נכתב ע"י רבקה אריאל;395833:דבר עם הלל לדרמן. אתמול עבדתי איתו באירוע והוא נתן לי חתיכת סולם!! והשוס - כרית רכה במקום שבו נשענים על הסולם כדי לא ליפול (מצורף איור).
הסולם עצמו יציב לאללה, הרבה יותר מהרגילים, והוא גם לא עושה רעש כשגוררים אותו (נדמה לי).
נכתב ע"י רבקה אריאל;395833:דבר עם הלל לדרמן. אתמול עבדתי איתו באירוע והוא נתן לי חתיכת סולם!! והשוס - כרית רכה במקום שבו נשענים על הסולם כדי לא ליפול (מצורף איור).
הסולם עצמו יציב לאללה, הרבה יותר מהרגילים, והוא גם לא עושה רעש כשגוררים אותו (נדמה לי).
נכתב ע"י ASUS;395492:אני אישית זה מה שאני עושה, ואני גם ממליץ לאחרים, לקחת על כל חתונה תוספת של 20 ש"ח וכל 10 חתונות להחליף סולם, סולם חדש יחזיק טוב יותר, אין הרבה מה לעשות זה מכה, אנשים מתייחסים לרכוש של השני כמובן מאילו, לוקחים את הסולם של הצלם מעמיסים עליו את כל עשרת הילדים שיראו מגבוהה, ושהצלם צריך את הסולם דחוף... שיחכה עד שהפיצקלך ירדו, ותמיד יש את הבחור שישים רגל וישען איתה על המוט תמיכה של הסולם ויעשן סיגרייה מהבילה, זה נושא בעייתי, ולכן אין מנוס מלהחליף סולמות בקצב גבוהה
נכתב ע"י yosale;395853:תמיר, אני לא יודע מה אתה מצלם ואיזה ארועים אתה מצלם, אולם בחתונות חרדיות, לרוב הסולם לא רק חובה אלא קריטי!!!
ולמאיר, הסולמות שאיציק העלה הם 2 הסולמות שלי. אחד 5 שלבים והשני 4
אני עומד על הסולם הגבוה עם מצלמת כתף ששוקלת בסביבות ה8 קילו וב"ה לא קרו תקלות.
והקטע המצחיק - 2 הסולמות נכנסים לפונטו..
הסולמות שאתה מפחד מהם הם הסולמות מברזל עם משטח נוח וכל מיני קישקוים מעפנים. אני אישית קרסתי מסולם כזה באמצע ארוע, למזלי הרב לא קרה כלום.
גש להום סנטר וחפש את הסולמות כמו שראית בתמונה, מאלומיניום. לדעתי לא תמצא משהו יותר טוב משמעותית, המחיר נע בין 200 ל300 ש"ח לסולם. אלו הסולמות שכל הצלמים עובדים איתם וב"ה אין תלונות..
הדבר החשוב ביותר בעבודה עם סולם הוא איך לסחוב אותו ברכב... אל תקנו בשביל זה רכב גדול יותר - תעשו גגון בכמה מאות שקלים ותקשרו אותם למעלה עם חגורת בטיחות מיוחדת שעולה עוד כמה גרושים
כבר היה שווה....נכתב ע"י רבקה אריאל;396219:איציקל - שועשעתי.
נכתב ע"י קול-התור;396273:תמיר, אני דואגת! יש על מה?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים