נכתב ע"י עוגת בוקר;2339714:3 ו-69??
כל כך קשה ללחוץ על כפתור?
נכתב ע"י necami1250;2339937:לא הבנתי....
נכתב ע"י userit;2339948:69 הורדות ו3 תודות..
נכתב ע"י hbecker;2340268:זה סוג של התנהלות שגם אני שמתי לב אליה....
נשים מבקשות עזרה או רעיון או מה שלא יהיה וכשמקבלות משום מה נראה שהן מתקשות ללחוץ על התודה הקטנה הזו.
לא שאנחנו עושים דברים בשביל התודות, אבל אפם תבדקי בהדרכות שלי, למשל, תראי שהמון נשים מצלצלות לבחירה שלהם להדרכה רצויה אבל כשאני מעלה את ההדרכה.....
ולא שאכפת לי אבל יש כאן איזה סוג של התנהלות כאילו ...וכו'.
וד"ל.
נכתב ע"י cofix;2340602:עוגת בוקר אוחז (נכון לעכשיו) ב-693 הודעות
חשבתי שזה קשור לזה
נכתב ע"י אילה ד;2340294:התודה זה הצלצול,
יש הרבה צלצולים.
תאמיני לי, באמת שאני לא צריכה את הצלצולים. לא בשביל זה אני נותנת את ההדרכות. אני יודעת גם בלי זה כמה מעריכים את ההדרכות.נכתב ע"י תמר21;2340610:את צודקת, ומאד!
עצם זה שטרחת לצלם תמונה תמונה, ולהדריך בפירוט מלא (!) כל שלב ושלב, שזו טרחה שאי אפשר להתעלם ממנה.
וגם הצלצולים, בעצם נועדו להראות שההדרכה אכן שימושית ויעילה כמו שכל כך השתדלת שתהי'ה, כך שזה כל כך מתבקש שתהינה תמונות!
אבל תראי כמה צריך לדון לכף זכות. יש לי בעי'ה - ברגע שהתמונה גדולה מדי, אין לי אפשרות לצלצל! אני יכולה לראות דברים מדהימים, וכל מה שמתבקש ממני הוא רק לחיצה קטנה על כפתור צדדי - אך הבעי'ה היא שהוא הכי בצד, כך שברגע שהתמונה חורגת מהנורמה - הוא פשוט נדחק לצד ואינני יכולה ללחוץ עליו. לנכנסים מהמחשב קשה להבין את זה כי (כמעט) הכל מסודר, מרוכז במקומו ונוח, ואצלי זה בד"כ מבולגן וקופץ ולא במקום...
תאמיני לי שאני ממש רוצה להגיב, ואם אינני מספיקה - כי לפעמים באמת אין זמן להיכנס וצריכים משהו דחוף לעבודה מידית - אני רוצה לפחות לצלצל. ולא תמיד זה אפשרי.
אם זה הי'ה אפשרי, באמת שהיתי שמחה.
וזה באמת לא קשור רק אליך. פשוט אני חושבת לפעמים מה חושבים כשרואים את זה, וחשוב לי להסביר.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //