- הוסף לסימניות
נכתב ע"י אקורד;2110720:מענין אותי
זוג שמרויח יותר,
יש לו סיכוי לקבל בחריגים???
כמה עולה לגשת לועדה כזאת?
לפני כמה חודשים היתה הודעה בעיתונות שנשאר תקציב פנוי לשסיוע בשכ"ד וגם זוגות שלא עומדים בקריטריונים כדאי להם להגיש בקשה.
נכתב ע"י אקורד;2110720:מענין אותי
זוג שמרויח יותר,
יש לו סיכוי לקבל בחריגים???
כמה עולה לגשת לועדה כזאת?
נכתב ע"י אקורד;2110911:לא בטוח,
המונח של סיעת ש"ס לענין היתה -השקופים במדינה,
מה שנקרא מעמד הביניים,
אבל זה אפילו לא מעמד הביניים כי למרות שמכניסים 'כאילו' יפה
לא נשאר כלום בכיס כי ההוצאות גדלות יותר וחיים ברמת חיים פחותה ממי שמכניס פחות, ועובד פחות,
זה ממש מקומם!!!
נכתב ע"י yochi000;2111005:נכון שמעמד הביניים סובל מכל האלו שנוגסים מהפיתה שלו
אין לנו סיוע בשכר דירה, אין לנו מס הכנסה שלילי, אין לנו הנחות בארנונה וכו׳
אבל,
סיפרה לי חברה שעכשיו התחילה לעבוד
מקבלת כמובן שכר מינימום (כמו שמגיע למתחילה), + ילד + שכירות יקרה
היא עשתה לי חישוב שעם כל העלויות של מטפלת + שכירות לפני הכל, היא מתחילה את החודש עם מינוס
אז להם, בדיוק להם - מגיע הסיוע הזה בשכר הדירה, וההנחות בארנונה ומס הכנסה שלילי ועוד הרבה דברים טובים שבזכות זה אולי היא תשאר עם שקל וחצי מכל המשכורת שלה.
להם זה מיועד!
נכתב ע"י אקורד;2110878:נושא כאוב,
הלוואי ויכולתי לעבוד פחות שעתיים ביום,
הייתי מרויחה הרבה יותר,
הייתי זכאית לסיוע בשכר דירה,
וזכאית להנחה בארנונה,
כבר כיסיתי את כל השעתיים האלו,
ואני לא מדברת על צהרון פרטי לילדים שאני משלמת( מצוקת המעונות)
לפעמים לצאת לעבוד זה אותו מחיר כמו להשאר בבית,
נכתב ע"י nechamizak;2111085:אם את מסתכלת על רק על ההווה העכשווי, אז ככל הנראה, את צודקת שלא כדאי לצאת לעבוד, אבל לטווח רחוק העבודה משתלמת. את צוברת פנסיה, לפעמים גם ביטוחים שונים או קרן השתלמות, ואת גם מגדילה את הסיכויים שלך להתקדם ולהרוויח יותר.
נכתב ע"י אקורד;2111018:למה את חושבת שזוג שמרויח 8 ויש לו 2-3 ילדים
והוא משלם 4000 שכירות בחודש,
ועוד 300-400 ארנונה 300 חשמל 150 מים וכו' וכו'
כמעט אלפים על שכר לימוד לילדים למעונות וכו',
כמה כבר נשאר לאוכל ולמחיה???
רק שהוא נקרא כבר זוג מסודר שלא צריך לעזור לו,
זה בדיוק הבעיה!!!
שגם זוג כזה מתחיל את החודש במינוס
נכתב ע"י poto12;2111105:ואלה שיש להם ארבע ילדים ומעלה???
מה זה?
מארבע ילדים אדם הוא מסודר?
לי יש ארבע ילדים וסורי משכורת של 7.5
לא מספיק בשביל אפ' לשלם מטפלת לילד שנשאר איתי בבית
נכתב ע"י לבן;2111114:הבעיה העיקרית לדעתי שהיה מקובל בציבור החרדי שאנשים נקרעים ונותנים דירות, וכך כמעט לא היו זוגות שחיו לאורך חיים בשכירות ושילמו סכומים מטורפים כאלו כל חודש.
והיום שזה כבר מצב קיצוני עד טירוף אין לנו שום מענה מצד אנשי ציבור חרדיים. אמנם הם לאט לאט פותחים את העיניים ורואים את התמונה אבל זה קצת מדי מאוחר.
נכתב ע"י poto12;2111105:ואלה שיש להם ארבע ילדים ומעלה???
מה זה?
מארבע ילדים אדם הוא מסודר?
לי יש ארבע ילדים וסורי משכורת של 7.5
לא מספיק בשביל אפ' לשלם מטפלת לילד שנשאר איתי בבית
נכתב ע"י לבן;2111114:הבעיה העיקרית לדעתי שהיה מקובל בציבור החרדי שאנשים נקרעים ונותנים דירות, וכך כמעט לא היו זוגות שחיו לאורך חיים בשכירות ושילמו סכומים מטורפים כאלו כל חודש.
והיום שזה כבר מצב קיצוני עד טירוף אין לנו שום מענה מצד אנשי ציבור חרדיים. אמנם הם לאט לאט פותחים את העיניים ורואים את התמונה אבל זה קצת מדי מאוחר.
נכתב ע"י poto12;2111128:מה זה קשור לציבור החרדי?
זה בעיה שהממשלה לא נותנת תמיכה למי שצריך
ובשביל להתמך צריך לעבוד כל היום ובשכר מינימום דרך חברת כח אדם כמובן ועדיף 2 ילדים ולגור באיזה עיר כמו עפולה שאין יותר מידיי אופציות לעבודות
הנושא שהעלית הוא נכון מאד אבל קצת שונה
נכתב ע"י אקורד;2111122:יכול להיות,
מה שבטוח שגם היום הרבה מאוד מסודרים עם דירה,
וממש לא מבינים מה זה לחיות שכירות/ משכנתא הזויה,
בציבור שלנו היום זה בעיקר הבעיה של אלו שהתחתנו מקסימום ב7 שנים האחרונות
אחרי עלית המחירים,
נכתב ע"י לבן;2112231:יודעת לכמה מהם אין דירות והם מסתירים את זה לפעמים מבושה?
נכתב ע"י poto12;2112273:זה מקפיץ אותי!
למה בושה???
בושה שלא חנקת את ההורים שלך?
כן מתקוממת על החוסר טקט
אפ' שזה לא קשור לנושא אבל זה מרתיח לי את הדם מאד לאחרונה
למה שואלים היכן הדירה שלך?
או בשיחת שכנות תמימה
אה... הגעתם מבני ברק? אז אתם משכירים שם את הדירה שלכם ושוכרים פה? (מסקנה ממש ברורה!!!!)
למה שואלים יולדת איזה עגלה אמא שלה פרגנה לה בוגה בו או סטוקי - לחברות ברור שעל לידת ילד הן לא מוציאות שקל
והיולדת הזו שמיכה לתינוק וגופיות הייתה צריכה ללכת לקנות בעצמה
נשים תשתדלנה להיות רגישות
ואלו שלא קיבלו "כמו כולן" תעשו טובה אל תתביישו כ"כ אתן כבר חבורה דיי גדולה לצערנו
תתגאו שלא דרשתן מההורים שלכם מה שהם לא מסוגלים להביא, אתן פשוט אנושיות ומתחשבות
נכתב ע"י אקורד;2112283:הבעיה שאין לאנשים מודעות שיש כזאת אפשרות שלא קיבלת דירה/עגלה/ בגדים,
כי ככה הורגלנו,
וזה אכן בעיה!!!
נכתב ע"י לבן;2112301:בעיה מוכרת של נשים בציבור החרדי, שחושבות שכולן נולדו באותן המשפחות.
שכולן הולכות לבית החלמה אחרי לידות, שלכולן יש גדוד של אחיות שישמור להן על הילדים, שלכולן יש הורים שאפשר ליפול עליהם לשבת,
ועוד הרבה![]()
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //