אבל זה לא חסם גלישה ברשת פרוצההיה ניתן להוריד תעודת אבטחה, ולגלוש על רשת שלהם
זו אפליקציה אחרת ש rl הוציאו, פועלת רק ברשת של rlיש לי מינואר טאבלט עם התקנה שלהם (בוא נאמר שהייתי השפן נסיון. הראשונה בארץ) השיחות, רק נכנסות. וואטסאפ זה רק אחרי אישורים בלי שיחות ווידיאו דרך הואטסאפ. כשאני עשיתי זה היה ניתן רק דרך rl ובנוגע לתמיכה ממש מסקרן אותי כי בנתיים לא נתנו כ''כ ואפליקציות שעובדות עלwifi לא עובדות ועוד.
ואז מה? כאילו מה ההבדל?אבל זה לא חסם גלישה ברשת פרוצה
זו אפליקציה אחרת ש rl הוציאו, פועלת רק ברשת של rl
הבדל גדול מאדואז מה? כאילו מה ההבדל?
מהאבל זה לא חסם גלישה ברשת פרוצה
זו אפליקציה אחרת ש rl הוציאו, פועלת רק ברשת של rl
מספיק הבדלים רק מה שאני כן יודעת שהוויפי חסום לי בכל צורה שהיא וזה קשור לrl ולא לנטפריי. אני מקבלת שרות מנטפרי כך שההבדל הזה ירד.הבדל גדול מאד
התוכנה של אר-אל פועלת רק ברשת של אר-אל ולא עם שאר הספקים שעובדים עם נטפרי.
התוכנה של אר-אל עובדת רק במכשירי סמסונג (קנוקס) ולא בשאר מערכות אנדרואיד
בתוכנה של אר-אל תקבלו עליה שירות במקרה הצורך מאר-אל בלבד, ולא מנטפרי
התוכנה של נטפרי היא רק בטבלטים ולא בטלפונים, התוכנה של אר-אל כן
עוד הבדלים?
שירות על הסינון או על התוכנת וויפרי עצמה?מה
מספיק הבדלים רק מה שאני כן יודעת שהוויפי חסום לי בכל צורה שהיא וזה קשור לrl ולא לנטפריי. אני מקבלת שרות מנטפרי כך שההבדל הזה ירד.
כןהאם יש כזה אופציה שיהי' בטאבלט רק מייל ללא שום דבר!
?
על הסינון יש לי שרות מנטפרי ועל הוויפרי מ rl או מהטכנאי שקניתי דרכו. בנתיים סבבהשירות על הסינון או על התוכנת וויפרי עצמה?
אני מדבר על תוכנת הוויפרי עצמה
אין לי מילים להודות לך.
לא הצלחתי להבין האם סים של נטפרי אמור לעבוד על כל טאבלט או שזה מורכב [עצם הסינון בלי קשר לוויפרי]
האם ניתן להתקין נטפרי (סים ווויפרי ) במערכת מולטימדיה לרכב?
מה זה פרוץ? ויש תעודת אבטחה גם לאנדרואיד?
לפי מה שהבנתי מהפורום של נטפרי, אין צורך בתעודת אבטחה בשביל שימוש בוויז, כך שאם הענין הוא רק בשביל וויז מספיק רק להכניס סים.אין לי מילים להודות לך.
אם אני מנטרלת את WIFI לא אוכל להשתמש בסים,
כי בהתקנת תעודת האבטחה זה מוגדר כWIFI ((https://netfree.link/wiki/התקנת_תעודה_באנדרואיד)
אני טועה?
עקרונית כן. רק רוב הדברים לא יעבדו ללא תעודת אבטחה. לגבי התקנת תעודה זה תלוי בגירסא אנדרןואיד 7 ומטה זה התקנה יחסית פשוטה, למעלה מזה נהיה יותר מסובך. וויז עובד גם בלי תעודה.לא הצלחתי להבין האם סים של נטפרי אמור לעבוד על כל טאבלט או שזה מורכב [עצם הסינון בלי קשר לוויפרי]
תנסה אולי להביא אישור מרבאני מאוד רוצה לעבור לנטפרי אבל ממה שהם אומרים אין אפשרות לוואטסאפ, ואני חייב לצורכי עבודה, קראתי את מה שנכתב כאן התקשרתי והסברתי להם שזה ממש תלוי בזה, אבל הם עדיין אומרים שאין וואטסאפ בנטפרי,
נשמע שלא היה על מה לדבר. אני טועה?
מצטרף לשאלה?
קיבלתם תשובה???
rhon.co.il
www.prog.co.il
www.prog.co.il
www.prog.co.il
www.prog.co.il
www.prog.co.il
www.prog.co.il
www.prog.co.il
www.prog.co.il
www.prog.co.il
www.prog.co.il
www.prog.co.il
www.prog.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים