשר עם חברתנו ותוכלו ליהנות מהרכב המתאים לכם במחיר...www.carcost.co.il
צודק - לוקח בחשבון את העניין.סליחה על השאלה מה האינטרס ברכב חדש למה לא לקנות רכב בין 3 שמור ההרגשה כמעט אותו דבר וגם המצב המיכני והירידת ערך בערך חצי
בגדול, בפריוס פלוס יש קצת קושי להחליט, עקב כך שכשהיא התחילה להמכר לפני כמה שנים היא עדיין לא הייתה מֻכֶּרֶת כ"כ וכעת המחיר שלה ביד שניה גבוה ממה שיהיה עוד כמה שנים במקביל. (כמובן, יש את העניין שככל שהרכב יקר יותר הקצאת הכסף גבוהה יותר -ריביות, וכן ביטוחים לעיתים). כדי לדעת יותר ברור מה מתאים לך, צריך להכיר את הרגלי הנסיעה שלך, ייתכן שלמרות שהבחירה שלך לא רעה - יתאים לך דווקא טויוטה ורסו (רק דוגמא), שם ניתן למצוא מחירים זולים יותר ביד שניה, ומנגד בעוד כמה שנים המחיר שתקבל צפוי יותר.עו
שה רושם שאתה ממש מבין. אם אני רוצה לקנות פריוס פלוס נוסע כ 35-40 בשנה. היית ממליץ על יד שניה מליסינג 127 אלף קמ ב 95 או ללכת על חדשים ב 175 בערך? תודה מראש
wheel.co.il
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים